Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Confortline canım ama bende bile doğru sonuç verdiğini bilmiyorum 2 gün sonra tekrarlıcam bakalım

Bat 7 nisan 2 yada 3 nisanda yapayim diyorum testi , bide cok ozel olmasindan korkuyorum ama doktorum adetinin 1 gununden itibaren 8-10-12 gibi birlesme olsun dedi hamile kalanlar var mi planli azicik tavsiyelerde bulunsa bize
Çok matematik olmuş bu. Ve herkese uymuyor. Ovulasyon testi alın ve gerekirse doktorla da yumurta takibi yapın.
Benim neredeyse 25. Günde oldu yumurtlamam.
Ya adet sonrası her 2 günde 1 denemeli ya da ovulasyon testi her gün yapılmalı

Gerçekten mi ya ne güzel konuştun erken gebelik testi olanlardan mıydı seninkiler de. İnşallah beklediğin sonucu görmüşsündür canım oldu mu bebiş
Aynen erken gebelik testi aynı marka hiç silik görmedim her ay yaparım senin yerinde olsam kan vermiştim bat ne zaman bat sonrası kan ver durabilirseen benim bat 2 nisan akşam yatmadan test yapmayı düşünüyorum bakalım hala göremedim çift çizgi rüyam dışında

Senden de bı test resmi görürüz bugün inşallah en koyu çizgilisinden benim bat yarın belli olcak en kısa zamanda çizgi hayalimi gerçek mi

Senden de bı test resmi görürüz bugün inşallah en koyu çizgilisinden benim bat yarın belli olcak en kısa zamanda çizgi hayalimi gerçek mi
Çok heycanlıı haber ver bize de Bende sıvı alımı kesip yapcam ama kesemedim bir türlü su çay içmeden durmak zor

Simdi bata 6 gunum kaldi days comfort test var elimde yapayim mi yapmayim mi ?

Adet bittikten sonra hergun mu , ovulasyon testinde onereceginiz marka var mi?

Adet bittikten sonra hergun mu , ovulasyon testinde onereceginiz marka var mi?
Evet bittikten hemen sonra. Herkesin değişiyor yumurtlama günü. Hatta aydan aya fark oluyor kişilerde de.
Ben eczaneden Art Med in alıyorum. Fark eder mi o kadar test markası bilmiyorum

merhaba adetime 5 gun kala sabah 7 de yaptım en fazla 5 dk bekleyıp uyudum o anda bırsey yoktu ekranda ama 2 saat sonra falan uyandım ekranda gorunen bir çizgi vardı en net böyle foto çekebildim bir manası var mı acaba çünkü üstünden saat geçti

Adet gününü bekleyip tekrar yap bence kısmet hiç belli olmaz inşallah hamilesindir...

Arkadaşlar ben adet oldum gercekten inanamıyorum ya testler de çıkan neydi ozaman

Daha sabah yapmıştım. Teste güvenmemek lazımmış demek ki ne diyim.

Eklentiler

• IMG20210401080841.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…