- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
-
Çoğu anne adayı yapıyor. 1 hafta 10 gün öncesinden bile yapanlar varArkadaşlar erkek gebelik testini adetten önce yapanlar var mı
Ama erken değil de gecikme olduktan bir kaç gün sonra yapmak en mantıklısıÇoğu anne adayı yapıyor. 1 hafta 10 gün öncesinden bile yapanlar var
Ne güzel rabbim sağ salim kucağını almayı nasip etsinBen adet günü yaptım pozitif çıkmıştım bir buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim
Amin teşekkür ederimNe güzel rabbim sağ salim kucağını almayı nasip etsin
Canım ben adete 6 gün kala yaptım erken gebelik testi ve negatif çıktı. Ertesi gün yani bugün adete 5 gün kala tekrar yaptım ve silik çizgi çıktıArkadaşlar erkek gebelik testini adetten önce yapanlar var mı
Benim de yarın 5 günüm kalacak adete Kasımda hafif ağrı var ve ağız kuruluğum var göğüslerimin ucu ve her tarafı çok ağrıyor test yapsam çıkarım acabaCanım ben adete 6 gün kala yaptım erken gebelik testi ve negatif çıktı. Ertesi gün yani bugün adete 5 gün kala tekrar yaptım ve silik çizgi çıktıvee akşam da kaset test yaptım sabredemedim ve yine silik çizgi adetimin gecikmesini bekleyeceğim şimdi
Yumurtlama gününü biliyor musunuz kaçıncı döngüde olduğunuCanım ben adete 6 gün kala yaptım erken gebelik testi ve negatif çıktı. Ertesi gün yani bugün adete 5 gün kala tekrar yaptım ve silik çizgi çıktıvee akşam da kaset test yaptım sabredemedim ve yine silik çizgi adetimin gecikmesini bekleyeceğim şimdi
Benim muhtemelen yumurtlamam 7 Şubat oldu. Bir gün önce ilişki yaşandı yani 6 şubatta ilişki oldu. 28 günde bir adet oluyorum. Yani yumurtlamanın 10.gününde testte çıkmadı ama bugün 11.gün ve silik çizgi çıktı.Yumurtlama gününü biliyor musunuz kaçıncı döngüde olduğunu
Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince çıkmış oldu bende. Yani inş hamileyimdir. Hem erken hem kaset teste çıkması umutlandırıyorBenim de yarın 5 günüm kalacak adete Kasımda hafif ağrı var ve ağız kuruluğum var göğüslerimin ucu ve her tarafı çok ağrıyor test yapsam çıkarım acaba
Ben baktım şimdi 9. günüm benim bugün salı günü yaparım büyük bir ihtimalYumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince çıkmış oldu bende. Yani inş hamileyimdir. Hem erken gem kaset teste çıkması umutlandırıyor
Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince çıkmış oldu bende. Yani inş hamileyimdir. Hem erken gem kaset teste çıkması umutlandırıyorBenim de yarın 5 günüm kalacak adete Kasımda hafif ağrı var ve ağız kuruluğum var göğüslerimin ucu ve her tarafı çok ağrıyor test yapsam çıkarım acaba
benim göğüs ağrım çok yok ama hafif kasıklarda ağrı var. Sabahları ve geceleri mide bulantısı oluyor. Ağız kuruluğu bende de oluyor bu arada.Benim de yarın 5 günüm kalacak adete Kasımda hafif ağrı var ve ağız kuruluğum var göğüslerimin ucu ve her tarafı çok ağrıyor test yapsam çıkarım acaba
Rabbim gönlünde en hayırlısı neyse nasip etsin inşallah vardır bebişinYumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince çıkmış oldu bende. Yani inş hamileyimdir. Hem erken hem kaset teste çıkması umutlandırıyor
Evet beklemek en iyisi ya. İnş hamileyizdirBen baktım şimdi 9. günüm benim bugün salı günü yaparım büyük bir ihtimal
Evet benim de çok şaşırttı ağız kuruluğu acaba klimadan dolayı mı diyorum ama ilk kez böyle oluyor sürekli boğazım kuruyor Su içmek istiyorumYumurtlamanın üzerinden 11 gün geçince çıkmış oldu bende. Yani inş hamileyimdir. Hem erken gem kaset teste çıkması umutlandırıyor
benim göğüs ağrım çok yok ama hafif kasıklarda ağrı var. Sabahları ve geceleri mide bulantısı oluyor. Ağız kuruluğu bende de oluyor bu arada.
Allah razı olsun cnm. Bu 6.aydır deniyoruz. İnş sende bende hamileyizdir hayırlısıylaRabbim gönlünde en hayırlısı neyse nasip etsin inşallah vardır bebişin
Ben birde tam yumurtlama zamanı grip olmuştur. Ben herşeyi ona bağlıyordum. Bu ay beklemiyordum da… ay beklemek çok zor ya… adetin gecikmesini bekleyip kan vereceğim inşallahEvet benim de çok şaşırttı ağız kuruluğu acaba klimadan dolayı mı diyorum ama ilk kez böyle oluyor sürekli boğazım kuruyor Su içmek istiyorum
Allah razı olsun cnm. Bu 6.aydır deniyoruz. İnş sende bende hamileyizdir hayırlısıyla
Bende hafta içi hasta oldum biraz canım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı fln vardi ikimizde hemn hemen belirtileri aynıBen birde tam yumurtlama zamanı grip olmuştur. Ben herşeyi ona bağlıyordum. Bu ay beklemiyordum da… ay beklemek çok zor ya… adetin gecikmesini bekleyip kan vereceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?