- 20 Ocak 2021
- 24
- 20
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hilalongrn
-
İnşallah canimm isteyen herkese Allah nasip etsininşallah hamilesindir canım
Bende de böyle çıkmıştı araya zaman girdi kan tahlili yaptiramadim sonra düştü diyorum ben tabii ama kan değeri düşük çıktı ve adet oldum. Yaptığım test prodoctor idi. Sanırım çok yanılma payı oluyor. Sizinkinin markası ne ?Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Kan tahıllı verdiniz öi sonuç ne erken gebelik test kaset daha iyi buna güvenmiyorum benKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Vermiş pozitif cikmisKan tahıllı verdiniz öi sonuç ne erken gebelik test kaset daha iyi buna güvenmiyorum ben
İyi sevindim rabbim hayırlısiyla kucağına alır inşallah,Vermiş pozitif cikmis
Bat kaçgün önce yaptın?Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmis
Hamilesin bence hayırlı olsun benimde öyle olmuştu 1 hafta önce öğrenmiştim idrarda.Eki Görüntüle 2769985 İlk 15 dk çıktı adetime 6 gün var freely kaset test Lütfen yardımcı olun
Umarım bir gün önce yaptım hiçbirşey çıkmadı , sabretmek çok zorHamilesin bence hayırlı olsun benimde öyle olmuştu 1 hafta önce öğrenmiştim idrarda.
Gün gün koyulaşması gerekiyordu aslında neden öyle oldu acabaUmarım bir gün önce yaptım hiçbirşey çıkmadı , sabretmek çok zor
Yok yanlış anladın bat 7 kala yaptığımda negatiftı şimdi bat 5 var 20 dk içindi silik öizgi çıktı sonra koyulaştı kafam karışıkGün gün koyulaşması gerekiyordu aslında neden öyle oldu acaba
Canım bende 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama hemen 3. 5 dk içinde çıktı 3 gün sora tekrar yaptım hamileyim senin ki kaç dk da çıktı erken ciktisa hamile olabilirsinKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Bende 3 gün geçince normal yaptimNormal test için reglimin geçilmesini bekliyorum
daha önce test yaptın mı ,ben bat 5 gün kala yaptım farklı marka test yaptım birinde silik çizgi çıktı diğerinde çıkmadı bunu yaşıyan varmıCanım bende 1 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama hemen 3. 5 dk içinde çıktı 3 gün sora tekrar yaptım hamileyim senin ki kaç dk da çıktı erken ciktisa hamile olabilirsin
Sadece 1vgun kala yaptım silik çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım tam çıktı zaten 5 aydır uğraşıyordum tık yoktu şükür bu ay aldım kısmetim iKız
daha önce test yaptın mı ,ben bat 5 gün kala yaptım farklı marka test yaptım birinde silik çizgi çıktı diğerinde çıkmadı bunu yaşıyan varmı
Belki tutmamış adet oldunuz mu ve erken yapmissinz testiSadece 1vgun kala yaptım silik çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım tam çıktı zaten 5 aydır uğraşıyordum tık yoktu şükür bu ay aldım kısmetim i
Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah hayırlı olsun canımSadece 1vgun kala yaptım silik çıktı 3 gün sonra tekrar yaptım tam çıktı zaten 5 aydır uğraşıyordum tık yoktu şükür bu ay aldım kısmetim i
TeşekkürlerSağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah hayırlı olsun canım
Sanırım ay sonu adetiniz ins alirsiniz müjdeyi benim aldığım erken gebelik testide 4. 5 gün önceden yapılandı ben 1 gün kala yaptım silikti o yuzden sabırlı olun ay sonunu bekleyinİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?