Gerçekten delirdim. Belki benim talihsizliği mi yaşamassın. İnşallah hamilesindir başka marka testle de yap istersen ilerleyen günlerdeYaaaaaaa bende hiç heveslenmeyeyim o zaman kesin adet olcam bu testler insanı delirtir
Hayırlısı diyelim canımDaha sabah yapmıştım. Teste güvenmemek lazımmış demek ki ne diyim.
Üzülme kısmet önümüzdeki aylara bakıcaz artıkGerçekten delirdim. Belki benim talihsizliği mi yaşamassın. İnşallah hamilesindir başka marka testle de yap istersen ilerleyen günlerde
Bu benim kullandığım ovulasyon testine benziyor. Gebelik testi değil mi?Daha sabah yapmıştım. Teste güvenmemek lazımmış demek ki ne diyim.
Yok bu erken gebelik testi ovulasyon değil maalesefBu benim kullandığım ovulasyon testine benziyor. Gebelik testi değil mi?
Gerçekten miYok bu erken gebelik testi ovulasyon değil maalesef
4 kere yaptım ikisi silikti ama son yaptıklarım gayet net çıktı hiç anlamadım keşke yapmasaydım negatif çıksalardı bukadar üzülmezdimGerçekten miçok da net pozitif görünüyor.
1 tane testte mi böyle pozitifti?
İnsallahAdet gününü bekleyip tekrar yap bence kısmet hiç belli olmaz inşallah hamilesindir...
Adetin her zamanki gibi mi eminmisin yani adet olduğuna canım üstüne görüyor olabilirmisin.cizgilerin net yani tuhaflık var sanki.4 kere yaptım ikisi silikti ama son yaptıklarım gayet net çıktı hiç anlamadım keşke yapmasaydım negatif çıksalardı bukadar üzülmezdim
Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normalAdetin her zamanki gibi mi eminmisin yani adet olduğuna canım üstüne görüyor olabilirmisin.cizgilerin net yani tuhaflık var sanki.
Çok üzüldüm4 kere yaptım ikisi silikti ama son yaptıklarım gayet net çıktı hiç anlamadım keşke yapmasaydım negatif çıksalardı bukadar üzülmezdim
Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normal
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı canım ya regl e yakın bhcg 1 e yükseliyor onu bile pozitif gösteriyorÇok üzüldümgerçekten üzücü Yani 4 ünde de çıkıp kanda çıkmamasını beklemezdim hiç.
Ama bunda da hayır vardır inşallah.
Allah beterinden saklasın inşallah. Olduğunda sağlıkla devam etsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Kirmizi ve çok geliyorsa adettir büyük ihtimalle canım o zaman.ama çok ilginc o kadar testte çizgi çıkması.Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normal
Hala çizgi cikiyormu canım testlerde bir bak istersen eğer çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi git mutlaka doktora test yaptır muayene ol.farkli bir durum olabilir.Üstüne görmede az geliyormuş diye araştırdım internette nasıl oluyor bilmiyorum ama az gelmiyo benimki baya adet gibi normal
Yok canım kan testi yaptırmadım adetim gecikerse hemen yaptırcaktm ama olmadı. Gidicem doktora belki bı sorun vardır bendede merak ediyorum.A ben kan testi negatif çıktı sandım. Kanamanın belki başka sebebi vardır.
Benim arkadaşım gebeliğini öğrendiğinde 5-6 haftalıkmış kese falan gördüler ama o süreçte regl olduğunu söylüyor. Şu an cinsiyeti bile öğrendiler. Bence en kısa zamanda muayene için gitmelisiniz
Kanama varken test olur mu ki sabah yaptım başlamadan baya net çizgi çıktı çok garip gerçekten. Gidicem doktora kanamamı takip edip bakalım ne dicekHala çizgi cikiyormu canım testlerde bir bak istersen eğer çıkıyorsa arkadaşın dediği gibi git mutlaka doktora test yaptır muayene ol.farkli bir durum olabilir.
Yarın sabahda yap test cizgi cikarsa tekrar git bencede.doktor daha iyi bilir muhakkak.kan testi olur tabiki testini gösterirsin.Kanama varken test olur mu ki sabah yaptım başlamadan baya net çizgi çıktı çok garip gerçekten. Gidicem doktora kanamamı takip edip bakalım ne dicek
Hayırlısıyla bebişinize kavuşun inşallah bende bugün erken gebelik yaptım 3 gün var bata yorumlayabilir misiniz atsamBence siz gebesinizbenimde reglime 4 gün önce yapmıştım sizinkinden çok az koyuydu şimdi 7 haftalık gebeyim Allah gönlünüze göre versin tez zamanda güzel bir haberle gelin burayada yazın bizde sizinle beraber mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?