Erken gebelik testi ve stres

Bende gördüm çizgiyi silik bile olsa hamilelik var demek hayırlı olsun bence yarın ilk idrarla bir daha deneyin daha netleştir emin olursunuz

Herkese soyluyorum şu erken gebelik testlerinden almayin diye, cok sahte cizgi cikiyor Ne kadar emindik halbuki. Üzülme insallah diğer ay

O kadar çok negatif test görmüştüm ki asla ama asla umudunu kaybetme . Neredeyse iki yılı geçti diyordum bebeğimiz olmayacak ama inan vakti zamanını bekliyorlar bize öyle hüzünlü bir zamanda bu haberi verdi ki Rabbim . O yuzden hic stres yapmadan yola devam

Canim insan öyle bi noktaya geliyo ki artik hic olmicak diyosun cünki uzun zaman bekliyosun ben şahsen 2 yildir deniyorum istiyorum ama yok olmuyo sorunda yok her ikimizde ama iste düsünme diyorlar uzun zaman olmayinca düsünmemek de elde degil ne diyim.. hayirlisi
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Ve sizin gibi hamile annelerin bize ümit vermesi gercekten cok iyi moral oluyor sagolun

Belki stres yapıp çok takmasak olucak ama insan takmadan duramıyor işte. Neyse rabbim bilir doğru zamanı

Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim. Biri silik cikti sizce Hamile miyim?

Eklentiler

• 20220830_094915.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…