Erken gebelik testi ne zamn yapilir

Ya benimde adetime 4gün var ve dün kahverengi az bi lekem geldi üstüne görebilirsin dediler ama erken gebelik testin de belli olur mu ki

pazartesine kadar beklicekseniz normal test alın boşa para vermeyin fazladan. yada cuma gidin günüm geçti diyin devlet hastanesine.. kan testi verin. öğleden sonra da internetten öğrenirsiniz.

pazartesine kadar beklicekseniz normal test alın boşa para vermeyin fazladan. yada cuma gidin günüm geçti diyin devlet hastanesine.. kan testi verin. öğleden sonra da internetten öğrenirsiniz.
Umidim fazla yok kan testine nedense cesaretm yok dediginiz mantikli oyle bi denerm normal testle evde var zaten ondan olmadi gunumu bklerim kan testi yaparm bekleyebilirsem

Umidim fazla yok kan testine nedense cesaretm yok dediginiz mantikli oyle bi denerm normal testle evde var zaten ondan olmadi gunumu bklerim kan testi yaparm bekleyebilirsem
o süreci bence çok yaşadım biliyorum. çok yerinizde duramaz vaziyetteyseniz esenyurt devlet hastanesine gidin yapıyorlar hemen test zaten. sabredebiliyorsanız sabredin tabi. zaten kanda da çıkmayabilir çok erkense. pazartesini beklemek en iyisi.

Evet hastaneye yakinim cok uzak degl pazartesiye biraktm sabirsizm olmadi iki testide yaparm kafam o kadar karisikki

Yapan varmi sonuclari genelde yalan cikan var diyolar 8 gun var adete yapsam cikarmi
Canm en azından 5 gün kala yaptır 8 günde çıkması çook zor :) bnde 3 gün kala yaptm idrarda erken gebelik testi ile pozitifi gördüm inşallah sende görürsün

Canım benim adete 2 gün vardı yaptım bişey çıkmadı valla. Pişman oldum aldığıma da boşa para verdim cumartesi kan vermeye gideceğim eğer yarın adet olmazsam tabii

Benim 10 dakikadir belimde bi agri var ve bacaklarim cok halsiz cekiliyo gibi sizde boyle birsey oldumu hic yoksa adetmi olcm
Adet belirtilerine çok benziyor hamilelik de aslında. Beni en çok şüpheye sokan hep sağ tarafımdaki aynı noktada olan batmaydı. Ani harekette öylece kalıyordum. Onun dışında bi belirti hatırlamıyorum. Herkeste farklı oluyor.

O agri bnde de var ve adet olcm sanyrm ama yok saplanip gdyo

çıkmazsa üzülme benim 2 gün kala yapmama rağmen çok silik çıktı ama kan testinde çıktı :) testler yanılta biliyor en kalitelisini de denedim çok silik çıktı kan testi öncesinde de kesin sonuç veriyor . hadi hayırlısı :)

Hadi ins. Cnm

Ben yine ayni ruyayi gordum ben o ruyayi gorunce o ay hep bos geciyo sinyal gibi bisey oluyo bna sanirim bu ayda yok bnm yine bos galiba

kendini bu şekilde hazırlaman doğru değil sen kendini rahat bırak ve olumlu düşün acaba mı deme evet öyle diye moda gir hormonlarını hazırla ben adet ağrısını 2 gün önceden yaşamaya başladım ve hiç ümidim yoktu kendimi deli gibi temizliğe verdim deterjanlar la resmen kafa buldum sonra eşim bana bi kızdı ya varsa dedi ki ben hiç ihtimal vermiyordum ve akşama test de silik de olsa bi iz gördüm ve kan tahlilinde çıktı

Canım ben adetime 4 kala , 5 gün öncesine kadar sonuç veren 20 tl ye aldığım early testini yaptım. Gebelik çıkmadı. Daha sonra adetimi 3 gün geçinde test yaptın o zaman çok belirgin olarak çıktı. O yüzden yapsan bile negatif sonuç çıkarsa üzülme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…