Erken gebelik testi silik çizgi

Ben hamile değilmişim . Düşmüş beta hcg 1.28 şu an . İki gün önce 2,18 di
Benim umudum kalmadı diğer aya inşallah
İnşallah diğer aya olacak benimde hiç umudum yoktu hatta zaman kaybetmeden doktora gidelim tedavi için diye düşünüyorduk olması l çok mutlu etti şükürler olsun Allah'a

Çok heyecanlı çok farklı birsey galiba hamileyim inanamıyorum hafta içi doktora gidip acaba ultrasonla görebilir miyiz hiç bilgisi olan var mı ? Galiba hesaba göre haftaya 5 yada 6. Hafta olması gerek
Merhaba hayırlı olsun öncelikle tavsiyem kötü bir geçmişiniz yoksa biraz bekleyin bnce zaten değer 1500 civarında vajinal muayene ile görülüyor 3000 üstü iken ultrasondan drek görünüyor daha düşük değerde gitseniz de doktor birşey demez

Teşekkürler ben p.tesi sağlık ocağına gidip bir kere daha kan vereyim diyorum Perşembe yada cuma da özele gideceğim inşallah ultrasonla gorebiliriz

İki günde bir iki katına yakın çıkması gerekiyor pazartesi çıkan sonuçtan sonra 3000 değerini hesaplarınız zaten bnm bir düşük olmuştu 4 ay önce bu ay adetim geçtikten 20 gün sonra kan vermeye gittim 15.000 çıktı değerim o şekilde doktora gittim düşük zamanı 2000 değeriyle gitmiştim bekleyebilirsek beklemek daha iyi oluyor da insan heyecan yapıyor hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…