Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaaa bende hiç heveslenmeyeyim o zaman kesin adet olcam bu testler insanı delirtir
Gerçekten delirdim. Belki benim talihsizliği mi yaşamassın. İnşallah hamilesindir başka marka testle de yap istersen ilerleyen günlerde

Gerçekten mi çok da net pozitif görünüyor.
1 tane testte mi böyle pozitifti?
4 kere yaptım ikisi silikti ama son yaptıklarım gayet net çıktı hiç anlamadım keşke yapmasaydım negatif çıksalardı bukadar üzülmezdim

4 kere yaptım ikisi silikti ama son yaptıklarım gayet net çıktı hiç anlamadım keşke yapmasaydım negatif çıksalardı bukadar üzülmezdim
Adetin her zamanki gibi mi eminmisin yani adet olduğuna canım üstüne görüyor olabilirmisin.cizgilerin net yani tuhaflık var sanki.

Adetin her zamanki gibi mi eminmisin yani adet olduğuna canım üstüne görüyor olabilirmisin.cizgilerin net yani tuhaflık var sanki.
Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normal

Çok üzüldüm gerçekten üzücü Yani 4 ünde de çıkıp kanda çıkmamasını beklemezdim hiç.

Ama bunda da hayır vardır inşallah.
Allah beterinden saklasın inşallah. Olduğunda sağlıkla devam etsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.

Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normal

A ben kan testi negatif çıktı sandım. Kanamanın belki başka sebebi vardır.
Benim arkadaşım gebeliğini öğrendiğinde 5-6 haftalıkmış kese falan gördüler ama o süreçte regl olduğunu söylüyor. Şu an cinsiyeti bile öğrendiler. Bence en kısa zamanda muayene için gitmelisiniz

Erken gebelik testleri çok yanıltıcı canım ya regl e yakın bhcg 1 e yükseliyor onu bile pozitif gösteriyor

Kirmizi ve çok geliyorsa adettir büyük ihtimalle canım o zaman.ama çok ilginc o kadar testte çizgi çıkması.

Hala çizgi cikiyormu canım testlerde bir bak istersen eğer çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi git mutlaka doktora test yaptır muayene ol.farkli bir durum olabilir.

Yok canım kan testi yaptırmadım adetim gecikerse hemen yaptırcaktm ama olmadı. Gidicem doktora belki bı sorun vardır bendede merak ediyorum.

Hala çizgi cikiyormu canım testlerde bir bak istersen eğer çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi git mutlaka doktora test yaptır muayene ol.farkli bir durum olabilir.
Kanama varken test olur mu ki sabah yaptım başlamadan baya net çizgi çıktı çok garip gerçekten. Gidicem doktora kanamamı takip edip bakalım ne dicek

Kanama varken test olur mu ki sabah yaptım başlamadan baya net çizgi çıktı çok garip gerçekten. Gidicem doktora kanamamı takip edip bakalım ne dicek
Yarın sabahda yap test cizgi cikarsa tekrar git bencede.doktor daha iyi bilir muhakkak.kan testi olur tabiki testini gösterirsin.

Kızlar ya batıma 6 günn var ama sapsarı sümüksü bir akıntı geldi daha önce hiç gelmemişti sizce hamilelik belirtisi midir ?

Hayırlısıyla bebişinize kavuşun inşallah bende bugün erken gebelik yaptım 3 gün var bata yorumlayabilir misiniz atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…