- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 35
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. 2 testte yanılmazKanama varken test olur mu ki sabah yaptım başlamadan baya net çizgi çıktı çok garip gerçekten. Gidicem doktora kanamamı takip edip bakalım ne dicek
Çok silik çizgi gözüküyor bence tekrarlamalısınKızlarrr sizden de yorum almak istedimm telimde 5 uygulama var 4 ünde bat 8 nisan 1 tanesinde 10 nisan 8 nisana göre 3 gün var 10 nisana göre 5 gün bugün erken gebelik yaptım silik çizgi var ama sizde bir bakın
Bat günü geçince tekrarlayacağımÇok silik çizgi gözüküyor bence tekrarlamalısın
Silik çizgi var evetBat günü geçince tekrarlayacağım
Bu sabah tekrar test yaptım silik çizgi koyulaştı kan verdim dr gösterdim hamileymişim ama kan değerimin daha da yükselmesi lazımmışSilik çizgi var evet
Degerın kac cıktı canım hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsınBu sabah tekrar test yaptım silik çizgi koyulaştı kan verdim dr gösterdim hamileymişim ama kan değerimin daha da yükselmesi lazımmış
Ekledim canım fotoDegerın kac cıktı canım hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsın
Amin inşallah yaaa darısı isteyen herkesin başınaDegerın kac cıktı canım hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alırsın
Canım dert etme zaten herkese boyle dıyorlar 2-3 gunde bır bakıyorlar artıyor mu azalıyor mu dıye yanı ınsallah iyi sekılde yukselır degerlerınEkledim canım foto
Canım 2 gün sonra tekrar kan vermen lazım.2 katına yükselirse hiç sorun olmaz merak etme.degerin normal ama yükselmesi lazım.tebrik ederim.Allah gönlüne göre versinEkledim canım foto
Amin ınsallahAmin inşallah yaaa darısı isteyen herkesin başına
Bu sabah tekrar test yaptım silik çizgi koyulaştı kan verdim dr gösterdim hamileymişim ama kan değerimin daha da yükselmesi lazımmış
Yarın sabahtan kan vermeye gideceğimm inşallah yükselmiştirhayırlı olsun inşallah2 gün sonra yükseldiyse sorun yoktur inşallah
Canım merhaba hamile misin??Yarın sabahtan kan vermeye gideceğimm inşallah yükselmiştir
Merhaba canım evet kan değerlerim yükseldi şu an 5 haftalık yarın tekrar dr gideceğim kese için inan hatırlamıyorum testin markasını heyecandanCanım merhaba hamile misin??senin gebelik testinin markası neydi?
ayyy hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaMerhaba canım evet kan değerlerim yükseldi şu an 5 haftalık yarın tekrar dr gideceğim kese için inan hatırlamıyorum testin markasını heyecandan
Maşallah 5 hafta da olmuş ne güzel:) Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsinMerhaba canım evet kan değerlerim yükseldi şu an 5 haftalık yarın tekrar dr gideceğim kese için inan hatırlamıyorum testin markasını heyecandan
Bu gebelik testi ise silik çizgi pozitif görünüyor ama kan testi ile takip etmek gerekirOncelikle merhaba Kizlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?