- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Kaç gün geçti regliden pekiBenim adet günüm ama hala adet olmadım testlerde negatif hala
seninle ben hemen hemen aynıyız bende pazar günü test verdim negatifti Regliye dört gün varken benimde iki gün var reglime, doktorum test vermemin erken olduğunu söyledi, Regliye 4 gün kala erken vermişsin dedi inşallah ikimizde yükselir pazar günü kasık ağrım çok bugün mesela bugün hiç yok sende belirtiler nasılBenimde yarın adet günüm normalde geçtiğimiz pazar günü kan testinde negatif çıktı acaba yinede bir ihtimal varmıdır değer yükselir mi
İnşAllah geç döllenmedir hamilesindirBenim adet günüm ama hala adet olmadım testlerde negatif hala
Daha geçmedi cnm bugün regl günüm ama hiç adet belirtisi yok halada olmadımKaç gün geçti regliden peki
AminİnşAllah geç döllenmedir hamilesindir
İnşallah hamilesindirr canım test falan yaptın mı?Daha geçmedi cnm bugün regl günüm ama hiç adet belirtisi yok halada olmadım
Evet bugünde yaptım ama negatif çıktı fakat göğüslerim bana hamilesin diyo resmenİnşallah hamilesindirr canım test falan yaptın mı?
İdrar mı yaptın kan mı? Benimde şişkinlik yok ama göğüs ucumda acıma var? Yarın kan mı bakacaksınEvet bugünde yaptım ama negatif çıktı fakat göğüslerim bana hamilesin diyo resmenaşırı şişti yarın belli olur bi önce gebeliğimde de adetim bi gün geçince çıkmıştı testte
İdrar testi yaptım yarın sabahta idrar testi yapıcam bende damarlanma ve göğüs halkası genişlemiş duruyoİdrar mı yaptın kan mı? Benimde şişkinlik yok ama göğüs ucumda acıma var? Yarın kan mı bakacaksın
Ben hissettim sanki hamilesin arkadaşımİdrar testi yaptım yarın sabahta idrar testi yapıcam bende damarlanma ve göğüs halkası genişlemiş duruyo
İnşallah cnm yarın paylaşırım testi inşallah sende pozitif görürsün testteBen hissettim sanki hamilesin arkadaşımtest yapınca yaz bana, bende perşembe yapacağım yarın adete bir gün kalmış olacak, inşallah güzel haberler alırız benim umudum bitmişti pazar günü negatifi görünce ama, nedense bekle diyor içimdeki ses
Amin canım inşallahİnşallah cnm yarın paylaşırım testi inşallah sende pozitif görürsün testte
Ay inşallah bu ay için umudum çok yok, Regliye 4 gün kala kan negatif çıktı, yarin Regliye 1 gün kalmış olacak perşembe yada cuma test yaparım regli olmazsam inşallah olmamKızlar regl gününüzden sonra yumurtlama gününü takip edininşallah diğer ay buraya güzel haberler yazarsınız
Canım ben de 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı regl günü silik çizgi gördüm. Geç döllenme de olmuş olabilir o zaman daha geç çıkıyor. Regl günü çok ağrım vardı ama olmadım regl günü belli olur canım stres yapmaAy inşallah bu ay için umudum çok yok, Regliye 4 gün kala kan negatif çıktı, yarin Regliye 1 gün kalmış olacak perşembe yada cuma test yaparım regli olmazsam inşallah olmam
Cnm bugünde test yaptım silik bile yok hiç ağrı mağrı da yok napsam acaba testlerde bitti ilk defa böyle bişey yaşıyorumCanım ben de 1 hafta kala yapmıştım negatif çıktı regl günü silik çizgi gördüm. Geç döllenme de olmuş olabilir o zaman daha geç çıkıyor. Regl günü çok ağrım vardı ama olmadım regl günü belli olur canım stres yapma
Test yaptım sabah erkenden çıkmadı yine adet olmadım hala ve hiç adet belirtisi de yokAmin canım inşallah
Aslında testin bitmesi iyi sizin için çünkü sürekli yapıp negatif görünce üzülürsünüz vücudunuz da stres yapar zaten varsa bı kaç gün içinde belli olurCnm bugünde test yaptım silik bile yok hiç ağrı mağrı da yok napsam acaba testlerde bitti ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Stresten bile gecikme yaşamadım hayatım olursa işk olacakAslında testin bitmesi iyi sizin için çünkü sürekli yapıp negatif görünce üzülürsünüz vücudunuz da stres yapar zaten varsa bı kaç gün içinde belli olur
Herkeste farklı oluyor canım bazılarında belirti oluyor bazılarında olmuyor kiminin beli ağrıyor kiminin karnı lekelenme oluyor yarını ne bekliyon kalk git şimdi akşama çıkarStresten bile gecikme yaşamadım hayatım olursa işk olacakfakat şöylembir durum var adet belirtisi sıfır çok enteresan bir durum yaşıyorum yarın sanahtan sağlık ocağında kan vericem o zaman netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?