- Konu Sahibi Elizabeth1
-
İslatayim o zamn
yok canım sen yarın sabah tekrar yap en iyisiİslatayim o zamn
İnşallah olmazİşte ondan korkuyorum bir tane kimyasalim var tekrar olmaz umarim
Amin canm seninde ki inşallah pozitiftirİnşallah olmaz
İnsallh ordan nasıl görünüyor görüyor musunzAmin canm seninde ki inşallah pozitiftir
Ayn. Gitti kırmızı geri ortaya çıktı gibi
adetime kaç gün varAyn. Gitti kırmızı geri ortaya çıktı gibi
Görünüoİnsallh ordan nasıl görünüyor görüyor musunz
Ben gördüm silik çizgiyi ki zaten belli oluyoİnsallh ordan nasıl görünüyor görüyor musunz
Yarın tekrarlayalım bakalım hayrlisiGörünüo
Adetin geçtiyse hamilesin canım hayırlı olsunMerhaba kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım normalde 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım pazar gününden beri ovulasyon testlerim köyü çizgi hep bugünde erken gebelik yaptım bi bakar mısınız sizce gebelik olabilir mı
Merhaba kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım normalde 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım pazar gününden beri ovulasyon testlerim köyü çizgi hep bugünde erken gebelik yaptım bi bakar mısınız sizce gebelik olabilir mı
Adetim bugünle birlikte 3 gündür olmadım çizgiler çok silik olduğu için emin olamadım benAdetin geçtiyse hamilesin canım hayırlı olsun
Büyük ihtimalle gebesin :) Tebrik ederimSabah yaptım testi bu şekilde çıktı sizce doğru sonuç gösterir mi bu testler
İnsallaaaahhhh dua edin lütfen sağlıklı olanBüyük ihtimalle gebesin :) Tebrik ederim
Geç döllenme olabilir canım ama belli yani baya kan testi yaptır senAdetim bugünle birlikte 3 gündür olmadım çizgiler çok silik olduğu için emin olamadım ben
Benim de altı gün var adete böyle çıkıoAdetim bugünle birlikte 3 gündür olmadım çizgiler çok silik olduğu için emin olamadım ben
Canım yumurtlama üzerinden kaç gün geçti senin adete kaç gün varBenim de altı gün var adete böyle çıkıo
Birkaç gün daha bekleyip öyle kan testine gidicem negatif sonuç almak istemiyorum bu seferGeç döllenme olabilir canım ama belli yani baya kan testi yaptır sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?