Sibel ben inşallah bende dua edeceğim senin içinEderimm canım ismin neydi adına dua edeyim yarın inşallah sende baba et inşallah doğru alarmdir
Yani bence hamilesin sanki , o kadar anlıyorum ki seni inşallah öyledir . Kan tahlili ver benceHerkese merhaba az önce test yaptım ve silik çizgi gördüm gece vakti yazıyorum heyecandan acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 3077234
Verdim bugün ama sonuçlar çıkmadı inşallah yarın belli olursa paylaşacağım inşallah hamileyimdir ama öyle gibi hissediyorumYani bence hamilesin sanki , o kadar anlıyorum ki seni inşallah öyledir . Kan tahlili ver bence
İnşallah bende yarın veriyorum benimde aşılamanın 9.günü umarım güzel sonuçlar alırızVerdim bugün ama sonuçlar çıkmadı inşallah yarın belli olursa paylaşacağım inşallah hamileyimdir ama öyle gibi hissediyorum
İnşallah öyleyimdir dün sabah 9 da test verdim hala sonuç çıkmadı e nabizdan bakıyorum acaba aile hekimine mi gitmem gerekiyor normalde hemen aynı gün çıkardı off beklemek sabretmek ne zorGüzel haberlerle gelirsin inşallah bencede hamilesin:)
İnşallah sende hamilesindir habersiz bırakma şu dönemde burası acayip iyi geldi bana kimseye öyle hemen söylemek istemiyorum buraya da yazmasam çatlarmışımİnşallah bende yarın veriyorum benimde aşılamanın 9.günü umarım güzel sonuçlar alırız
Canım sana birşey sorabilir miyim sanırım sen 7 haftalık son öyle yazıyor şimdi sen kantesti verdin ve ilk kaç çıktı hemen kadın doktoruna gittin mi belli bir değere çıkmasını mi bekledin o kadar hiç birşey bilmiyorum ki aydinlatirsan çok sevinirimGüzel haberlerle gelirsin inşallah bencede hamilesin:)
Benim sanırım adetten önce olan ilişkim tuttu.4 gün adetim gecikti beta verdim 5300 çıktı özelde vermiştim zaten hızlı Çıksın diye.beta çıkınca kadın doğuma gittim karından keseyi gördük 1 buçuk hafta sonrada kalp atışını duydum canimCanım sana birşey sorabilir miyim sanırım sen 7 haftalık son öyle yazıyor şimdi sen kantesti verdin ve ilk kaç çıktı hemen kadın doktoruna gittin mi belli bir değere çıkmasını mi bekledin o kadar hiç birşey bilmiyorum ki aydinlatirsan çok sevinirim
Aynen bana da çok iyi geldi burda konuşmak . Ne yaptın peki çıktı mı sonuçlar ?İnşallah sende hamilesindir habersiz bırakma şu dönemde burası acayip iyi geldi bana kimseye öyle hemen söylemek istemiyorum buraya da yazmasam çatlarmışım
hala.cikmadi normal değil bence bu kadar uzun surmemeliydi acaba bir test daha alıp yapsam mı bu saaten sonra sonuçlar çıkar mı ki dersiniz hafta sonunda giriyor off hamilemiyim değil miyimAynen bana da çok iyi geldi burda konuşmak . Ne yaptın peki çıktı mı sonuçlar ?
Özel de yaptırmadın mı ? İki saate çıkıyor çünkühala.cikmadi normal değil bence bu kadar uzun surmemeliydi acaba bir test daha alıp yapsam mı bu saaten sonra sonuçlar çıkar mı ki dersiniz hafta sonunda giriyor off hamilemiyim değil miyim
Pozitif canım tebrik ederimkizlar sonuçlar böyle farklı bir şekilde çıkmış bunu tam anlamadım hamilemiyim değil miyim neyim 230 tam ne oluyor yardım lütfen heyecanlandımEki Görüntüle 3078252
Çok heyecanlı çok farklı birsey galiba hamileyim inanamıyorum hafta içi doktora gidip acaba ultrasonla görebilir miyiz hiç bilgisi olan var mı ? Galiba hesaba göre haftaya 5 yada 6. Hafta olması gerekPozitif canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım hamilesinkizlar sonuçlar böyle farklı bir şekilde çıkmış bunu tam anlamadım hamilemiyim değil miyim neyim 230 tam ne oluyor yardım lütfen heyecanlandımEki Görüntüle 3078252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?