Erken gebelik testi yapanlar

Bende hafta içi hasta oldum biraz canım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı fln vardi ikimizde hemn hemen belirtileri aynı
aaa bak birde gaz sancısı oldu çook fazla. Oda belirti mi bilmiyorum ama… çok merak ediyorum mutlaka gelişmeleri yaz buraya canım

Bende hafta içi hasta oldum biraz canım boğaz ağrısı halsizlik burun tıkanıklığı fln vardi ikimizde hemn hemen belirtileri aynı

aaa bak birde gaz sancısı oldu çook fazla. Oda belirti mi bilmiyorum ama… çok merak ediyorum mutlaka gelişmeleri yaz buraya canım
Gaz sancısı adet belirtisi de olabiliyor cnm adet öncesi yaşıyorum Hep bn ama bu sefer olmadı

Ama şuan acayip ağız kuruluğum var su içsem bile geçmiyor bide kasıgımda gerilme oluyor test yapınca yazarım buraya

Gaz sancısı adet belirtisi de olabiliyor cnm adet öncesi yaşıyorum Hep bn ama bu sefer olmadı
Bende hiç adet öncesi gaz sancısı olmazdı. Yani öyle böyle bir sancı değildi… eğilemiyordum o derece… yediklerime yormuştum… ama test pozitif çıkınca belirti olabilir diye düşündüm. Birde geçen aylarda da pozitif çıkan testlerim oldu ama arkasından yaptıklarım negatif oluyordu… bu sefer ikiside pozitif çıktı. Bi taraftan çok umutlanmak istemiyorum ama bi taraftan da düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…