Erken gebelik testi silik çizgi varmı yardımcı olur musunuz

yaaa çok duygulandım bende 2 yıllık evliyim henüz çocuk olmuyor doktora da gitmedim daha bilmiyorum çok istiyorum Rabbım bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah

yaaa çok duygulandım bende 2 yıllık evliyim henüz çocuk olmuyor doktora da gitmedim daha bilmiyorum çok istiyorum Rabbım bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah
Sizi çok iyi anlıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama doktora gidip bakılmalısın eşinle birlikte oda gidip kontrol olmalı tek taraflı değil. İnşallah en kısa sürede sizde meleğinize kavuşursunuz

inşallah ben birde her ay takvime falan bakıyorum yumurtlama günüme çok stres ediyorum ister istemez çok düşünüyorum

inşallah ben birde her ay takvime falan bakıyorum yumurtlama günüme çok stres ediyorum ister istemez çok düşünüyorum
Ben tam 1 yıl uğraştım hiçbir problem de yoktu eşimde bende ama olmuyordu bende siz gibi yumurtlama zamanı hep bir stres acaba olacak mı acaba tuttu mu en son ocak ayında doktora gittim ve adet olup yanıma gel aşılama yapılacak dedi ve ben gitmedim olmuyorsa olmuyor dedim çok üzüldüm çok ağladım sonra bu deprem oldu ordan çıkan 10 günlük 2 aylık bebeklere çok ağladım eşimle konuştum ordan bir çocuk almaktı niyetim ne kadar içten istediysem bu ay kendiliğinden oluverdi hemde hiç kafamda yokken bu ay hiç düşünmedim takmadım takip etmedim

yaa Allahin mucizesi işte bende çok istiyorum herkes soruyor bebek neden yok çok üzülüyorum doktora gidemiyorum birsey çıkarsa diye bilmiyorum çok zor bir sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…