Erken gebelik testi ne zamn yapilir

Sende testi yapıp güzel haberler ver bize hadi bakalım bekliyoruz resimli güzel bir mesaj ❣

Bende bu ay adetime 6 ve 3 gün kala yaptım .. ilk test çoz az silikti ikincisinde ise hiç çizgi yoktu.. şimdi adetimi bekliyorum

Bende bu ay adetime 6 ve 3 gün kala yaptım .. ilk test çoz az silikti ikincisinde ise hiç çizgi yoktu.. şimdi adetimi bekliyorum
6 gun var adetime cok merak ediyorum hatta meraktan gecen hafta kan tahlili yaptirdim ama bos bisey cikmadi cok uzuldum o yüzden adetim gecmeden test yapmicam sonradan cok üzülüyorum ve stres yapiyorum ins hepimizin istedigi olur herkes icin hayirlisi

İnşallah canım

arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım.bende 1 senelik evliyim 6 aydan beri bebek istiyoruz ama olmadı bu ay adetimden 4 gün geçti acaba test yapsam çıkar mı kasık ağrılarım var regl olacakmış gibi hissediyorum ama olmadım hala

Yap Can'ım varsa çıkar kesin

Normal testle de çıkabilir ya varsa. Ben adete 9 gün kala gördüm silik çizgi. 2 dandik test, 1 tane de ovula erken gebelik testi almıştım hepsinde silik çıkmıştı, kan verdim.

Normal testle de çıkabilir ya varsa. Ben adete 9 gün kala gördüm silik çizgi. 2 dandik test, 1 tane de ovula erken gebelik testi almıştım hepsinde silik çıkmıştı, kan verdim.
Bu normal testte bayagi erken cikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…