Erken gebelik testi silik çizgi

Kkkklllls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
3
0
1
26
Kızlar 3 senedir evliyim fakat çocuğumuz olmuyor üstelik tüm testler yapıldı her şey gayet normal .bu gün hamilelik şüphesi ile erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik var gibi sizde bakın lüfen ,bu arada akşam üstü yaptım testi yarın sabah tekrar yapacağım

Eklentiler

• IMG_20220517_001451.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.265
  • IMG_20220517_000707.webp
    17 KB · Görüntüleme: 1.320
Cok silik bir çizgi gördüm ama kuruma çizgisine de benziyor inşallah pozitiftir ama pek öyle durmuyor

İlk dk çıktı o silik çizgi sonradan kurudu yarın sabah tekrar deneyeceğim inşallah vardır , teşekkür ederim güzel dileğin için

Merhaba gebelik var mi

Selam kızlar bu sabah tekrar yaptım negatif çıktı test zaten 1/2 saat sonra kanamam oldu baya adet kanaması

Merhaba erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var.
Testin t kısmına doğru olan yerde ama önde değil arkada böyle kırmızı bir çizgi çıktı testin içini açtığımda gördüm bunu 10 dk sonra bunu yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 1E0AE1C0-EF91-4D4A-BB18-91C72F313F1C.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.101
Kızlar adetime 1 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba ? Aslında bekleyeyim Pazartesiye kadar olmazsam öyle yapayım diyorum ama çok heyecanlanıyorum :))

Kızlar selam sol taraftaki ilk testi iki saat önce yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı bu günlerde adet olma tarihim bu 4 5 gün içinde adet olmazsam tekrar yapicam test .diğer iki testleri iki gün araklı yaptım göründüğü üzere hiç birşey yok kuruma çizgisi dahi yok.fikirlerinizi merak ettim sevgiler.

Yaptinizmi bugün tekrar

Herkese merhaba az önce test yaptım ve silik çizgi gördüm gece vakti yazıyorum heyecandan acaba hamilemiyim

Reactions: ynb
Hayırlı olsun silik değil baya belirgin çizginiz hamilesiniz yarın gidip kan verin kesin
İnşallah dediğin gibidir bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkürler heyecandan uyayamayacagim galiba yarın gideceğim sonucu yazarım teşekkürler

İnşallah dediğin gibidir bu saatte cevap verdiğin için çok teşekkürler heyecandan uyayamayacagim galiba yarın gideceğim sonucu yazarım teşekkürler
Rica ederim ama kesin var gibi sonucu yazın mutlaka. Birde benim için de dua eder misiniz rica etsem bende 1 yıldır uğraşıyorum hiçbirşey çıkmadı sonuçlarım temiz ama olmuyor

Rica ederim ama kesin var gibi sonucu yazın mutlaka. Birde benim için de dua eder misiniz rica etsem bende 1 yıldır uğraşıyorum hiçbirşey çıkmadı sonuçlarım temiz ama olmuyor
Ederimm canım ismin neydi adına dua edeyim yarın inşallah sende baba et inşallah doğru alarmdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…