- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.703
- 1.123
- Konu Sahibi esleminannesi
-
28 gunde regl oluyordum, 23. Gunde yapmisim iste, yumurtlamadan 9 gun gecince ortalamaNe güzel müjdeli haberi almışsın sende belirti nasıldı cnm döngünün kaçıncı gününde yaptın
Hadi ya bnimde yarın 9. Günüm yapsam çıkar mı acaba ya28 gunde regl oluyordum, 23. Gunde yapmisim iste, yumurtlamadan 9 gun gecince ortalama
Belirtilerin nasıldı28 gunde regl oluyordum, 23. Gunde yapmisim iste, yumurtlamadan 9 gun gecince ortalama
Pek belirtim yoktu aslinda, cok hafif belim agriyorduBelirtilerin nasıldı
Aaaa ciddi misinBurda normel kaset test 25 30 tl erken testler 45 50
Cnm dayanamadım yaptım az önce negatif çıktı erken mi yaptın acabaTmm cnm. Heyecanla bekliyorum sonuçlarımızı
Canım erken olabilir. Dediğim gibi benim yumurtlamanın 10.günü erken testte çıkmamıştı .Cnm dayanamadım yaptım az önce negatif çıktı erken mi yaptın acaba
Erkendir inşallah bugün 9. Günüm bnimdeCanım erken olabilir. Dediğim gibi benim yumurtlamanın 10.günü erken testte çıkmamıştı .
Yumurtlamadan 1 hafta geçti daha bide.Hevese geldim yaptım yaErkendir inşallah bugün 9. Günüm bnimde
Ya olur öyle… bende bir hafta kala başlıyorum testlere… bak yine negatif çıkmasına rağmen inat ettim tekrar yaptım. Birkaç gün daha bekle canım ve sabah yap testi. Allah gönlüne göre versin cnmYumurtlamadan 1 hafta geçti daha bide.Hevese geldim yaptım ya
Canım merhaba benim bugün 11.gunu sabah ilk idararla test yaptım çıkmadı ya erken mi acaba daha adetime de 5 gün kaldı bugün de acayip sol kasigim ağrıyor beyaz akıntım da gelmiş çözemedimCanım erken olabilir. Dediğim gibi benim yumurtlamanın 10.günü erken testte çıkmamıştı .
Daha adetine varmış. Bence adet günü tekrarla testi canım. Benim adetime 3 gün kala gözle zor görünecek kadar silik çıktı mesela…Canım merhaba benim bugün 11.gunu sabah ilk idararla test yaptım çıkmadı ya erken mi acaba daha adetime de 5 gün kaldı bugün de acayip sol kasigim ağrıyor beyaz akıntım da gelmiş çözemedim
Sabah üzülmüştüm olmadı bu ay da diye öğlenden beri sol kasığımdan bacağıma doğru rahatsız eden ağrı oldu akşama kadar ağrıdı acaba yenimi yerleşiyor dedim bı an inşallah öyledirDaha adetine varmış. Bence adet günü tekrarla testi canım. Benim adetime 3 gün kala gözle zor görünecek kadar silik çıktı mesela…
Ovulasyon dan 11. Gün yaptım dedin bnde bı ümit çıkar diye 11. Günüm dü bugünDaha adetine varmış. Bence adet günü tekrarla testi canım. Benim adetime 3 gün kala gözle zor görünecek kadar silik çıktı mesela…
Evet 7 Şubat yumurtlama günüm. Regl 21 Şubat bekleniyordu. 10. Günde çıkmamıştı ve 11.gün çoook silik çıktı. Sonraki günler az az koyulaştı.Ovulasyon dan 11. Gün yaptım dedin bnde bı ümit çıkar diye 11. Günüm dü bugün
Adet günü tekrarla bence. Şuan çıkmaması normal.Sabah üzülmüştüm olmadı bu ay da diye öğlenden beri sol kasığımdan bacağıma doğru rahatsız eden ağrı oldu akşama kadar ağrıdı acaba yenimi yerleşiyor dedim bı an inşallah öyledir
Aynen cnm pazar günü yapicam tekrarAdet günü tekrarla bence. Şuan çıkmaması normal.
Beta degeriniz kac cıktı. 1.5 haftalık gebelik zor anlaşıyormuş güyaBen adet günü yaptım pozitif çıkmıştım bir buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim
Pardon bir buçuk haftalık yazmışım bir buçuk aylık gebeydim doktora gittiğimde beta değerim 351 di bunyeden bünyeye değer değişiyorBeta degeriniz kac cıktı. 1.5 haftalık gebelik zor anlaşıyormuş güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?