• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

@cansutaner4036 canım bu adet gecikmesi hamilelik hazırlık gibi bişey geçen aydan belli ediyonuş dediler bana da. Sen test yapmaya devam et canım artıcakmı bakalım artarsa zaten hamilesindir ama bu psikoloji de çok fena ya. Hayırlısı olsun canım. Az çok kendime göre bilgim var ama yanlış yönlendiricwm diye çekiniyorum biraz. Çok araştırma yaptım çnk.

Yok tatlım yaptırmadım korkudan. Endişe var az çok. Adetimi beklicem ama sabah yapıcam ilk idrar ile @keenlemyekun

Korkunun neticeye faydası yok ki kuzu. Sen bir yap için rahatlasın. Eğer adet düzensizliğin yoksa adet günün geçince test yaptırırsın. Ben hissediyorum sen en kısa zamanda müjdeyi vereceksin. Bunu son dediğim arkadaşım tüp bebek son umudum derken hamile kaldı ;)

@cansutaner4036 canım bu adet gecikmesi hamilelik hazırlık gibi bişey geçen aydan belli ediyonuş dediler bana da. Sen test yapmaya devam et canım artıcakmı bakalım artarsa zaten hamilesindir ama bu psikoloji de çok fena ya. Hayırlısı olsun canım. Az çok kendime göre bilgim var ama yanlış yönlendiricwm diye çekiniyorum biraz. Çok araştırma yaptım çnk.
her türlü bilgi paylaşımına açığım canım

Korkunun neticeye faydası yok ki kuzu. Sen bir yap için rahatlasın. Eğer adet düzensizliğin yoksa adet günün geçince test yaptırırsın. Ben hissediyorum sen en kısa zamanda müjdeyi vereceksin. Bunu son dediğim arkadaşım tüp bebek son umudum derken hamile kaldı :KK66:
Ay hadi inşallah canım ya :) mutlu ettin inanki. Yok düzensizlik nasip işte bakaım bikaç güne görücez nasipse.

@cansutaner4036 canım mesela benim geçen ay 1gün gecikti sonra oldum teyxem de benimde geçikme oldu onu takip eden 1-2ay içerisinde kaldım dedi. Bunu bikaç kişi de onayladı. Ama senin artışta var. Bakalım bikaç gün içinde ne olucak geç döllenme olabilir arkadaşların dediği gibi. Allah gönlüne göre versin cancazım dualarım hepinizle.

Ay hadi inşallah canım ya :) mutlu ettin inanki. Yok düzensizlik nasip işte bakaım bikaç güne görücez nasipse.

İnşallah mutlu haberlerle gel. Bi de bu sefer tutmazsa üzülme, inşallah 2016'da Allahın izniyle anne olursun gibi doğuyor içime. Takdir Allah'tan, umut etmek bizden ;)

@cansutaner4036 canım mesela benim geçen ay 1gün gecikti sonra oldum teyxem de benimde geçikme oldu onu takip eden 1-2ay içerisinde kaldım dedi. Bunu bikaç kişi de onayladı. Ama senin artışta var. Bakalım bikaç gün içinde ne olucak geç döllenme olabilir arkadaşların dediği gibi. Allah gönlüne göre versin cancazım dualarım hepinizle.
sağol canım benim

@keenlemyekun evet tatlım. Mesela şuan sol kasığım çok fena kasıldı sanki kramp giriyo sizce ne ki. Reglim yaklaştığında başım çok ağrırdı ağrımıyo mesela 2gün kaldı ya nasip işte.

Canım iştahın nasıl? Bak benim midem bugün ağzımdaydı, bir haftadır da acayip obur oldum. Uyku hali var, hiç dinlenmiş uyanmıyorum. Benim de kasık batmalarım var, hem sağ hem sol aynı anda battı az önce. Gerçi ben netlestiremedim sonucu. Ama adetten biraz farklı oluyor diyeyim. @so sorrir

@keenlemyekun aynen benimde iştah açık maşallahı var. Akşamları oluyor bende mide bulantısı baş dönmesi. Canım bişeyler istiyo yedikçe yiyorum idrarım sık. Kaaıklarımda da batmalar var işte bugün daha fazla sabahtan beri. Şuanda sol işte. Hani insan ayıptır söylemesi gırk yapar ya bana da öyle bi his oluyo yapıyım diyorum acı su geliyo ağzıma.

Ve benim bu kadar ümitlenmemin sebebi 1hafta verken yaptığım test şöyle çıktı bak resmini gönderiyim. Bu çıkınca e daha çok ümit oluyo insanda ertesi gün yaptım negatif bugün yaptım tek. Ama neden o zaman 1hafta önce bmyke çıktı @keenlemyekun

Eklentiler

• IMG_20150909_151231.webp
    IMG_20150909_151231.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 314
Uyku halide var. Anlamadın gitti. Uuff bu nednele bu ay psikolojim bozulacak galiba :(

İnşallah @neslihanssss cancazım. Ama kontrol edemiyor insan kendini sizlerdn güzel haber duyuyorum ya o zaman çok seviniyorum.

Unutma kuzuuu bu sabah senden haber bekliorum 4 gozle
Senin için yapıcam canım yine negatif çıkıcak gibi ya hayırlısı artık. Anneme gidince yapıcam erken çıkıcam evden çünkü. Sen dinlenmene bak bebiş yorulmasın :) sende yorulma. Müsait zamanında bakarsın. Seni de üzmek istemem.

Kızçeler selam :) Yüzler gülüyor ama yürek endişeli :) Maşallah subhanallah diyeyim önce. 11.25 çıktı sonuç. 3 gün sonra yeniden test yaptiracam bakalım iki katına çıkacak mı değer. Yavru kuşlar Allah benim sevincimi yarım bırakmasın, isteyen herkese de tez zamanda evlat nasip eylesin. Aminnn. Test sonucum çok enteresandı, ama tutturdu sonucu :p Bu arada daha çok yeni kesin bir şey diyemeyiz dediler. Ben 1.20 bchg'leri sıkça görmüş biri olarak şuan hamileyim edasıyla geziyorum :KK70: Adete 7 gün kala belli olabiliyor kızlar, ama çok stresli. Dış gebelik mi yok kimyasal gebelik mi kalbi atacak mı endişelerini başladı. Bi de göğüslerim küçüldü sanki, acısı hafifledi. Ne zor işler. Canlar bana dua edin iyi haberlerle geleyim, sizlere bol bol dua edicem. Öpücükler :)
Masallah..artar degerin meraklanma. Diger topikte pozitif testin demistim ;)
Hadi bakalim dikkat et artik kendine. Kaygiilari da at kenara. Gerekirse de dr.dan yardim al. Gebeligini sakin zehir etme kendine. Bebek herseyi hissediyr.

@so sorrir yaptığın testte çift çizgi görüyorum ben ama..?

Bu arada sen hiç dr a gitmedin mi? Dr a gittiğin de çocuk düşünüyoruz dediğin an folikasit veriyor.. Ben haziran'dan beri kullanıyorum.. Folidoce marka benimki.. B12'de var içinde.. Bebeğin gelişimi için çok önemli..

Back
X