Erken gebelik testi silik çizgi varmı yardımcı olur musunuz

yaa Allahin mucizesi işte bende çok istiyorum herkes soruyor bebek neden yok çok üzülüyorum doktora gidemiyorum birsey çıkarsa diye bilmiyorum çok zor bir sürec
İhmal etme bişey de varsa tedavi olursun canım Rabbım inşallah en kısa sürede senin de yüzünü güldürsün

Daha yeni gebelik olabilir .dedigim gibi var gibi .eger istiyorsan allah gönlüne göre versin
Amin canım istemezmiyim iğnenin i sini duyunca tüylerim diken diken oluyo ateşler içinde yanarken iğne vurucaz dediler diye hastaneden kaçmış olan ben çocuğuma kavuşmak için artık kendim kendime iğneler vuruyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin aminn canim cok güzel bir duygu bende böyle duyunca ayni sevinci yaşiyorum .allah kucagina saglikli almayi nasip etsin

Merhabalar. çocuk düşünmeye başladığımdan beri düzenli olan adetlerim geçiyordu. Bugün gecikeli 3. gün dayanamadım gene erken gebelik testi yaptım ilk kez silik çizgi gördüm. Sizce hamile miyim ilk gebeliğim olacak açıkçası hiçte belirtim yok ne adet ne gebelik

Eklentiler

• C9894FB5-40F3-457D-9746-56E61CCEBF78.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 220
Şimdi bnde yaptım ama yok bu ayda hüsran
Umudunuzu kaybetmeyin ben 1 yıl uğraştım tam tamam artık benim çocuğum olmuyor dediğim ay hamile kaldım bu ay hiç kafamda yoktu hiç stres falan yapmadım acaba oldumu tuttu mu düşüncesi yoktu sizde kafanızı rahatlatın göreceksiniz olacak

Bugunde kan testi verdinizmi?

Tebrikler hamilesiniz bence hemen kan verebilirsiniz

Merhaba bayanlar beta değerlerim
13 şubat 6.60
16 şubat 49.60
22 şubat 402.10
Sizce nasıl ilerlemesi yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…