- 15 Aralık 2018
- 61
- 27
- 88
- 31
- Konu Sahibi Hilalongrn
-
Hamilesiniz tebrikler ben direk gordum ikinci çizgiyi silik olmakla beraber , kan testi yapıp saglama alin benceKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Adetinizi bekleyin derim hayırlı olsunselam arkadaslar sabah kan testi yaptim cok cok silik cizgi cikti adetime 4 gun var, doktora kan testine gitmeli miyim yoksa beklemeli miyim sizce? cok tesekkur ediyorum umarim herkes bebegini kucagina alir...
Bu testin marka sı nedirKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Tebrikler. Herhangi bir belirtin varmıydı?TeşekkürlerRabbim size de nasip etsin. İns
TeşekkürlerTebrikler. Herhangi bir belirtin varmıydı?
Bilmiyorum. Adetime 4 gün kala yaptım. Silik çizgimi bilmiyorum. Kendimi kandırmak ve avutmaktan korkuyorum. Sen bişey görebiliyor mısın?Teşekkürleradete 1 hafta kala sabah aç karna çıkmayan bulantı gece acıkma bas dönmesi gece yatsrken sağa sola dönerken çok kısa li kasıklarda batma oluyordu hemen geçiyordu hamille misin
Evet gördüm ay ins vardırBilmiyorum. Adetime 4 gün kala yaptım. Silik çizgimi bilmiyorum. Kendimi kandırmak ve avutmaktan korkuyorum. Sen bişey görebiliyor mısın?
İnşallahEvet gördüm ay ins vardır
5 dk içinde çıktıysa bebiş varkızlar reglime 2 gün kaldı bende erken gebelik yaptım böyle çıktı sizce var mı ??? az önce birde kaset test yaptım ondada çok silik bir şekilde çıkıyor
evet 3. dk çektim fotoyu5 dk içinde çıktıysa bebiş var
Hayırlı olsun kuzummkızlar reglime 2 gün kaldı bende erken gebelik yaptım böyle çıktı sizce var mı ??? az önce birde kaset test yaptım ondada çok silik bir şekilde çıkıyor
Hayırlı olsun o zaman Allah bağışlasınevet 3. dk çektim fotoyuteşekkür ederim inşallah öyledir
Bebiş var ama yine doktora görün belki yerleşme kanasidir o dönem sancılı geçer leke leke Uzan dinlen tarafından tuvaletini yaparken ıkınma kanaman olmasın canım daha küçük doktorlar kan değerine göre demedi mi var yada yokKızlar benim de bat pazartesi günüydü adet olmadım dün kan verdim 12.34 çıktı yarın bir daha vereceğim ama akşam kasığım çok ağrıdı ve hafif kahverengi akıntım olduğu için acile gittim ordada beta hcg yaptılar 11.4 du hastane ve laboratuvar farkından olmuş olabilir mi ? Kasık ağrılarım hala devam ediyor bu sabah yine yaptım normal kaset test tekrar silik çıktı diğer günlerden daha belirgindi sizce normal mi kasık ağrısı şu dönemde ?
Gebelik var demişti ama biraz önce kıpkırmızı kanamam oldu. Sanırım kimyasalBebiş var ama yine doktora görün belki yerleşme kanasidir o dönem sancılı geçer leke leke Uzan dinlen tarafından tuvaletini yaparken ıkınma kanaman olmasın canım daha küçük doktorlar kan değerine göre demedi mi var yada yok
Çok geçmiş olsun csnim ya ama sen yine doktors git acile dersin kanamam var hamileyim diye hemen müdahale etsinler belki tutunur sana üzülmeGebelik var demişti ama biraz önce kıpkırmızı kanamam oldu. Sanırım kimyasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?