İnanır mısınız benimde 4 gün kaldı ve siizn gibi çıktı bende merak ediyorum ya kendi çizgisi olmasından korkuyorum çıplak gözle çok daha net gözüküyor aslında dimiMerhaba hanımlar bata 6 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz biliyorum erken davrandım
Eki Görüntüle 3205568
Evet aynen çıplak gözle daha net suya tuttum gitmedi de merak ediyorum bendeİnanır mısınız benimde 4 gün kaldı ve siizn gibi çıktı bende merak ediyorum ya kendi çizgisi olmasından korkuyorum çıplak gözle çok daha net gözüküyor aslında dimi
Erken gebelik testleri bazen yanıltıcı sonuçlar veriyor ve psikolojik olaraktan da orada hep çizgi görüyor insan.Merhaba hanımlar bata 6 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz biliyorum erken davrandım
Eki Görüntüle 3205568
Eğer yeniyse çıkmaz daha kaset testte daha 6 gün var biraz daha bekleyim en iyisi teşekkür ederimErken gebelik testleri bazen yanıltıcı sonuçlar veriyor ve psikolojik olaraktan da orada hep çizgi görüyor insan.
Kaset test var ise sabah ilk idrar ile tekrarlayın
Suya mi tuttun ?Evet aynen çıplak gözle daha net suya tuttum gitmedi de merak ediyorum bende
Güldürdü canım güldürdüSuya mi tuttun ?Vay arkadaş bende bir test parçalayan olarak hiç aklıma gelmemişti bu yarın bitane daha alicam çıkmazsa suya tutucam çok güldüm rabbim seni de güldürsün
Ay amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünküGüldürdü canım güldürdüo hayalet çizgiyle kan verdim 6.60 çıktı 3 gün sonra 49.60 a yükseldi darısı tüm isteyenlerin başına...
Çok erken yaptırmışsın ben ovülasyon ile takip ediyorum yumurtlama gördükten tam 11. Gün kanda 6.60 gördüm canımAy amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünkü
Tam 1 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ama olmuyordu artık ümidimi kestim ve bu depremde beni çok etkilemişti eşimle de konuştum dedim benim çocuğum olmuyor bir tane çocuk alalım bakıp büyütelim o kadar içten istedim ki bunu bu ay hamileliği tamamen kafamda bitirmiştim yoktu takmıyordum ama Allahımın hikmetine sual olunmaz o kadar içten istemişim ki bu ay bana evlat nasip ettiAy amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünkü
Bende öyle yaptım bu ay . Ayın 15 i yumurtlamayı gördüm . Mecbur bekliycem 10 12 günÇok erken yaptırmışsın ben ovülasyon ile takip ediyorum yumurtlama gördükten tam 11. Gün kanda 6.60 gördüm canım
Ay allahimmmTam 1 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ama olmuyordu artık ümidimi kestim ve bu depremde beni çok etkilemişti eşimle de konuştum dedim benim çocuğum olmuyor bir tane çocuk alalım bakıp büyütelim o kadar içten istedim ki bunu bu ay hamileliği tamamen kafamda bitirmiştim yoktu takmıyordum ama Allahımın hikmetine sual olunmaz o kadar içten istemişim ki bu ay bana evlat nasip etti
Daha yeni canım ilk 13 şubatta 6.60 sonra 16 şubat bat tarihim 49.60 yarın tekrar kan vericem canımAy allahimmmtüylerim diken diken oldu yeminle nekadarliksin şuan canım
Ay amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünkü
Amin canım inşallah. Darısı inşallah tüm bebek isteyen anne adaylarının başına Rabbim inşallah en kısa sürede sizlere de nasip etsin.Benimde öyle görünüyor gerçekten umut oldunuz.. hayırlısı olsun sizede, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
Aaa ciddi misin 6 gün kala çıktı diğmiiiGüldürdü canım güldürdüo hayalet çizgiyle kan verdim 6.60 çıktı 3 gün sonra 49.60 a yükseldi darısı tüm isteyenlerin başına...
Hayırlı olsun inşallahhh rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAaa ciddi misin 6 gün kala çıktı diğmiii
4 gün kala verdim canım kanı 6.60 çıktı 3 gün sonra 49.60 a yükseldiAaa ciddi misin 6 gün kala çıktı diğmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?