Erken gebelik testi

Benimde yarın adet günüm normalde geçtiğimiz pazar günü kan testinde negatif çıktı acaba yinede bir ihtimal varmıdır değer yükselir mi
seninle ben hemen hemen aynıyız bende pazar günü test verdim negatifti Regliye dört gün varken benimde iki gün var reglime, doktorum test vermemin erken olduğunu söyledi, Regliye 4 gün kala erken vermişsin dedi inşallah ikimizde yükselir pazar günü kasık ağrım çok bugün mesela bugün hiç yok sende belirtiler nasıl

Evet bugünde yaptım ama negatif çıktı fakat göğüslerim bana hamilesin diyo resmen aşırı şişti yarın belli olur bi önce gebeliğimde de adetim bi gün geçince çıkmıştı testte
İdrar mı yaptın kan mı? Benimde şişkinlik yok ama göğüs ucumda acıma var? Yarın kan mı bakacaksın

İdrar testi yaptım yarın sabahta idrar testi yapıcam bende damarlanma ve göğüs halkası genişlemiş duruyo
Ben hissettim sanki hamilesin arkadaşım test yapınca yaz bana, bende perşembe yapacağım yarın adete bir gün kalmış olacak, inşallah güzel haberler alırız benim umudum bitmişti pazar günü negatifi görünce ama, nedense bekle diyor içimdeki ses

İnşallah cnm yarın paylaşırım testi inşallah sende pozitif görürsün testte

Kızlar regl gününüzden sonra yumurtlama gününü takip edin inşallah diğer ay buraya güzel haberler yazarsınız

Kızlar regl gününüzden sonra yumurtlama gününü takip edin inşallah diğer ay buraya güzel haberler yazarsınız
Ay inşallah bu ay için umudum çok yok, Regliye 4 gün kala kan negatif çıktı, yarin Regliye 1 gün kalmış olacak perşembe yada cuma test yaparım regli olmazsam inşallah olmam

Ay inşallah bu ay için umudum çok yok, Regliye 4 gün kala kan negatif çıktı, yarin Regliye 1 gün kalmış olacak perşembe yada cuma test yaparım regli olmazsam inşallah olmam
Canım ben de 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı regl günü silik çizgi gördüm. Geç döllenme de olmuş olabilir o zaman daha geç çıkıyor. Regl günü çok ağrım vardı ama olmadım regl günü belli olur canım stres yapma

Cnm bugünde test yaptım silik bile yok hiç ağrı mağrı da yok napsam acaba testlerde bitti ilk defa böyle bişey yaşıyorum

Cnm bugünde test yaptım silik bile yok hiç ağrı mağrı da yok napsam acaba testlerde bitti ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Aslında testin bitmesi iyi sizin için çünkü sürekli yapıp negatif görünce üzülürsünüz vücudunuz da stres yapar zaten varsa bı kaç gün içinde belli olur

Aslında testin bitmesi iyi sizin için çünkü sürekli yapıp negatif görünce üzülürsünüz vücudunuz da stres yapar zaten varsa bı kaç gün içinde belli olur
Stresten bile gecikme yaşamadım hayatım olursa işk olacak fakat şöylembir durum var adet belirtisi sıfır çok enteresan bir durum yaşıyorum yarın sanahtan sağlık ocağında kan vericem o zaman netleşir

Stresten bile gecikme yaşamadım hayatım olursa işk olacak fakat şöylembir durum var adet belirtisi sıfır çok enteresan bir durum yaşıyorum yarın sanahtan sağlık ocağında kan vericem o zaman netleşir
Herkeste farklı oluyor canım bazılarında belirti oluyor bazılarında olmuyor kiminin beli ağrıyor kiminin karnı lekelenme oluyor yarını ne bekliyon kalk git şimdi akşama çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…