- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 36
- Konu Sahibi esleminannesi
-
aaa bak birde gaz sancısı oldu çook fazla. Oda belirti mi bilmiyorum ama… çok merak ediyorum mutlaka gelişmeleri yaz buraya canımBende hafta içi hasta oldum biraz canım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı fln vardi ikimizde hemn hemen belirtileri aynı
Bende hafta içi hasta oldum biraz canım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı fln vardi ikimizde hemn hemen belirtileri aynı
Gaz sancısı adet belirtisi de olabiliyor cnm adet öncesi yaşıyorum Hep bn ama bu sefer olmadıaaa bak birde gaz sancısı oldu çook fazla. Oda belirti mi bilmiyorum ama… çok merak ediyorum mutlaka gelişmeleri yaz buraya canım
Bende hiç adet öncesi gaz sancısı olmazdı. Yani öyle böyle bir sancı değildi… eğilemiyordum o derece… yediklerime yormuştum… ama test pozitif çıkınca belirti olabilir diye düşündüm. Birde geçen aylarda da pozitif çıkan testlerim oldu ama arkasından yaptıklarım negatif oluyordu… bu sefer ikiside pozitif çıktı. Bi taraftan çok umutlanmak istemiyorum ama bi taraftan da düşünmeden edemiyorumGaz sancısı adet belirtisi de olabiliyor cnm adet öncesi yaşıyorum Hep bn ama bu sefer olmadı
Tmm cnm. Heyecanla bekliyorum sonuçlarımızıAma şuan acayip ağız kuruluğum var su içsem bile geçmiyor bide kasıgımda gerilme oluyor test yapınca yazarım burayaaa
Tmm cnm. Heyecanla bekliyorum sonuçlarımızı
Adet günü bidaha yap sende için rahat eder hemTmm cnm. Heyecanla bekliyorum sonuçlarımızı
Ay tabiAdet günü bidaha yap sende için rahat eder hem
Testlerde pahalı artık ya alincak gibi değil bn erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum daha çıkmaz belki diyeAy tabiAllah bilir daha kaç defa yaparım… biri beni durdurmalı
Kendini oyalıcak birşey bul zamn çabuk geçer o znm ne diyim daha yanında olsam testi elinden alırdımAy tabiAllah bilir daha kaç defa yaparım… biri beni durdurmalı
Hangi marka alıyorsun? Ben Artımed ve Miratech alıyorum hep. 25 tl onlar. Bide artımedin kaset testi 7 lira.Testlerde pahalı artık ya alincak gibi değil bn erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum daha çıkmaz belki diye
Bnde artımed aldım erken gebelik ama 45 TL verdimHangi marka alıyorsun? Ben Artımed ve Miratech alıyorum hep. 25 tl onlar. Bide artımedin kaset testi 7 lira.
Kendini oyalıcak birşey bul zamn çabuk geçer o znm ne diyim daha yanında olsam testi elinden alırdım
Yeri nerde onun bnde alırım ordanHangi marka alıyorsun? Ben Artımed ve Miratech alıyorum hep. 25 tl onlar. Bide artımedin kaset testi 7 lira.
Aaa niye fiyatları böyle değişiyor kiBnde artımed aldım erken gebelik ama 45 TL verdim
Bağcılar da fiyatlar öyleYeri nerde onun bnde alırım ordan
Bilmiyorum ki İzmir'de böyle fiyatlar birde 80 TL'ye var o dahada erken belli ediyor Muş onu hiç denemedimAaa niye fiyatları böyle değişiyor kicomfort ve predoctor da var onlar 30 tlydi. Ama onları pek tavsiye etmiyordu burdaki kızlar….
Burda normel kaset test 25 30 tl erken testler 45 50Aaa niye fiyatları böyle değişiyor kicomfort ve predoctor da var onlar 30 tlydi. Ama onları pek tavsiye etmiyordu burdaki kızlar….
Ne güzel müjdeli haberi almışsın sende belirti nasıldı cnm döngünün kaçıncı gününde yaptınBen yaptim 5 gun once, pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?