- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.503
- 48
- 32
- Konu Sahibi Hilalongrn
-
AnladımYok kuzum tutunmuyor bile benim anladığım kadarıyla spermle yumurta buluşuyor fakat rahme yolculuğa çıktığında vücut sağlıksız bir döllenme olduğu için atıyor. Benim yumurtlamamdan 9 gün sonra 2 damla pembe lekelenme olmuştu bu da yerleşme olabilir demişlerdi.
Anladımeşiniz muane oldu mu spermler için
Olur ins canınızı sıkmayın yolunuz açıldı artıkEvet kuzum sorun çıkmadı şükür benim hormonlarda bir kaç sıkıntı vardı TSH da falan onları toparladım amh da baktırdım nasip artik
8 aydır kuzumOlur ins canınızı sıkmayın yolunuz açıldı artıkyani bir adam m attınız demekki oluyo olacak ne zamandan beridir dusunuyordunuz
Aynen canım şükret hamile kaldın gerisi Allah'a kaldı ins tez zamanda yine hamile kalırsın bu sefer normal gebelik olur tutunur sana8 aydır kuzumçok şükür bu da bisey dedim
İnşallah kuzum isteyen bekleyen herkes mucizesine kavuşsun inşallahAynen canım şükret hamile kaldın gerisi Allah'a kaldı ins tez zamanda yine hamile kalırsın bu sefer normal gebelik olur tutunur sana
Teşekkürleradete 1 hafta kala sabah aç karna çıkmayan bulantı gece acıkma bas dönmesi gece yatsrken sağa sola dönerken çok kısa li kasıklarda batma oluyordu hemen geçiyordu hamille miselam aranıza yeni katıldım. çatlatma iğnesinden sonraki 13.
Bat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?Bunlar bazen yanilma payi verebiliyo normal kaset test yaparmisiniz
Olabilir ama en iyisi kaset tesstirBat'a 2 gün kala normal kaset test negatif çıkıp erken gebelik testinde pozitif çıkma ihtimali var mı sizce?
Battan 4 gün önce gelen kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Son ilişkiden 10 gün geçince test yapayım dedim belirtiler de vardı ama negatif çıktı. Yerleşme kanaması diye tahmin ettim ama gece kırmızıya dönüştü. Bat 7 Şubattı. Kimyasal gebelik böyle bişey mi?Olabilir ama en iyisi kaset tesstir
Yasamadim hic bilmiyorum oyuzden benimde ilk gebelim ben normal test yaptim oylesine yaptim teste ogrendim adetim 1 gun gecmisti normaldede zaten 3 4 gun gecerdi bnimBattan 4 gün önce gelen kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Son ilişkiden 10 gün geçince test yapayım dedim belirtiler de vardı ama negatif çıktı. Yerleşme kanaması diye tahmin ettim ama gece kırmızıya dönüştü. Bat 7 Şubattı. Kimyasal gebelik böyle bişey mi?
evet silik bir çizgi var. Hemen kan testine gidin derim.Ay bende erken gebelik testi yaptım, sizde bir bakın istedimsizde görüyorsunuz demi çizgiyi
Ay bu testi sabah yaptım, kan testinide verdim sabah 10daevet silik bir çizgi var. Hemen kan testine gidin derim.
e nabıza da bir baksanıza belki çıkmıştır. Ben de heyecanlandımAy bu testi sabah yaptım, kan testinide verdim sabah 10daşuan sonuç çıkmasını bekliyorum, eşim göreve gitti, sağlık ocağına tekrar yüricem az sonra 3.30da sonuç çıkacakmış
E nabızda bulamadım test sonucumu, 5 ay öncede yaptırmıştım onuda bulamadım, sağlık ocağındaki sonuçlarımı göremiyorume nabıza da bir baksanıza belki çıkmıştır. Ben de heyecanlandım
o zaman mecbur beklemek lazım. Sonucu alınca lütfen paylaşın. Hayırlısı neyse o olur inşallahE nabızda bulamadım test sonucumu, 5 ay öncede yaptırmıştım onuda bulamadım, sağlık ocağındaki sonuçlarımı göremiyorumbarkod numaramda yok malesef, nasıl bakacam bilmiyorum
Amin teşekkür ederimo zaman mecbur beklemek lazım. Sonucu alınca lütfen paylaşın. Hayırlısı neyse o olur inşallah
Malesef 0.0 çıktı sonucumo zaman mecbur beklemek lazım. Sonucu alınca lütfen paylaşın. Hayırlısı neyse o olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?