Silik bir çizgi var gibi. Bu erken gebelik testi mı ?
Ewet günüm 1 gun gectiSilik bir çizgi var gibi. Bu erken gebelik testi mı ?
Canim sen ne zman yapmstn erken gebelik testiniBen erken gebelik testinde negatif gören biriyim :) resim yükle bakalım test sonucuna
En garanti olanı zaten kan testi. Beni "gebelik yok" diye yanılttı bu erken gebelikte testi. Halbuki hamilymisim :) inşallah hamilesindirEwet günüm 1 gun gecti
Ben adete bir kaç gün kala yaptım ama çıkmadı. Hatta adet günümde normal test yaptım yine çıkmadı. Bende hamile değilim diye abandim temizliğe bir kac gün sonra rüya gördüm rüya üzerine test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenme olmuş meğersm :)Canim sen ne zman yapmstn erken gebelik testini
Silik cizgi var ama biraz daha bekle tekrar test yap cnm ins hamilesndirKizlar günüm 5 eyluldu yani dün bugun erken gebelik testinde silik cikti dha snra normal testte de var gbi cikti kayboldu cok kafam karisik yardim edin aranizda erken gebelik testinde yanilaniniz oldu mu markasi laboquick bazi yerler de bu markanin yaniltabilecgine dair yorumlar var yardim edin
Hayrli olsun canm normal gebelik testinid3 yaptm cizgi belircek gbi oldu kayboldu dha once byl3 bsey olmamistiValla bu erken gebelik testi fln değil ben onu anladım. Benim de 4 gün varken negatif çıkardı sonra adetim 3 gün geçti belli belirsiz bi çizgi sonra gittik 3.5 liraya normal gebelik testi aldık onda bile daha koyuydu. Çok şükür şuanda daha henüz 5 bucuk haftalık hamileyim. Ama yanılma olmuyorda çok silik çıkıyor dediğim gibi bence erken gebelikdeğil normal gebelik testi
Hayrli olsun canm tebrikler benm moral sifir gerckten yarin bosuna doktora gtmesem mi dye dusunuyorum beklesem mi kafam cok karisik normal gebelik testinde cizgi olustu gbi oldu kayboldu onceki aylarda byle olmamistu anlamadm hcbseyBen adete bir kaç gün kala yaptım ama çıkmadı. Hatta adet günümde normal test yaptım yine çıkmadı. Bende hamile değilim diye abandim temizliğe bir kac gün sonra rüya gördüm rüya üzerine test yaptım silik çizgi çıktı geç döllenme olmuş meğersm :)
Sağol tatlım darısı isteyenlerin başına hayırlısı ile. Bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla başka marka gebelik testiyle. İnşallah bebeğin seninledir :)Hayrli olsun canm normal gebelik testinid3 yaptm cizgi belircek gbi oldu kayboldu dha once byl3 bsey olmamisti
Insallah canim ya dua et inan o kadar moralim bozukki sifir yani korkuyorm doktora gtmeye deSağol tatlım darısı isteyenlerin başına hayırlısı ile. Bence yarın sabah ilk idrarla tekrarla başka marka gebelik testiyle. İnşallah bebeğin seninledir :)
Sağol canım ama doktora gitmekte fayda var. Test pozitif görünüyor çünküHayrli olsun canm tebrikler benm moral sifir gerckten yarin bosuna doktora gtmesem mi dye dusunuyorum beklesem mi kafam cok karisik normal gebelik testinde cizgi olustu gbi oldu kayboldu onceki aylarda byle olmamistu anlamadm hcbsey
Bi de adet sancilarm var canm hareket ettgm zaman bi is yaparken ya da kalkarken sanci giriyo belime kasiklarima sonra geciyo bi gergnlik var anlamiyorm testte byle olunca acaba dgru mu degl mi blemyrmSağol canım ama doktora gitmekte fayda var. Test pozitif görünüyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?