Erken gebelik testi silik çizgi

Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Hamilesiniz tebrikler ben direk gordum ikinci çizgiyi silik olmakla beraber , kan testi yapıp saglama alin bence

selam arkadaslar sabah kan testi yaptim cok cok silik cizgi cikti adetime 4 gun var, doktora kan testine gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim sizce? cok tesekkur ediyorum umarim herkes bebegini kucagina alir...

selam arkadaslar sabah kan testi yaptim cok cok silik cizgi cikti adetime 4 gun var, doktora kan testine gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim sizce? cok tesekkur ediyorum umarim herkes bebegini kucagina alir...
Adetinizi bekleyin derim hayırlı olsun

Tebrikler. Herhangi bir belirtin varmıydı?
Teşekkürler adete 1 hafta kala sabah aç karna çıkmayan bulantı gece acıkma bas dönmesi gece yatsrken sağa sola dönerken çok kısa li kasıklarda batma oluyordu hemen geçiyordu hamille misin

Teşekkürler adete 1 hafta kala sabah aç karna çıkmayan bulantı gece acıkma bas dönmesi gece yatsrken sağa sola dönerken çok kısa li kasıklarda batma oluyordu hemen geçiyordu hamille misin
Bilmiyorum. Adetime 4 gün kala yaptım. Silik çizgimi bilmiyorum. Kendimi kandırmak ve avutmaktan korkuyorum. Sen bişey görebiliyor mısın?

Eklentiler

• 4DC744E2-52A3-4C6A-87DA-17822276509E.webp
    150,9 KB · Görüntüleme: 245
kızlar reglime 2 gün kaldı bende erken gebelik yaptım böyle çıktı sizce var mı ??? az önce birde kaset test yaptım ondada çok silik bir şekilde çıkıyor

Eklentiler

• 8EDF0420-F60F-4110-8391-EB94ABDBF223.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 224
Kızlar benim de bat pazartesi günüydü adet olmadım dün kan verdim 12.34 çıktı yarın bir daha vereceğim ama akşam kasığım çok ağrıdı ve hafif kahverengi akıntım olduğu için acile gittim ordada beta hcg yaptılar 11.4 du hastane ve laboratuvar farkından olmuş olabilir mi ? Kasık ağrılarım hala devam ediyor bu sabah yine yaptım normal kaset test tekrar silik çıktı diğer günlerden daha belirgindi sizce normal mi kasık ağrısı şu dönemde ?

Eklentiler

• 1612340677901340572341658521456.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 232
Bebiş var ama yine doktora görün belki yerleşme kanasidir o dönem sancılı geçer leke leke Uzan dinlen tarafından tuvaletini yaparken ıkınma kanaman olmasın canım daha küçük doktorlar kan değerine göre demedi mi var yada yok

Gebelik var demişti ama biraz önce kıpkırmızı kanamam oldu. Sanırım kimyasal

Gebelik var demişti ama biraz önce kıpkırmızı kanamam oldu. Sanırım kimyasal
Çok geçmiş olsun csnim ya ama sen yine doktors git acile dersin kanamam var hamileyim diye hemen müdahale etsinler belki tutunur sana üzülme çabuk git erteleme haber et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…