İhmal etme bişey de varsa tedavi olursun canım Rabbım inşallah en kısa sürede senin de yüzünü güldürsünyaa Allahin mucizesi işte bende çok istiyorum herkes soruyor bebek neden yok çok üzülüyorum doktora gidemiyorum birsey çıkarsa diye bilmiyorum çok zor bir sürec
Evet canım hemde varla yok arası bir hayalet çizgiyle gördümİdrar testinde gördünüz mü
Benimde yarın yumurtlamadan 11.gunum adete 5 günüm var çıkar mı acabaEvet canım hemde varla yok arası bir hayalet çizgiyle gördüm
Sabah ilk idrarla yapın ben 11. Gün görmüştüm erken gebelik testindeBenimde yarın yumurtlamadan 11.gunum adete 5 günüm var çıkar mı acaba
amiinİhmal etme bişey de varsa tedavi olursun canım Rabbım inşallah en kısa sürede senin de yüzünü güldürsün
Var gibi duruyor yada bozuk test yarin bir daha al yap bence net konusmak istemiyorumMerhaba kızlar benim test sonucumada bakabilirmisiniz benmi yanlış görüyorum Eki Görüntüle 3208289
Canım bende öyle düşünüp az önce erken gebelik testini yaptım elimde vardı çok silik hayalet çizgi çıktı ondada ama kaset testte daha belirginVar gibi duruyor yada bozuk test yarin bir daha al yap bence net konusmak istemiyorum
Daha yeni gebelik olabilir .dedigim gibi var gibi .eger istiyorsan allah gönlüne göre versinCanım bende öyle düşünüp az önce erken gebelik testini yaptım elimde vardı çok silik hayalet çizgi çıktı ondada ama kaset testte daha belirgin
Amin canım istemezmiyim iğnenin i sini duyunca tüylerim diken diken oluyo ateşler içinde yanarken iğne vurucaz dediler diye hastaneden kaçmış olan ben çocuğuma kavuşmak için artık kendim kendime iğneler vuruyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınDaha yeni gebelik olabilir .dedigim gibi var gibi .eger istiyorsan allah gönlüne göre versin
Amin aminn canim cok güzel bir duygu bende böyle duyunca ayni sevinci yaşiyorum .allah kucagina saglikli almayi nasip etsinAmin canım istemezmiyim iğnenin i sini duyunca tüylerim diken diken oluyo ateşler içinde yanarken iğne vurucaz dediler diye hastaneden kaçmış olan ben çocuğuma kavuşmak için artık kendim kendime iğneler vuruyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin canımAmin aminn canim cok güzel bir duygu bende böyle duyunca ayni sevinci yaşiyorum .allah kucagina saglikli almayi nasip etsin
Inşallah güzel anne adayi inşallahAmin canımrabbim isteyen herkese tattirsin kucağımıza bos bırakmasın inşallah testler beni yaniltmaz
Şimdi bnde yaptım ama yok bu ayda hüsranSabah ilk idrarla yapın ben 11. Gün görmüştüm erken gebelik testinde
Umudunuzu kaybetmeyin ben 1 yıl uğraştım tam tamam artık benim çocuğum olmuyor dediğim ay hamile kaldım bu ay hiç kafamda yoktu hiç stres falan yapmadım acaba oldumu tuttu mu düşüncesi yoktu sizde kafanızı rahatlatın göreceksiniz olacakŞimdi bnde yaptım ama yok bu ayda hüsran
Bugunde kan testi verdinizmi?Umudunuzu kaybetmeyin ben 1 yıl uğraştım tam tamam artık benim çocuğum olmuyor dediğim ay hamile kaldım bu ay hiç kafamda yoktu hiç stres falan yapmadım acaba oldumu tuttu mu düşüncesi yoktu sizde kafanızı rahatlatın göreceksiniz olacak
Yok canım yarın kadın doğumda randevum var orda alırlar kan diye bugün vermedimBugunde kan testi verdinizmi?
Tebrikler hamilesiniz bence hemen kan verebilirsinizMerhabalar. çocuk düşünmeye başladığımdan beri düzenli olan adetlerim geçiyordu. Bugün gecikeli 3. gün dayanamadım gene erken gebelik testi yaptım ilk kez silik çizgi gördüm. Sizce hamile miyim ilk gebeliğim olacak açıkçası hiçte belirtim yok ne adet ne gebelik
Merhaba bayanlar beta değerlerim
13 şubat 6.60
16 şubat 49.60
22 şubat 402.10
Sizce nasıl ilerlemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?