Çok matematik olmuş bu. Ve herkese uymuyor. Ovulasyon testi alın ve gerekirse doktorla da yumurta takibi yapın.Bat 7 nisan 2 yada 3 nisanda yapayim diyorum testi , bide cok ozel olmasindan korkuyorum ama doktorum adetinin 1 gununden itibaren 8-10-12 gibi birlesme olsun dedi hamile kalanlar var mi planli azicik tavsiyelerde bulunsa bize
Aynen erken gebelik testi aynı marka hiç silik görmedim her ay yaparımGerçekten mi ya ne güzel konuştunerken gebelik testi olanlardan mıydı seninkiler de. İnşallah beklediğin sonucu görmüşsündür canım oldu mu bebiş
Senden de bı test resmi görürüz bugün inşallah en koyu çizgilisindenAynen erken gebelik testi aynı marka hiç silik görmedim her ay yaparımsenin yerinde olsam kan vermiştim bat ne zaman bat sonrası kan ver durabilirseen benim bat 2 nisan akşam yatmadan test yapmayı düşünüyorum bakalım hala göremedim çift çizgi rüyam dışında
Çok heycanlıı haber ver bize deSenden de bı test resmi görürüz bugün inşallah en koyu çizgilisindenbenim bat yarın belli olcak en kısa zamanda çizgi hayalimi gerçek mi
Haber vericem mutlakaÇok heycanlıı haber ver bize deBende sıvı alımı kesip yapcam ama kesemedim bir türlü su çay içmeden durmak zor
Öyle olcak givi görünüyor :)Haber vericem mutlakaistersen sabah yap direk garanti olsun
Beklenen adet tarihi canım kısacası adet olacağımız günün ilk günü oluyorBat ne demek?
Simdi bata 6 gunum kaldi days comfort test var elimde yapayim mi yapmayim mi ?Çok matematik olmuş bu. Ve herkese uymuyor. Ovulasyon testi alın ve gerekirse doktorla da yumurta takibi yapın.
Benim neredeyse 25. Günde oldu yumurtlamam.
Ya adet sonrası her 2 günde 1 denemeli ya da ovulasyon testi her gün yapılmalı
Bata 6 gun var yapayim mi yapmayayim mi ? Cok heyecanliyimConfortline canım ama bende bile doğru sonuç verdiğini bilmiyorum 2 gün sonra tekrarlıcam bakalım
Adet bittikten sonra hergun mu , ovulasyon testinde onereceginiz marka var mi?Çok matematik olmuş bu. Ve herkese uymuyor. Ovulasyon testi alın ve gerekirse doktorla da yumurta takibi yapın.
Benim neredeyse 25. Günde oldu yumurtlamam.
Ya adet sonrası her 2 günde 1 denemeli ya da ovulasyon testi her gün yapılmalı
Evet bittikten hemen sonra. Herkesin değişiyor yumurtlama günü. Hatta aydan aya fark oluyor kişilerde de.Adet bittikten sonra hergun mu , ovulasyon testinde onereceginiz marka var mi?
Anladim cok t.ederimEvet bittikten hemen sonra. Herkesin değişiyor yumurtlama günü. Hatta aydan aya fark oluyor kişilerde de.
Ben eczaneden Art Med in alıyorum. Fark eder mi o kadar test markası bilmiyorum
Dayanamadim ve yaptim sonuc negatif insallah erken yaptigim icin negatif cikmistir...Confortline canım ama bende bile doğru sonuç verdiğini bilmiyorum 2 gün sonra tekrarlıcam bakalım
Adet gününü bekleyip tekrar yap bence kısmet hiç belli olmaz inşallah hamilesindir...Eki Görüntüle 2814691 merhaba adetime 5 gun kala sabah 7 de yaptım en fazla 5 dk bekleyıp uyudum o anda bırsey yoktu ekranda ama 2 saat sonra falan uyandım ekranda gorunen bir çizgi vardı en net böyle foto çekebildim bir manası var mı acaba çünkü üstünden saat geçti
İnsallahAdet gününü bekleyip tekrar yap bence kısmet hiç belli olmaz inşallah hamilesindir...
Yaaaaaaa bende hiç heveslenmeyeyim o zaman kesin adet olcam bu testler insanı delirtirArkadaşlar ben adet oldum gercekten inanamıyorum ya testler de çıkan neydi ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?