- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Hafif gelip giden kasık ağrısı göğüs ve bel ağrısı varGeç döllenme olmuş olabilir ben adet tarihinde öğrendim ama geç döllenme olmuşsa bazıları bekleyin diyor. Belirtileriniz var mı acaba
Bekliycem başka seçeneğim yok maalesefkimyasal ihtimaline karşı zaten 10 gün bekleyin diyolar bence 10 gün bekleyip öyle yapın testi
Adet günü geldiğinde ağrınız çok ortada hiç Bir şey yoksa hamilesinizdir. Son 2 3 kala rahim çok ağrıyor hele son sanki regl tavan yaptıHafif gelip giden kasık ağrısı göğüs ve bel ağrısı var
Merhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatifYumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Reglime son 2 gün bakalım inşallah yavrum benimledirAdet günü geldiğinde ağrınız çok ortada hiç Bir şey yoksa hamilesinizdir. Son 2 3 kala rahim çok ağrıyor hele son sanki regl tavan yaptı
Merhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatifama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum
Göğüs ağrısı beyaz değilde hafif sarımsı akıntı ve bel ağrısı var bilmiyorum bunlar regl belirtileri de olabilir son 2 gün kaldı regl günümü bekliyorum çaresizceMerhaba şuan bende öyleyim, Regliye 6 gün kaldı dün test yaptım negatifama bir çok belirti yaşıyorum bende, beyaz akıntı, şişkinlik regli olacakmışım gibi ağrı bel ağrısı, Galiba regli gününü beklemekte fayda var inşallah güzel haberleri alırız sizde şuan durum nedir
İnşallah, bebişler bizimledir, benimde son 6 gün haber verin olur dua edeceğiz artıkReglime son 2 gün bakalım inşallah yavrum benimledir
Canım merhaba ne yaptın ? Test yaptın mıGöğüs ağrısı beyaz değilde hafif sarımsı akıntı ve bel ağrısı var bilmiyorum bunlar regl belirtileri de olabilir son 2 gün kaldı regl günümü bekliyorum çaresizce
Merhaba canım yapmadım yarın adet günüm sancı gelip gidiyor adet günümün geçmesini bekliycem sen naptınCanım merhaba ne yaptın ? Test yaptın mı
Ben de bir hafta önce idrarda test yaptım negatifti ama iki gündür Sağ ve sol kasikta batma var. Ayrıca halsizlik ve uyku hali var. Hep uyumak istiyorum. Bugün de midemde doluluk var. Bulantiya yakın bir şey. Sabah hiçbir şey yemek istemiyorum akşam iştahım daha iyi oluyor iki gündür. Bunlar gebelik belirtisi mi? Reglime 5 gün var ama düzenli regl olan biri değilim. Genelde 45 ya da 50 günde bir oluyorum. Of çok zor.Yumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Sizin durumunuzdaki gibi yaşayanlar duymuştum. İdrarda çıkmayıp kanda çıkanlar olabiliyormuş ya da geç döllenme yaşayanlar olabiliyor. Umarım sizin de öyledirBen de bir hafta önce idrarda test yaptım negatifti ama iki gündür Sağ ve sol kasikta batma var. Ayrıca halsizlik ve uyku hali var. Hep uyumak istiyorum. Bugün de midemde doluluk var. Bulantiya yakın bir şey. Sabah hiçbir şey yemek istemiyorum akşam iştahım daha iyi oluyor iki gündür. Bunlar gebelik belirtisi mi? Reglime 5 gün var ama düzenli regl olan biri değilim. Genelde 45 ya da 50 günde bir oluyorum. Of çok zor.
Bende hiç yapmadım dün geceden beri göğüs ucum çok açıyor, adet olacak gibi sancım var sadece bakalım ne olcak son 5 gün benimMerhaba canım yapmadım yarın adet günüm sancı gelip gidiyor adet günümün geçmesini bekliycem sen naptın
Bunlar 2 aylik gebelik belirtisiBen de bir hafta önce idrarda test yaptım negatifti ama iki gündür Sağ ve sol kasikta batma var. Ayrıca halsizlik ve uyku hali var. Hep uyumak istiyorum. Bugün de midemde doluluk var. Bulantiya yakın bir şey. Sabah hiçbir şey yemek istemiyorum akşam iştahım daha iyi oluyor iki gündür. Bunlar gebelik belirtisi mi? Reglime 5 gün var ama düzenli regl olan biri değilim. Genelde 45 ya da 50 günde bir oluyorum. Of çok zor.
Aaa sahi mi? ama bir hafta önce idrarda negatifti. Pazartesi günü için randevu aldım. Karnım da şiş. Bakalım neler oluyor. Gebe değilsem bile ciddi bir sağlık sorunum vardır.Bunlar 2 aylik gebelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?