Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun inşallahhh rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eğer hemen çıktıysa tebrikler hamilesin canım sabah hemen kan verebilirsin günün geçmişmiydiMerhaba kızlar benim test sonucumada bakabilirmisiniz benmi yanlış görüyorum Eki Görüntüle 3208289
Hayır hayır tüp bebek transferi oldum bu gün 4. Gün öylesine bı yaptım test böyle ciktiEğer hemen çıktıysa tebrikler hamilesin canım sabah hemen kan verebilirsin günün geçmişmiydi
Bunda da silik çizgi var 1 2 gün bekleyin isterseniz tekrar yaparsınız ama var gibi canımİlk böyleydi çok hafif çizgi gölge gibi p
Eki Görüntüle 3208292
negatif ne yazık ki benimki de boyleydiMerhaba hanımlar bata 6 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz biliyorum erken davrandım
Eki Görüntüle 3205568
Ayyy inşallah rabbim tüm istiyenlere versin inşallahBunda da silik çizgi var 1 2 gün bekleyin isterseniz tekrar yaparsınız ama var gibi canım
Kaset testlerde yanılma payı erken testlere göre yok denecek kadar az canımSonra böyle oldu
Eki Görüntüle 3208294
Yok canım pozitifim ben 13 şubatta 6.60 sonra 16 şubat bat tarihim 49.60 a yükseldi yarın tekrar kan vericem inşallahnegatif ne yazık ki benimki de boyleydi
Ayyyy inşallah çok teşekkür ederim canimmmKaset testlerde yanılma payı erken testlere göre yok denecek kadar az canım
yaaa çok duygulandım bende 2 yıllık evliyim henüz çocuk olmuyor doktora da gitmedim daha bilmiyorum çok istiyorum Rabbım bana ve isteyen herkese nasip eder inşallahTam 1 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ama olmuyordu artık ümidimi kestim ve bu depremde beni çok etkilemişti eşimle de konuştum dedim benim çocuğum olmuyor bir tane çocuk alalım bakıp büyütelim o kadar içten istedim ki bunu bu ay hamileliği tamamen kafamda bitirmiştim yoktu takmıyordum ama Allahımın hikmetine sual olunmaz o kadar içten istemişim ki bu ay bana evlat nasip etti
Öyle yapicam inşallah canım vardırBunda da silik çizgi var 1 2 gün bekleyin isterseniz tekrar yaparsınız ama var gibi canım
Sizi çok iyi anlıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama doktora gidip bakılmalısın eşinle birlikte oda gidip kontrol olmalı tek taraflı değil. İnşallah en kısa sürede sizde meleğinize kavuşursunuzyaaa çok duygulandım bende 2 yıllık evliyim henüz çocuk olmuyor doktora da gitmedim daha bilmiyorum çok istiyorum Rabbım bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah
inşallah ben birde her ay takvime falan bakıyorum yumurtlama günüme çok stres ediyorum ister istemez çok düşünüyorumSizi çok iyi anlıyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama doktora gidip bakılmalısın eşinle birlikte oda gidip kontrol olmalı tek taraflı değil. İnşallah en kısa sürede sizde meleğinize kavuşursunuz
yaaa çok güzel inşallah birgun bende bu haberi alırımYok canım pozitifim ben 13 şubatta 6.60 sonra 16 şubat bat tarihim 49.60 a yükseldi yarın tekrar kan vericem inşallah
Ben tam 1 yıl uğraştım hiçbir problem de yoktu eşimde bende ama olmuyordu bende siz gibi yumurtlama zamanı hep bir stres acaba olacak mı acaba tuttu mu en son ocak ayında doktora gittim ve adet olup yanıma gel aşılama yapılacak dedi ve ben gitmedim olmuyorsa olmuyor dedim çok üzüldüm çok ağladım sonra bu deprem oldu ordan çıkan 10 günlük 2 aylık bebeklere çok ağladım eşimle konuştum ordan bir çocuk almaktı niyetim ne kadar içten istediysem bu ay kendiliğinden oluverdi hemde hiç kafamda yokken bu ay hiç düşünmedim takmadım takip etmediminşallah ben birde her ay takvime falan bakıyorum yumurtlama günüme çok stres ediyorum ister istemez çok düşünüyorum
İnşallah canım bunu gerçekten canı gönülden isteyen herkese Rabbim inşallah bir an önce bu duyguyu tattırsın kafana takma canım bu çok önemli gerçekten olmuyor dediğim an olduyaaa çok güzel inşallah birgun bende bu haberi alırım
yaa Allahin mucizesi işte bende çok istiyorum herkes soruyor bebek neden yok çok üzülüyorum doktora gidemiyorum birsey çıkarsa diye bilmiyorum çok zor bir sürecBen tam 1 yıl uğraştım hiçbir problem de yoktu eşimde bende ama olmuyordu bende siz gibi yumurtlama zamanı hep bir stres acaba olacak mı acaba tuttu mu en son ocak ayında doktora gittim ve adet olup yanıma gel aşılama yapılacak dedi ve ben gitmedim olmuyorsa olmuyor dedim çok üzüldüm çok ağladım sonra bu deprem oldu ordan çıkan 10 günlük 2 aylık bebeklere çok ağladım eşimle konuştum ordan bir çocuk almaktı niyetim ne kadar içten istediysem bu ay kendiliğinden oluverdi hemde hiç kafamda yokken bu ay hiç düşünmedim takmadım takip etmedim
İdrar testinde gördünüz müÇok erken yaptırmışsın ben ovülasyon ile takip ediyorum yumurtlama gördükten tam 11. Gün kanda 6.60 gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?