- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Evet ama çok rahat gördüm silik çizgiyi, yanılmadım da :)Bu normal testte bayagi erken cikmis
Massallah cnm sevndmEvet ama çok rahat gördüm silik çizgiyi, yanılmadım da :)
8 günde çıkmaz. ben 3 gün kalayken yapmıştım çıkmıştı. belki 4-5 gün kala da çıkar ama 8 çok erken bence.Yapan varmi sonuclari genelde yalan cikan var diyolar 8 gun var adete yapsam cikarmi
Umidim fazla yok kan testine nedense cesaretm yok dediginiz mantikli oyle bi denerm normal testle evde var zaten ondan olmadi gunumu bklerim kan testi yaparm bekleyebilirsempazartesine kadar beklicekseniz normal test alın boşa para vermeyin fazladan. yada cuma gidin günüm geçti diyin devlet hastanesine.. kan testi verin. öğleden sonra da internetten öğrenirsiniz.
o süreci bence çok yaşadım biliyorum. çok yerinizde duramaz vaziyetteyseniz esenyurt devlet hastanesine gidin yapıyorlar hemen test zaten. sabredebiliyorsanız sabredin tabi. zaten kanda da çıkmayabilir çok erkense. pazartesini beklemek en iyisi.Umidim fazla yok kan testine nedense cesaretm yok dediginiz mantikli oyle bi denerm normal testle evde var zaten ondan olmadi gunumu bklerim kan testi yaparm bekleyebilirsem
Evet hastaneye yakinim cok uzak degl pazartesiye biraktm sabirsizm olmadi iki testide yaparm kafam o kadar karisikkio süreci bence çok yaşadım biliyorum. çok yerinizde duramaz vaziyetteyseniz esenyurt devlet hastanesine gidin yapıyorlar hemen test zaten. sabredebiliyorsanız sabredin tabi. zaten kanda da çıkmayabilir çok erkense. pazartesini beklemek en iyisi.
Benim 10 dakikadir belimde bi agri var ve bacaklarim cok halsiz cekiliyo gibi sizde boyle birsey oldumu hic yoksa adetmi olcmEvet ama çok rahat gördüm silik çizgiyi, yanılmadım da :)
Canm en azından 5 gün kala yaptır 8 günde çıkması çook zor :) bnde 3 gün kala yaptm idrarda erken gebelik testi ile pozitifi gördüm inşallah sende görürsünYapan varmi sonuclari genelde yalan cikan var diyolar 8 gun var adete yapsam cikarmi
Insallah olmazsn da bebiş olurCanım benim adete 2 gün vardı yaptım bişey çıkmadı valla. Pişman oldum aldığıma da boşa para verdimcumartesi kan vermeye gideceğim eğer yarın adet olmazsam tabii
İnşallah minnak minnak bebişlerimiz olsunInsallah olmazsn da bebiş olur
Adet belirtilerine çok benziyor hamilelik de aslında. Beni en çok şüpheye sokan hep sağ tarafımdaki aynı noktada olan batmaydı. Ani harekette öylece kalıyordum. Onun dışında bi belirti hatırlamıyorum. Herkeste farklı oluyor.Benim 10 dakikadir belimde bi agri var ve bacaklarim cok halsiz cekiliyo gibi sizde boyle birsey oldumu hic yoksa adetmi olcm
O agri bnde de var ve adet olcm sanyrm ama yok saplanip gdyoAdet belirtilerine çok benziyor hamilelik de aslında. Beni en çok şüpheye sokan hep sağ tarafımdaki aynı noktada olan batmaydı. Ani harekette öylece kalıyordum. Onun dışında bi belirti hatırlamıyorum. Herkeste farklı oluyor.
Hadi ins. Cnmçıkmazsa üzülme benim 2 gün kala yapmama rağmen çok silik çıktı ama kan testinde çıktı :) testler yanılta biliyor en kalitelisini de denedim çok silik çıktı kan testi öncesinde de kesin sonuç veriyor . hadi hayırlısı :)
Ben yine ayni ruyayi gordum ben o ruyayi gorunce o ay hep bos geciyo sinyal gibi bisey oluyo bna sanirim bu ayda yok bnm yine bos galibaHadi ins. Cnm
Ben yine ayni ruyayi gordum ben o ruyayi gorunce o ay hep bos geciyo sinyal gibi bisey oluyo bna sanirim bu ayda yok bnm yine bos galiba
Canım ben adetime 4 kala , 5 gün öncesine kadar sonuç veren 20 tl ye aldığım early testini yaptım. Gebelik çıkmadı. Daha sonra adetimi 3 gün geçinde test yaptın o zaman çok belirgin olarak çıktı. O yüzden yapsan bile negatif sonuç çıkarsa üzülme....Ins vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?