Benim de öyle olmuştu ilk hafta yaptığım test ertesi hafta yaptım daha kötüydü tekrarla yineİlk dk çıktı o silik çizgi sonradan kurudu yarın sabah tekrar deneyeceğim inşallah vardır , teşekkür ederim güzel dileğin için
Merhaba gebelik var miKızlar 3 senedir evliyim fakat çocuğumuz olmuyor üstelik tüm testler yapıldı her şey gayet normal .bu gün hamilelik şüphesi ile erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik var gibi sizde bakın lüfen ,bu arada akşam üstü yaptım testi yarın sabah tekrar yapacağım
Merhaba erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var.
Testin t kısmına doğru olan yerde ama önde değil arkada böyle kırmızı bir çizgi çıktı testin içini açtığımda gördüm bunu 10 dk sonra bunu yaşayan var mı ?
Kızlar adetime 1 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba ? Aslında bekleyeyim Pazartesiye kadar olmazsam öyle yapayım diyorum ama çok heyecanlanıyorum :))
Yaptinizmi bugün tekrarKızlar selam sol taraftaki ilk testi iki saat önce yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı bu günlerde adet olma tarihim bu 4 5 gün içinde adet olmazsam tekrar yapicam test .diğer iki testleri iki gün araklı yaptım göründüğü üzere hiç birşey yok kuruma çizgisi dahi yok.fikirlerinizi merak ettim sevgiler.
Eki Görüntüle 3073145
Hayırlı olsun silik değil baya belirgin çizginiz hamilesiniz yarın gidip kan verin kesin sonuçHerkese merhaba az önce test yaptım ve silik çizgi gördüm gece vakti yazıyorum heyecandan acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 3077234
İnşallah dediğin gibidir bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkürler heyecandan uyayamayacagim galiba yarın gideceğim sonucu yazarım teşekkürlerHayırlı olsun silik değil baya belirgin çizginiz hamilesiniz yarın gidip kan verin kesin
Rica ederim ama kesin var gibi sonucu yazın mutlaka. Birde benim için de dua eder misiniz rica etsem bende 1 yıldır uğraşıyorum hiçbirşey çıkmadı sonuçlarım temiz ama olmuyorİnşallah dediğin gibidir bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkürler heyecandan uyayamayacagim galiba yarın gideceğim sonucu yazarım teşekkürler
Ederimm canım ismin neydi adına dua edeyim yarın inşallah sende baba et inşallah doğru alarmdirRica ederim ama kesin var gibi sonucu yazın mutlaka. Birde benim için de dua eder misiniz rica etsem bende 1 yıldır uğraşıyorum hiçbirşey çıkmadı sonuçlarım temiz ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?