- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Benimki tüp bebek 7. Gün evde test yaptım hamile oldugumu ögrendim 1 ay oldu zeynep duru ma kavuşalı
Evet cnm 13 haftalık hamileyim şimdi rabbim isteyen herkese nasip etsinYani hamileydn dimi dogrumuydu
Bizlerede dua etEvet cnm 13 haftalık hamileyim şimdi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ins. Bu gun yapicm ve olursa paylascam insSende testi yapıp güzel haberler ver bize hadi bakalım bekliyoruz resimli güzel bir mesaj ❣
Canim erken gebelik testleri adet gunune 6 gun kala yapiliyor .en eeken.Ins. Bu gun yapicm ve olursa paylascam ins
6 gun var adetime cok merak ediyorum hatta meraktan gecen hafta kan tahlili yaptirdim ama bos bisey cikmadi cok uzuldum o yüzden adetim gecmeden test yapmicam sonradan cok üzülüyorum ve stres yapiyorum ins hepimizin istedigi olur herkes icin hayirlisiBende bu ay adetime 6 ve 3 gün kala yaptım .. ilk test çoz az silikti ikincisinde ise hiç çizgi yoktu.. şimdi adetimi bekliyorum
Bu erken gebelik testindemiBende bu ay adetime 6 ve 3 gün kala yaptım .. ilk test çoz az silikti ikincisinde ise hiç çizgi yoktu.. şimdi adetimi bekliyorum
Yok canım kan tahlili yaptırmıştm benBu erken gebelik testindemi
6 gun var adetime cok merak ediyorum hatta meraktan gecen hafta kan tahlili yaptirdim ama bos bisey cikmadi cok uzuldum o yüzden adetim gecmeden test yapmicam sonradan cok üzülüyorum ve stres yapiyorum ins hepimizin istedigi olur herkes icin hayirlisi
Bu erken gebelik testindemi
Simdi eczaneye gdyorum alip yapcm cok dua edin lutfenNisaberatim Can'ım sen hala yapmadın mı ?
yarın sabah yap bence sabah daha doğru sonuç verir ben regle üç gün kala yapmıştımSimdi eczaneye gdyorum alip yapcm cok dua edin lutfen
Ben kiraçta oturuyorum ve sadece iki eczane var onlardada yokmus pek buralarda alan yok diye siparisle getryo pazartesi getirckleryarın sabah yap bence sabah daha doğru sonuç verir ben regle üç gün kala yapmıştım
Yap Can'ım varsa çıkar kesinarkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım.bende 1 senelik evliyim 6 aydan beri bebek istiyoruz ama olmadı bu ay adetimden 4 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı kasık ağrılarım var regl olacakmış gibi hissediyorum ama olmadım hala
Bu normal testte bayagi erken cikmisNormal testle de çıkabilir ya varsa. Ben adete 9 gün kala gördüm silik çizgi. 2 dandik test, 1 tane de ovula erken gebelik testi almıştım hepsinde silik çıkmıştı, kan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?