Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elizabeth1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
1.041
293
43
26
Days comfort erken gebelik testi kullanan var mı aranızda. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yarından düşünürsek adetime 2 var olmuş olcak. Sizce doğru sonuç gösterir mi.

Days comfort erken gebelik testi kullanan var mı aranızda. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yarından düşünürsek adetime 2 var olmuş olcak. Sizce doğru sonuç gösterir mi.
Kan testi dışındakilerin her zaman bi yanlışlık payı olduğu düşüncesindeyim yanlış olacak diye bi şey yok ama yanlışlık payı her zaman olabilir diye düşünüyorum

Yanılma payı mutlaka var, marka hakkında bilgim yok ama regle 2 gün kala yapılan erken gebelik testinin doğru sonuç göstereceğini düşünüyorum.

Yanılma payı mutlaka var, marka hakkında bilgim yok ama regle 2 gün kala yapılan erken gebelik testinin doğru sonuç göstereceğini düşünüyorum.
Adete 5 gün varken kaset test yapmıştım onda negatif çıkmıştı m birde erken gebelik testi uygulamak istedim. Varsa çıkar diye düşünüyorum bende. Çünkü yumurtlama üzerinden 11 gün geçmiş olcak

Kan testi dışındakilerin her zaman bi yanlışlık payı olduğu düşüncesindeyim yanlış olacak diye bi şey yok ama yanlışlık payı her zaman olabilir diye düşünüyorum
Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum

Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum
Bugüne kadar yaptığım hiçbir test beni yanıltmadı ama tabiki yanılma payları vardır. Adetime 3 gün kala kaset testle silik 2.çizgiyi gördüm bu ay.

Bugüne kadar yaptığım hiçbir test beni yanıltmadı ama tabiki yanılma payları vardır. Adetime 3 gün kala kaset testle silik 2.çizgiyi gördüm bu ay.
Bende 5 gün kala uygulamıştım kaset testi ama ilk idrarla değil günün herhangi bir saatinde. Bilmiyorum belirtilerde var gibi merak ediyorum erken testte çıkacağını umdum. Ama tabikide yüzde yüz kesinlik yoktur.

Elbette. Erken testte çıkacağını düşünüyorum.inşallah pozitif çıkar

Kizlarrr daha yeni birde ovulasyon testi yapıyım dedim t çizgisi net bir şekilde kırmızı cikti sanırım var gebelik de mi

Eklentiler

• IMG_20220316_220344.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 670
Ben kullanıyorum canım adetime yedi gün var böyle çıktı

Eklentiler

• 42625255-AD9B-446C-97B5-DE7AB3346B02.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 994
  • 632A320F-D938-4FC9-AA1B-D513FB92438D.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 905
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…