- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 293
- 43
- 26
- Konu Sahibi Elizabeth1
-
Kan testi dışındakilerin her zaman bi yanlışlık payı olduğu düşüncesindeyim yanlış olacak diye bi şey yok ama yanlışlık payı her zaman olabilir diye düşünüyorumDays comfort erken gebelik testi kullanan var mı aranızda. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yarından düşünürsek adetime 2 var olmuş olcak. Sizce doğru sonuç gösterir mi.
Yanılma payı mutlaka var, marka hakkında bilgim yok ama regle 2 gün kala yapılan erken gebelik testinin doğru sonuç göstereceğini düşünüyorum.Days comfort erken gebelik testi kullanan var mı aranızda. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yarından düşünürsek adetime 2 var olmuş olcak. Sizce doğru sonuç gösterir mi.
Adete 5 gün varken kaset test yapmıştım onda negatif çıkmıştı m birde erken gebelik testi uygulamak istedim. Varsa çıkar diye düşünüyorum bende. Çünkü yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş olcakYanılma payı mutlaka var, marka hakkında bilgim yok ama regle 2 gün kala yapılan erken gebelik testinin doğru sonuç göstereceğini düşünüyorum.
Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorumKan testi dışındakilerin her zaman bi yanlışlık payı olduğu düşüncesindeyim yanlış olacak diye bi şey yok ama yanlışlık payı her zaman olabilir diye düşünüyorum
Bugüne kadar yaptığım hiçbir test beni yanıltmadı ama tabiki yanılma payları vardır. Adetime 3 gün kala kaset testle silik 2.çizgiyi gördüm bu ay.Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Bende 5 gün kala uygulamıştım kaset testi ama ilk idrarla değil günün herhangi bir saatinde. Bilmiyorum belirtilerde var gibi merak ediyorum erken testte çıkacağını umdum. Ama tabikide yüzde yüz kesinlik yoktur.Bugüne kadar yaptığım hiçbir test beni yanıltmadı ama tabiki yanılma payları vardır. Adetime 3 gün kala kaset testle silik 2.çizgiyi gördüm bu ay.
Elbette. Erken testte çıkacağını düşünüyorum.inşallah pozitif çıkarBende 5 gün kala uygulamıştım kaset testi ama ilk idrarla değil günün herhangi bir saatinde. Bilmiyorum belirtilerde var gibi merak ediyorum erken testte çıkacağını umdum. Ama tabikide yüzde yüz kesinlik yoktur.
İnşallah dua edin lütfenElbette. Erken testte çıkacağını düşünüyorum.inşallah pozitif çıkar
Klasik belirtiler var bende şuan, bu hafta 4 hafta olucak kasık ağrısı, bazen bel ağrısı, göğüslerde şişkinlik gibi ve bugün ilk defa başım döndü açken.İnşallah dua edin lütfensizin kaç haftalık oldu belirtileriniz nelerdi
Anladm umarım sağlıklı bir gebelik gecirirsinKlasik belirtiler var bende şuan, bu hafta 4 hafta olucak kasık ağrısı, bazen bel ağrısı, göğüslerde şişkinlik gibi ve bugün ilk defa başım döndü açken.
Amin canım inşallahAnladm umarım sağlıklı bir gebelik gecirirsin
İnsallahhhAmin canım inşallahsende güzel haberler verirsin bize
Orasıda doğru canımYumurtlama üzerinden 11 gün geçti varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Ben kullanıyorum canım adetime yedi gün var böyle çıktıDays comfort erken gebelik testi kullanan var mı aranızda. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yarından düşünürsek adetime 2 var olmuş olcak. Sizce doğru sonuç gösterir mi.
Sabah yaptım testi bu şekilde çıktı sizce doğru sonuç gösterir mi bu testlerBen kullanıyorum canım adetime yedi gün var böyle çıktı
Ben kullanıyorum canım adetime yedi gün var böyle çıktı
Senşn var canım baya belli hamilesin büyük ihtimal adet geçmesini bekle ama kimyasal olabilioSabah yaptım testi bu şekilde çıktı sizce doğru sonuç gösterir mi bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?