- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Doğruluğunu kanıtlamak icin yarın doktora gitmelisin canım . Ben hep adet sancısı cekmistim mesela. .Bi de adet sancilarm var canm hareket ettgm zaman bi is yaparken ya da kalkarken sanci giriyo belime kasiklarima sonra geciyo bi gergnlik var anlamiyorm testte byle olunca acaba dgru mu degl mi blemyrm
Ben yarin gtsem iyi olur ozman canm beni suphelendiren bi de sancilar cnku hareket ettgm zman oluyor ani ve gecici oluyor onceki aylarda sancim oldu mu tam olurdu snra adet olurdumDoğruluğunu kanıtlamak icin yarın doktora gitmelisin canım . Ben hep adet sancısı cekmistim mesela. .
Gozun aydin canm bende umutla bekliyorm ama sanki yok gbi dusunuyorm ins yanilirim hamileymdr 1 senelik evliyim bu bekledigim 9.ayYanilta bilir,tekrarlarsin bi,kac gun,sora.ama soyle diyim bende hep negatif cikiodu ,6 aylik,evliyim,hep yaniltmasini isterddim,kendimi cok,inandirodum hamile olmama ,geden ay umursamadim haline biraktim dusunmedim hic o ay vaktimden gecmeden test yaptim iki koyu cizgi cikti,o yuzden,olmasa da takma takarsan olmaz dogasina birak cnm
Git canım hayırlı sonuçlarla gel :)Ben yarin gtsem iyi olur ozman canm beni suphelendiren bi de sancilar cnku hareket ettgm zman oluyor ani ve gecici oluyor onceki aylarda sancim oldu mu tam olurdu snra adet olurdum
Gozun aydin canm bende umutla bekliyorm ama sanki yok gbi dusunuyorm ins yanilirim hamileymdr 1 senelik evliyim bu bekledigim 9.ay
Yanilta bilir,tekrarlarsin bi,kac gun,sora.ama soyle diyim bende hep negatif cikiodu ,6 aylik,evliyim,hep yaniltmasini isterddim,kendimi cok,inandirodum hamile olmama ,geden ay umursamadim haline biraktim dusunmedim hic o ay vaktimden gecmeden test yaptim iki koyu cizgi cikti,o yuzden,olmasa da takma takarsan olmaz dogasina birak cnm
Ewt canm 5 dk icinde olustuIdrarini yaptiktan sonra 5 dk icinde belirdiyse eger bu çizgi, bence kesin hamilesin canim.
Yanilta bilir,tekrarlarsin bi,kac gun,sora.ama soyle diyim bende hep negatif cikiodu ,6 aylik,evliyim,hep yaniltmasini isterddim,kendimi cok,inandirodum hamile olmama ,geden ay umursamadim haline biraktim dusunmedim hic o ay vaktimden gecmeden test yaptim iki koyu cizgi cikti,o yuzden,olmasa da takma takarsan olmaz dogasina birak cnm
Tamam.o.zaman canim hamilesin.ama 10 dk sonra falan belirmiş olsaydi.negatifti.Ewt canm 5 dk icinde olustu
Ya canim kahverengi geldi diyosun belki ustune gorme olabilr ama kanama seklnde olduysa arkasindan belki stresten 5 gun surmus olabilir testte bakabilirsn icin rhat etsn diyosanKizlarr banada yardimci olurmusunuzzz ben agustosun 27 adet oldum ondan oncee bende sanki gebelik belirtilerini yasiyor gibiyidimm test yaptim bise cikmamisti kasiklarim goguslerimm falan cok agriodu hatta batmalar oluodu bnde ole olmazdi hast gittim okdr hic bise cikmadidaa temiz cikti herseyimm snra adet oldum ama ilk defaa benin adetim 5 gun surdu hic bu zamana kadr bole olmalisti hep 7 gun surerdi adetim cok fazlada gelmedi 4 gunde geldi gelmedi kahverengiyidi 5 gnde kesildi ve benin halan kasiklarimda agrilarim var belimdede olee artik ruyalarima bile hamileyimm girio sizce neden bole olmustur simdi gine test alsma cikarmi acaba yoksaa adet gnumumu beklesemm ustune gormee olurmuu benim gibi yasayan varmi
Tamam iste.yani 5 dk.sonrasi gecersiz.mesela benim idrari damlattigim an 10 saniye icinde belirmişti ve cizgi cok cok siliktiHatta 5 dk bile olmamisti
Ben en iyisi yarn doktora gdiyim aglayacagim kesin ya sevincten ya hayal kiriklgndan dua edin canmTamam.o.zaman canim hamilesin.ama 10 dk sonra falan belirmiş olsaydi.negatifti.
Aynen benmde 3 dk anca olmustu byleydi sonuc beni korkutan sadece bu marka yaniltabilir mi bazilari yaniltiyo yazmis bazilarida doğru cikiyo demis kafam karisti normal testte ikinci cizgi olusacak gbi oldu kayboldu sonraTamam iste.yani 5 dk.sonrasi gecersiz.mesela benim idrari damlattigim an 10 saniye icinde belirmişti ve cizgi cok cok silikti
Sagol canm ins hamileymdr hayrlisiylaYeni uyeyim cepten yaziom .yanlis yazabilirim belki.saol cnm.bir de mide eksimesi,sik sik idrara cikma,yorgunluk,bas donmesi bunlar ilk belirtiler bende boyle olmustu,9 ay tam ayi ,olucak merak etme,benimki strestendi,sende esinde sikitiniz yoksa 1 yil,icinde oluyo ,o yuzden mrk etme,bi de iliskiye girme bir hafta kala,agir isler yapma iyi dinlen,bu arada azerbaycandan hepinize selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?