Erken gebelik testi silik çizgi

Yani bence hamilesin sanki , o kadar anlıyorum ki seni inşallah öyledir . Kan tahlili ver bence
Verdim bugün ama sonuçlar çıkmadı inşallah yarın belli olursa paylaşacağım inşallah hamileyimdir ama öyle gibi hissediyorum

Verdim bugün ama sonuçlar çıkmadı inşallah yarın belli olursa paylaşacağım inşallah hamileyimdir ama öyle gibi hissediyorum
İnşallah bende yarın veriyorum benimde aşılamanın 9.günü umarım güzel sonuçlar alırız

Güzel haberlerle gelirsin inşallah bencede hamilesin:)
İnşallah öyleyimdir dün sabah 9 da test verdim hala sonuç çıkmadı e nabizdan bakıyorum acaba aile hekimine mi gitmem gerekiyor normalde hemen aynı gün çıkardı off beklemek sabretmek ne zor

İnşallah bende yarın veriyorum benimde aşılamanın 9.günü umarım güzel sonuçlar alırız
İnşallah sende hamilesindir habersiz bırakma şu dönemde burası acayip iyi geldi bana kimseye öyle hemen söylemek istemiyorum buraya da yazmasam çatlarmışım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah bencede hamilesin:)
Canım sana birşey sorabilir miyim sanırım sen 7 haftalık son öyle yazıyor şimdi sen kantesti verdin ve ilk kaç çıktı hemen kadın doktoruna gittin mi belli bir değere çıkmasını mi bekledin o kadar hiç birşey bilmiyorum ki aydinlatirsan çok sevinirim

Benim sanırım adetten önce olan ilişkim tuttu.4 gün adetim gecikti beta verdim 5300 çıktı özelde vermiştim zaten hızlı Çıksın diye.beta çıkınca kadın doğuma gittim karından keseyi gördük 1 buçuk hafta sonrada kalp atışını duydum canim

Bugün Aşılamanın 9. Günü . Yarın kan vermeye gitmeye karar verdim . Bugün yine erken gebelik testi yaptım yine çok hayali bir çizgi . Benim umudum kalmadı gibi bir şey

İnşallah sende hamilesindir habersiz bırakma şu dönemde burası acayip iyi geldi bana kimseye öyle hemen söylemek istemiyorum buraya da yazmasam çatlarmışım
Aynen bana da çok iyi geldi burda konuşmak . Ne yaptın peki çıktı mı sonuçlar ?

Aynen bana da çok iyi geldi burda konuşmak . Ne yaptın peki çıktı mı sonuçlar ?
hala.cikmadi normal değil bence bu kadar uzun surmemeliydi acaba bir test daha alıp yapsam mı bu saaten sonra sonuçlar çıkar mı ki dersiniz hafta sonunda giriyor off hamilemiyim değil miyim

hala.cikmadi normal değil bence bu kadar uzun surmemeliydi acaba bir test daha alıp yapsam mı bu saaten sonra sonuçlar çıkar mı ki dersiniz hafta sonunda giriyor off hamilemiyim değil miyim
Özel de yaptırmadın mı ? İki saate çıkıyor çünkü

kizlar sonuçlar böyle farklı bir şekilde çıkmış bunu tam anlamadım hamilemiyim değil miyim neyim 230 tam ne oluyor yardım lütfen heyecanlandım

Ben hamile değilmişim . Düşmüş beta hcg 1.28 şu an . İki gün önce 2,18 di
Benim umudum kalmadı diğer aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…