- 19 Nisan 2018
- 1.345
- 1.063
- 133
- Konu Sahibi Hilalongrn
-
Kuzum dun aksam gittiğimde şuan düşük olsa bile müdahale edemeyiz demişlerdi o yüzden yarın gideceğim birde sadece yine peçeteye geldi şimdi çıktım baktım gelmedi ben anlamadım ki yaÇok geçmiş olsun csnim ya ama sen yine doktors git acile dersin kanamam var hamileyim diye hemen müdahale etsinler belki tutunur sana üzülmeçabuk git erteleme haber et bize
Kız dikkat et Allah'tan yoğun değil açık pembe çamur kahverengi ise sıkıntı değil sen ıkınma bol bol Uzan aysklarini yüksek tutarak Uzan bol su iç dinlen kendini yorma aç bırakma basın donmesin bir kaç gün kendine tatil yap normal gebelikse kimyasal değil ise geçer kanama durur canımKuzum dun aksam gittiğimde şuan düşük olsa bile müdahale edemeyiz demişlerdi o yüzden yarın gideceğim birde sadece yine peçeteye geldi şimdi çıktım baktım gelmedi ben anlamadım ki ya
Pembemsi değildi kuzu kırmızıydı ama bakalım doktorum yarın bir daha kan alalım dediKız dikkat et Allah'tan yoğun değil açık pembe çamur kahverengi ise sıkıntı değil sen ıkınma bol bol Uzan aysklarini yüksek tutarak Uzan bol su iç dinlen kendini yorma aç bırakma basın donmesin bir kaç gün kendine tatil yap normal gebelikse kimyasal değil ise geçer kanama durur canım
Tamam cnm güzel haberler bekliyorum sendenPembemsi değildi kuzu kırmızıydı ama bakalım doktorum yarın bir daha kan alalım dedi
İnşallah canım benim hayırlı haberler alalım insallahTamam cnm güzel haberler bekliyorum senden
sağol canım benim darısı tüm isteyenlere inşallahHayırlı olsun kuzumm
canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum. ümitlendirmek istemem ama eğer kesilmişse aşırı yoğun değilse bence üstüne görme dedikleri şey olabilirPembemsi değildi kuzu kırmızıydı ama bakalım doktorum yarın bir daha kan alalım dedi
İnşallah oyledir kuzum benim yarın öğreneceğim Allah'ın izniyle, zaten olucak ise ne olursa olsun benimle kalacaktırcanım benim inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum. ümitlendirmek istemem ama eğer kesilmişse aşırı yoğun değilse bence üstüne görme dedikleri şey olabilir
bizi de haberdar et mutlaka hayırlısı olsunİnşallah oyledir kuzum benim yarın öğreneceğim Allah'ın izniyle, zaten olucak ise ne olursa olsun benimle kalacaktırBıraktım artık düşünmeyi :)
Ederim kuzum mutlaka mevlam ne eylerse güzel eylermiş bekleyip görelimbizi de haberdar et mutlaka hayırlısı olsun
Kuzum kimyasal geçirdim malesefBebiş var ama yine doktora görün belki yerleşme kanasidir o dönem sancılı geçer leke leke Uzan dinlen tarafından tuvaletini yaparken ıkınma kanaman olmasın canım daha küçük doktorlar kan değerine göre demedi mi var yada yok
Kuzum kimyasal gözüküyor dedi doktor bugün ki sonucum 11.45 çıktı malesefbizi de haberdar et mutlaka hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsunKuzum kimyasal geçirdim malesefdeğerim 11.45 şuan yükselme olmadı düşüş ü bekleyeceğiz
canım benim üzüldüm gerçekten ama umudunu yitirme en güzel en hayırlı zamanda yine seninle olur bebeğin inşallahKuzum kimyasal gözüküyor dedi doktor bugün ki sonucum 11.45 çıktı malesefAma en azından hamile kalabiliyor oldugumu görmüş oldum
İnşallah kuzum vardır bunda da bir hayır ne diyelimcanım benim üzüldüm gerçekten ama umudunu yitirme en güzel en hayırlı zamanda yine seninle olur bebeğin inşallah
İlk kez kuzum, kurtajlik birşey yok şuan kanamam zaten devam ediyor dünden beriÇok geçmiş olsunofff üzüldüm umarım birdaha yaşamazsın bu durumu kürtaj olma değer düşer kanaman olur rabbim birdaha yasatmasinilk gebelik mi
İnşallah hamilesindir. Benim regl 3 gün var cesaret edemiyorum test yapmaya. Belirtilerin nasıl öğrenebilirmiyiminşallah hamilesindir canım
Üzülme canım bu bir ilk herkesin başından geçiyor hiç değilse hamile kalma ihtimalin var bir kaç aya tekrar başlarsın ins bu sefer tutunur demek ki bebek kese dışına tutunmuş öyle mi oluyor kim.gebelikİlk kez kuzum, kurtajlik birşey yok şuan kanamam zaten devam ediyor dünden beri
Yok kuzum tutunmuyor bile benim anladığım kadarıyla spermle yumurta buluşuyor fakat rahme yolculuğa çıktığında vücut sağlıksız bir döllenme olduğu için atıyor. Benim yumurtlamamdan 9 gün sonra 2 damla pembe lekelenme olmuştu bu da yerleşme olabilir demişlerdi.Üzülme canım bu bir ilk herkesin başından geçiyor hiç değilse hamile kalma ihtimalin var bir kaç aya tekrar başlarsın ins bu sefer tutunur demek ki bebek kese dışına tutunmuş öyle mi oluyor kim.gebelik
canım ben hamile değilim 3 gün gecikme ile adet oldumİnşallah hamilesindir. Benim regl 3 gün var cesaret edemiyorum test yapmaya. Belirtilerin nasıl öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?