Erken gebelik testi silik çizgi

Çok geçmiş olsun csnim ya ama sen yine doktors git acile dersin kanamam var hamileyim diye hemen müdahale etsinler belki tutunur sana üzülme çabuk git erteleme haber et bize
Kuzum dun aksam gittiğimde şuan düşük olsa bile müdahale edemeyiz demişlerdi o yüzden yarın gideceğim birde sadece yine peçeteye geldi şimdi çıktım baktım gelmedi ben anlamadım ki ya

Kuzum dun aksam gittiğimde şuan düşük olsa bile müdahale edemeyiz demişlerdi o yüzden yarın gideceğim birde sadece yine peçeteye geldi şimdi çıktım baktım gelmedi ben anlamadım ki ya
Kız dikkat et Allah'tan yoğun değil açık pembe çamur kahverengi ise sıkıntı değil sen ıkınma bol bol Uzan aysklarini yüksek tutarak Uzan bol su iç dinlen kendini yorma aç bırakma basın donmesin bir kaç gün kendine tatil yap normal gebelikse kimyasal değil ise geçer kanama durur canım

Pembemsi değildi kuzu kırmızıydı ama bakalım doktorum yarın bir daha kan alalım dedi

canım benim inşallah hayırlı haberler alırsın seni çok iyi anlıyorum. ümitlendirmek istemem ama eğer kesilmişse aşırı yoğun değilse bence üstüne görme dedikleri şey olabilir
İnşallah oyledir kuzum benim yarın öğreneceğim Allah'ın izniyle, zaten olucak ise ne olursa olsun benimle kalacaktır Bıraktım artık düşünmeyi :)

Kuzum kimyasal geçirdim malesef değerim 11.45 şuan yükselme olmadı düşüş ü bekleyeceğiz

Kuzum kimyasal geçirdim malesef değerim 11.45 şuan yükselme olmadı düşüş ü bekleyeceğiz
Çok geçmiş olsun offf üzüldüm umarım birdaha yaşamazsın bu durumu kürtaj olma değer düşer kanaman olur rabbim birdaha yasatmasinilk gebelik mi

İlk kez kuzum, kurtajlik birşey yok şuan kanamam zaten devam ediyor dünden beri
Üzülme canım bu bir ilk herkesin başından geçiyor hiç değilse hamile kalma ihtimalin var bir kaç aya tekrar başlarsın ins bu sefer tutunur demek ki bebek kese dışına tutunmuş öyle mi oluyor kim.gebelik

Üzülme canım bu bir ilk herkesin başından geçiyor hiç değilse hamile kalma ihtimalin var bir kaç aya tekrar başlarsın ins bu sefer tutunur demek ki bebek kese dışına tutunmuş öyle mi oluyor kim.gebelik
Yok kuzum tutunmuyor bile benim anladığım kadarıyla spermle yumurta buluşuyor fakat rahme yolculuğa çıktığında vücut sağlıksız bir döllenme olduğu için atıyor. Benim yumurtlamamdan 9 gün sonra 2 damla pembe lekelenme olmuştu bu da yerleşme olabilir demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…