Erken gebelik testi silik çizgi

Anladım eşiniz muane oldu mu spermler için

Evet kuzum sorun çıkmadı şükür benim hormonlarda bir kaç sıkıntı vardı TSH da falan onları toparladım amh da baktırdım nasip artik
Olur ins canınızı sıkmayın yolunuz açıldı artık yani bir adam m attınız demekki oluyo olacak ne zamandan beridir dusunuyordunuz

Maşallah Allah bağışlasın

Olabilir ama en iyisi kaset tesstir
Battan 4 gün önce gelen kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Son ilişkiden 10 gün geçince test yapayım dedim belirtiler de vardı ama negatif çıktı. Yerleşme kanaması diye tahmin ettim ama gece kırmızıya dönüştü. Bat 7 Şubattı. Kimyasal gebelik böyle bişey mi?

Yasamadim hic bilmiyorum oyuzden benimde ilk gebelim ben normal test yaptim oylesine yaptim teste ogrendim adetim 1 gun gecmisti normaldede zaten 3 4 gun gecerdi bnim

Eklentiler

• 20210121_213051.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 104
Ay bende erken gebelik testi yaptım, sizde bir bakın istedimsizde görüyorsunuz demi çizgiyi

Eklentiler

• 20210304_140205.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20210304_093907.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 98
Ay bu testi sabah yaptım, kan testinide verdim sabah 10daşuan sonuç çıkmasını bekliyorum, eşim göreve gitti, sağlık ocağına tekrar yüricem az sonra 3.30da sonuç çıkacakmış
e nabıza da bir baksanıza belki çıkmıştır. Ben de heyecanlandım

e nabıza da bir baksanıza belki çıkmıştır. Ben de heyecanlandım
E nabızda bulamadım test sonucumu, 5 ay öncede yaptırmıştım onuda bulamadım, sağlık ocağındaki sonuçlarımı göremiyorumbarkod numaramda yok malesef, nasıl bakacam bilmiyorum

E nabızda bulamadım test sonucumu, 5 ay öncede yaptırmıştım onuda bulamadım, sağlık ocağındaki sonuçlarımı göremiyorumbarkod numaramda yok malesef, nasıl bakacam bilmiyorum
o zaman mecbur beklemek lazım. Sonucu alınca lütfen paylaşın. Hayırlısı neyse o olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…