Sabah yapıp atarım negatifsede artık acımı paylaşırızO zaman hergün sabah ilk idrarla sene canım
Bende bugun test yaptım negatif gördüm cidden cok etkilendim inşaAllah sende pozitifi görürsün benim reglime 2 gün kaldıSabah yapıp atarım negatifsede artık acımı paylaşırız
Bu ay olmadıysa inşallah senin içinde önümüzde ki ay mutlu haberi alırsın.Bende bugun test yaptım negatif gördüm cidden cok etkilendim inşaAllah sende pozitifi görürsün benim reglime 2 gün kaldı
İnşaAllah kuzum Allah büyük bakarsın bat günü bende pozitifi görürümBu ay olmadıysa inşallah senin içinde önümüzde ki ay mutlu haberi alırsın.
Ay hadi inşallahİnşaAllah kuzum Allah büyük bakarsın bat günü bende pozitifi görürüm
Ümidini kaybetme. Bu ay olmassa bile ki erken yapmıssın sonrası var.Bugün adetime 3 gün var ve test yaptim negatif cikti.. artik ümidim kalmadi
Bende gördüm çizgiyi silik bile olsa hamilelik var demek hayırlı olsun bence yarın ilk idrarla bir daha deneyin daha netleştir emin olursunuzEklediğim fotoğraflardan biri oynanmış diğeri oynanmamış. Gün içinde yaptığım test. Reglim düzensiz olduğu için kaç gün var tam kestiremiyorum fakat regl olucakmış gibi kasık ağrım var. Psikolojik olarak çizgi gördüğüme kendimi inandırıyorum diyorum çünkü arkadaşlarım çizgi görmediklerini hamile olsam net çizgi olması gerektiğini söylüyolar. Sizce hamile olma şansım var mı ?
O kadar çok negatif test görmüştüm ki asla ama asla umudunu kaybetme . Neredeyse iki yılı geçti diyordum bebeğimiz olmayacak ama inan vakti zamanını bekliyorlar bize öyle hüzünlü bir zamanda bu haberi verdi ki Rabbim . O yuzden hic stres yapmadan yola devamNegatif
Canim insan öyle bi noktaya geliyo ki artik hic olmicak diyosun cünki uzun zaman bekliyosun ben şahsen 2 yildir deniyorum istiyorum ama yok olmuyo sorunda yok her ikimizde ama iste düsünme diyorlar uzun zaman olmayinca düsünmemek de elde degil ne diyim.. hayirlisiO kadar çok negatif test görmüştüm ki asla ama asla umudunu kaybetme . Neredeyse iki yılı geçti diyordum bebeğimiz olmayacak ama inan vakti zamanını bekliyorlar bize öyle hüzünlü bir zamanda bu haberi verdi ki Rabbim . O yuzden hic stres yapmadan yola devam
İnşallahHerkese soyluyorum şu erken gebelik testlerinden almayin diye, cok sahte cizgi cikiyorNe kadar emindik halbuki. Üzülme insallah diğer ay
O kadar çok negatif test görmüştüm ki asla ama asla umudunu kaybetme . Neredeyse iki yılı geçti diyordum bebeğimiz olmayacak ama inan vakti zamanını bekliyorlar bize öyle hüzünlü bir zamanda bu haberi verdi ki Rabbim . O yuzden hic stres yapmadan yola devam
Belki stres yapıp çok takmasak olucak ama insan takmadan duramıyor işte. Neyse rabbim bilir doğru zamanıCanim insan öyle bi noktaya geliyo ki artik hic olmicak diyosun cünki uzun zaman bekliyosun ben şahsen 2 yildir deniyorum istiyorum ama yok olmuyo sorunda yok her ikimizde ama iste düsünme diyorlar uzun zaman olmayinca düsünmemek de elde degil ne diyim.. hayirlisi
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Ve sizin gibi hamile annelerin bize ümit vermesi gercekten cok iyi moral oluyor sagolun
EvetBu kuruma çizgisi mi oluyor anlayamadım
Bence var gibi ama kan en sağlıksı bence.Adetim 4 gün gecikti. Bugun test yaptim. Biri silik cikti sizce Hamile miyim?
Kisa zmaanda gidip yapıcağım insAllah :))Bence var gibi ama kan en sağlıksı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?