- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
- Konu Sahibi Elizabeth1
-
Sizinki barış belli bence kan verebiirsnzSabah yaptım testi bu şekilde çıktı sizce doğru sonuç gösterir mi bu testler
Sizinki de belli oluyor kaset test yaptınız miBen kullanıyorum canım adetime yedi gün var böyle çıktı
Kuruma çizgisi olabilirArkadaşlar benimde adete 7 gün var bu sekildi çok hafif var gibi ikindin yapmıştım şimdi yine baktım o test ikinci yeri beyaz olms neden acaba
Yaptım ama onda çok belirsiz hayal meyal bi çizgi çıktıSizinki de belli oluyor kaset test yaptınız mi
Ama ilk başta silik sizgi çıktı hemde 5 dk içerisindeKuruma çizgisi olabilir
Benimde erken gebelik o şekil işteYaptım
Yaptım ama onda çok belirsiz hayal meyal bi çizgi çıktı
Bazen çıkabilio inş vardır benim bir kere baya belirgin çıktı adet öncesi dr gitti. Kanda da çıktı çok az yükselmiş ama eve gelince adet oldumAma ilk başta silik sizgi çıktı hemde 5 dk içerisinde
Hadi ya kimyasal gebelik dedikleri galibaBazen çıkabilio inş vardır benim bir kere baya belirgin çıktı adet öncesi dr gitti. Kanda da çıktı çok az yükselmiş ama eve gelince adet oldum
Yarın ilk idrarla tekrar mi yapsam diyorumBazen çıkabilio inş vardır benim bir kere baya belirgin çıktı adet öncesi dr gitti. Kanda da çıktı çok az yükselmiş ama eve gelince adet oldum
Evet kimyasal olmuş o yüzden testlere çok güvenemiyorum bi çok test yaptım şimdiye kadar bazılarında hamilelik olmadığı halde bile çizgi çıktı ilk idrarla bi daha dene canım ben de yarın sabah yapcam tekrar çok su çay içersen etkilio o yüzden sabah en sağlıklısıHadi ya kimyasal gebelik dedikleri galiba
Aynn olabilir cnm ilk defa gebelik testim bu şekilde çıktı şaşırdım açıkçası heveslendim sonra bu sekil olmuş erken gebelik testi mi alayım kaset testi mi bilemedim kaset test için erkn değil miEvet kimyasal olmuş o yüzden testlere çok güvenemiyorum bi çok test yaptım şimdiye kadar bazılarında hamilelik olmadığı halde bile çizgi çıktı ilk idrarla bi daha dene canım ben de yarın sabah yapcam tekrar çok su çay içersen etkilio o yüzden sabah en sağlıklısı
Peki önce yaptığım testte silik de olsa göze çarpan birşey ve mi ben mi gormem istediğim gibi goruyormEvet kimyasal olmuş o yüzden testlere çok güvenemiyorum bi çok test yaptım şimdiye kadar bazılarında hamilelik olmadığı halde bile çizgi çıktı ilk idrarla bi daha dene canım ben de yarın sabah yapcam tekrar çok su çay içersen etkilio o yüzden sabah en sağlıklısı
Erken onlar adete iki üç gün kala bazen de adet geçtikten sonra pozitifi gösterio bu marka ilişkiden beş gün sonra bile gösteriomuş ne kadar doğru bilemiyorım ben kokulara karşı çok hassaslaştım aslında hiç umudum yok da işte insan yine de test yapmadan duramıo bi buçuk senedir deniyorum en son dr menapoz başlangıcı dediAynn olabilir cnm ilk defa gebelik testim bu şekilde çıktı şaşırdım açıkçası heveslendim sonra bu sekil olmuş erken gebelik testi mi alayım kaset testi mi bilemedim kaset test için erkn değil mi
O çizgi islanınca öle oluo bazı testlerdePeki önce yaptığım testte silik de olsa göze çarpan birşey ve mi ben mi gormem istediğim gibi goruyorm
Erken onlar adete iki üç gün kala bazen de adet geçtikten sonra pozitifi gösterio bu marka ilişkiden beş gün sonra bile gösteriomuş ne kadar doğru bilemiyorım ben kokulara karşı çok hassaslaştım aslında hiç umudum yok da işte insan yine de test yapmadan duramıo bi buçuk senedir deniyorum en son dr menapoz başlangıcı dedi
İslatayim o zamnO çizgi islanınca öle oluo bazı testlerde
İşte ondan korkuyorum bir tane kimyasalim var tekrar olmaz umarimSenşn var canım baya belli hamilesin büyük ihtimal adet geçmesini bekle ama kimyasal olabilio
Sağ ol canım senin de inşRRabbim gönlünüze göre versin
İlk yaptigimda rengi sanki daha açıktı ama tabikide gözle de görülüyodu. Bu derece köyü degildiSizinki barış belli bence kan verebiirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?