- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 33
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Benimde sancım devam ediyor yarın adet günüm hakkımızda hayırlısı olsunBende hiç yapmadım dün geceden beri göğüs ucum çok açıyor, adet olacak gibi sancım var sadece bakalım ne olcak son 5 gün benim
Canım merhaba ne yaptın test falanBenimde sancım devam ediyor yarın adet günüm hakkımızda hayırlısı olsun
Sabah adet oldumCanım merhaba ne yaptın test falan
Sakın üzülme canım diğer ay için inşallah denemelere devam canım, benimde sabahtan beri mide bulantım var. Gidip kan mı baktırsam bilmiyorumSabah adet oldumsenin nasıl gidiyor
İnsan üzülüyor elinde olmadan ama hayırlısı böyleymiş senin adet gününe kaç gün varSakın üzülme canım diğer ay için inşallah denemelere devam canım, benimde sabahtan beri mide bulantım var. Gidip kan mı baktırsam bilmiyorum
4 gün canım olacağım günü saymazsam 3 günİnsan üzülüyor elinde olmadan ama hayırlısı böyleymiş senin adet gününe kaç gün var
Kan verdim şimdi evime yakın bir hastane var bakalım ne olacak4 gün canım olacağım günü saymazsam 3 gün
İnşAllah sen hamilesindirKan verdim şimdi evime yakın bir hastane var bakalım ne olacak
İlla olucak Rabbim geciktiriyorsa vardır bi nedeni benim tedavi de 3. Ayıma girdim ağustos da iyi haberler alırım inşAllahAynen canım, bakalım daha 3-4 gün var test acaba doğru sonuç verir mi? Bilmiyorum. Bu ay yumurtalama günü öncesi sonrası değerlendirdim ama bakalım olmazsa bile diğer ay inşallah ikimizden kısmet olur
Tedavi mi görüyorsun canımİlla olucak Rabbim geciktiriyorsa vardır bi nedeni benim tedavi de 3. Ayıma girdim ağustos da iyi haberler alırım inşAllah
Tedavi derken sorunum yok çok şükür testlerim temiz çıktı geçen ay Klomen +çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay da sadece femara kullandım bir ay daha femarayı kullanıp rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumTedavi mi görüyorsun canım
Anladım canım inşallah kısa zamanda kavuşuruz benimde değerim 0,25 çıktı bende hamile değilimTedavi derken sorunum yok çok şükür testlerim temiz çıktı geçen ay Klomen +çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay da sadece femara kullandım bir ay daha femarayı kullanıp rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Ağustos ikimize de iyi haberler getirsin üzülmeAnladım canım inşallah kısa zamanda kavuşuruz benimde değerim 0,25 çıktı bende hamile değilim
İnşallah çok teşekkür ederimAllah korusun kisiden kisiye de degisebilir belirtolee. Allah kalbinize gore versin insallah
Benimde yarın adet günüm normalde geçtiğimiz pazar günü kan testinde negatif çıktı acaba yinede bir ihtimal varmıdır değer yükselir miBenimde sancım devam ediyor yarın adet günüm hakkımızda hayırlısı olsun
Cnm naptın test yaptın mı bidahaYumurta çatlaması sonrası 13. Günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kaldı sizce umudumu kaybetmeliyi miyim geç döllenme vs olabilir mi yada hamilelik olsaydı erken gebelik testinde direk çıkar mıydı
Erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varsa da tecrübelerinizi yazar mısınz
Adet oldum bugün 3. GünüCnm naptın test yaptın mı bidaha
Benim adet günüm ama hala adet olmadım testlerde negatif halaAdet oldum bugün 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?