- 9 Temmuz 2025
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi papatyaalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvettAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım hamile miyim dir
Hamilesiniz teste göre tebrik ederimSilik çizgi var ama olabilir mi 4 senedir uğraşıyorum en son kilometre kullandım çatlatma iğnesi olmaya gittim doktor sağda 5 cm solda 3,5 cm kist var ama solda iki tane çok güzel yumurta var şansını dene çatlatma iğnesi vuramam dedi bende şansımı denetim sonra da dayanamadım test yaptım böyle çıktı
Umarım test doğrudur çünkü teste göre varrAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım hamile miyim dir
Cuma tekrar test yapıcam salı doktor randevum var zatenTesti tekrarladiniz mi yada kan verdiniz mi sonuç ne
Kaç gün arayla kan verdinizBenimde böyle çıktı ama kanda çıkmadı
Ne güzel işte çok şükür bende korkuyorum 3 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtajla aldılar dün akşam test yaptım böyle çıktı reglime 2 gün varKızlar benim testimede bakabilir misiniz anında çıkan çizgim oldu ama korkuyorum![]()
İnşallah hamileyizdir bize büyük bir sürpriz olucakNe güzel işte çok şükür bende korkuyorum 3 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtajla aldılar dün akşam test yaptım böyle çıktı reglime 2 gün var
Pazartesi kan verecem sende ver haber verelim birbirimizeİnşallah hamileyizdir bize büyük bir sürpriz olucak![]()
Ben yarın sabah bir test yapıp öyle kan vericem çünkü regl gecikmemin 4. Günü verdim negatif çıktı ama geç döllenme olabilirmiş doktor önümüzdeki hafta vermemi söyledi oda salı gününe denk geliyor ama mutlaka olumluda olsa olumsuzda haber veririmPazartesi kan verecem sende ver haber verelim birbirimize
Benim gecikmedi 2 gün var daha 30 da regl olmam gerekiyo bakalım yarın izin gunum inşallah verebilirimBen yarın sabah bir test yapıp öyle kan vericem çünkü regl gecikmemin 4. Günü verdim negatif çıktı ama geç döllenme olabilirmiş doktor önümüzdeki hafta vermemi söyledi oda salı gününe denk geliyor ama mutlaka olumluda olsa olumsuzda haber veririmsendende haber bekliyorum inşallah güzel haberlerini alırız
![]()
Sağlık ocaklarında çok geç çıkıyor sonuç ya insan stres oluyor beklerkenBenim gecikmedi 2 gün var daha 30 da regl olmam gerekiyo bakalım yarın izin gunum inşallah verebilirim