- 26 Eylül 2022
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi kurkmantolumadonnaaa
-
Ya ne bileyim bi umut işte herkesin öyle çıkıyormus bende deneyeyim dedim test bozuktu sanirimTest mi bozuktu acaba 8 gün önceden ne testi bacım olsada görünmez ki en erken 6 gün
Bilmezmiyim Allah kucagnı doldursunYa ne bileyim bi umut işte herkesin öyle çıkıyormus bende deneyeyim dedim test bozuktu sanirim
Kızlar selam adetim 8 gün varken yani 25 eylülde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ayni idrarla kaset test yaptim negatifti bugün yine erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben anlamadım neden böyle oldu gu
2 gun sonra tekrarlayin testiKızlar selam adetim 8 gün varken yani 25 eylülde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ayni idrarla kaset test yaptim negatifti bugün yine erken gebelik testi yaptim negatif cikti ben anlamadım neden böyle oldu
Amin canım inşallah seninde ve isteyen herkesindeBilmezmiyim Allah kucagnı doldursun
Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormuş kaset test deneyin bideMerhaba hanımlar bende adetime ,5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar erkem gebelik testi yaptım ama bu sefer tek çizgi göründü. Kasıklarımda sürekli sızılar var hep kendini hissettiriyor. Ve buradayım diyen göğüsler. Var mı başına gelen böyle şuan üç gün var regliye ben 25 günde bir oluyorum.
Var gözüküyor çok net belli ama kan tetsi kesin sonuç sanırımEki Görüntüle 3139927 gebelik var mı sence
Evet hamileymisim 5 haftalıkVar gözüküyor çok net belli ama kan tetsi kesin sonuç sanırım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet hamileymisim 5 haftalık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bana da dua et olur muEvet hamileymisim 5 haftalık
Cooook sevindim bizede dua etmeyi unutmayin olur muEvet hamileymisim 5 haftalık
Hqyirli olsun bat a kac gun kala yaptiniz testi testi markasi nedirEki Görüntüle 3139927 gebelik var mı sence
Düşük yaptım maalesef, ağustostan beri adet olmamıştım o yüzden benimki cok iyi bir örnek değilHqyirli olsun bat a kac gun kala yaptiniz testi testi markasi nedir
Merhaha acaba hamilemisiniz ,aynısı benim de başıma geldi regliye bir gün var benimde merak ettimMerhaba hanımlar bende adetime ,5 gün kala erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar erkem gebelik testi yaptım ama bu sefer tek çizgi göründü. Kasıklarımda sürekli sızılar var hep kendini hissettiriyor. Ve buradayım diyen göğüsler. Var mı başına gelen böyle şuan üç gün var regliye ben 25 günde bir oluyorum.
Kusuruma bakmayin lutfen. Allah saglikla hayirli bir evlat nasip etsin isteyen herkese insaAllahDüşük yaptım maalesef, ağustostan beri adet olmamıştım o yüzden benimki cok iyi bir örnek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?