Erken gebelik testi silik çizgi

Meraba hanımlar bugün benim regilimin tam ayı doldu erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonrasında sabirsizlanip kaset test de yaptım oda anında silik çıktı ben yarın gidip betaya baksam net sonuç alirmiyim sizce

Meraba bugün benim reglimin tam ayı doldu erken gebelik testi yaptım silik çizgi hemen beliriverdi sabirsizlanip kaset test yapıyım dedim oda aynen öyle oldu.Kessin sonuç için kan testi versem cikarmi net sonuc

Merhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var. Bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Ben çıplak gözle baktığımda hayalet çizgi görebiliyordum. Siz görebiliyormusunuz ?
Ama birkaç saat sonra teste tekrar baktığımda o hayalet çizgi de kaybolmuş. Sizce varmıdır ?

Sonucunuzu merak ettim ne oldu

Sonucunuzu merak ettim ne oldu
Merhaba, geç gördüm kusura bakmayın. Benim adetim 8 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatifti doktora gittim. Tarlusal verdi adet söktürücü. Şuan onu içiyorum fakat ilacın 3. gününde yani dün kahverengi lekelenmem oldu falst bugün hiç bişey yok tertemiz. Acaba yerleşme lekelenmesi mi diye düşünüyorum. Yani karışık bende durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…