- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
off cok sitresli bi sey dimi cnm sevindim senin adina bizede yurekten dua etkendini bu şekilde hazırlaman doğru değil sen kendini rahat bırak ve olumlu düşün acaba mı deme evet öyle diye moda gir hormonlarını hazırla ben adet ağrısını 2 gün önceden yaşamaya başladım ve hiç ümidim yoktu kendimi deli gibi temizliğe verdim deterjanlar la resmen kafa buldum sonra eşim bana bi kızdı ya varsa dedi ki ben hiç ihtimal vermiyordum ve akşama test de silik de olsa bi iz gördüm ve kan tahlilinde çıktı
Yapmcm belkide o kadar olmak istyrm ya piskolojiktr su 8 gun gecsn olmazsam yapcmCanım ben adetime 4 kala , 5 gün öncesine kadar sonuç veren 20 tl ye aldığım early testini yaptım. Gebelik çıkmadı. Daha sonra adetimi 3 gün geçinde test yaptın o zaman çok belirgin olarak çıktı. O yüzden yapsan bile negatif sonuç çıkarsa üzülme....
off cok sitresli bi sey dimi cnm sevindim senin adina bizede yurekten dua et
Nerdesin cnm senRabbim tez zamanda sağlık hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahşimdi de doktor arayışındayım iyi bir doktor istiyorum mevcut gitiiğimden çok memnun değilim inşallah iyi bir doktorla karşılaşırım
Herkese merhaba. Bugün benim adet günüm. Şu ana kadar çok şükür bişey yok. Olmazsam inşallah yarın kan testi yaptıracağım. Dua edin nolur hafiften sancı gibi bişey var daha çok batmaya benziyor. 1 haftadır çok şiddetli adet sancısı gibi oldu şimdi çok hafif arada oluyoÇok korkuyorum
8 temmuz son adet tarihim. Her ay 4 gün ileri atar. Bugün günüm normalde. 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım oluyor. Bugün pek yok ama sürekli gidip bakıyorum canımenn son ne zaman regl oldun canımmm
8 temmuz son adet tarihim. Her ay 4 gün ileri atar. Bugün günüm normalde. 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım oluyor. Bugün pek yok ama sürekli gidip bakıyorum canım
Canım kaşık ağrın tek taraflimi birde akıntı varmicanım bende öyleyim sancım kasıklarımda agrı var inşallah hamileyizdir
Canım kaşık ağrın tek taraflimi birde akıntı varmi
İnşallahcanım bende öyleyim sancım kasıklarımda agrı var inşallah hamileyizdir
İnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin. Yaklaşık 10 gün önce rahimde yanma gibi bişey oldu canım acıdı yani. Sonra sağ kasığım battı son 1 haftadır arada da regl sancısı işte. Adet bitiminden beri 2 günde bir ilişki oldu artık nasip gerisi. Dün ovulasyon testi yaptım merak ettim ne çıkacak diye kopkoyu çıktı. Bugün yine denicem bakalım ne olacak
Cnm benim 1 damla pembe leke geldi bu gun erken adet olcm heralde ama sancimda yok bekliyom acilmasini niye erken oldu blmym halada acilmadi
Umitler bidahaki aya artik cok moralim bozuldu ve acayip sinirliyim herkese catyrm ozellikle esimeCnm benim 1 damla pembe leke geldi bu gun erken adet olcm heralde ama sancimda yok bekliyom acilmasini niye erken oldu blmym halada acilmadi
Can'ım kendini boş yere harap etme vardır herşeyde bi hayır sakin ol bakalım ne oldu ki açıldı mı eczane belki değildir adet yerleşmedir hem değilsede dünyanın sonu değil kiUmitler bidahaki aya artik cok moralim bozuldu ve acayip sinirliyim herkese catyrm ozellikle esime
Hic gitmedim ki gitsemmi ki bide siparisle verdirttim getrmistr adam cnm yoksa bklesem mi biraz dahaCan'ım kendini boş yere harap etme vardır herşeyde bi hayır sakin ol bakalım ne oldu ki açıldı mı eczane belki değildir adet yerleşmedir hem değilsede dünyanın sonu değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?