• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Ve benim bu kadar ümitlenmemin sebebi 1hafta verken yaptığım test şöyle çıktı bak resmini gönderiyim. Bu çıkınca e daha çok ümit oluyo insanda ertesi gün yaptım negatif bugün yaptım tek. Ama neden o zaman 1hafta önce bmyke çıktı @keenlemyekun
Canim boyle ciktiysa hamilesun benimde adetimden 5 gün once çıktı

Bitanem adete iki gun kaldi gecerse bide ozamn kan testi yaparsin daha net olur kafan bu arada folik aside basla hamile olsanda olmasanda bebegin olusumuna tutunmasina yardimci oluyor ben hamile kalmadan baslamistim

Bana da o test çift çizgi geliyor.. Bence sende benim gibi adetini bekle..
Kaç günün vardı?

Bitanem hemen umitsizlige kapilma daha adet gecmedi adet olursanda umitsizlik yok calismalara devam gec olsun güç olmasin olucak Allahin izniyle canim bnm
Evet canım Allah izin verirsw olur yoksa olmaz. Hayırlısı artık ama kafamı kurcalayan nedn adetime 7gün varken test çift çıktı?

Cancazım o test adetime 7gün varken ama bugün yaptım tek çizgi dün yaptım tek çizgi.
Allah allah cok ilginc canim o fotoyu gorunce bende hamilelik var gibi nasip o zamn insallah hamilesindir adetinin gecikmesini bekle canim

Yok cancazım ben gitmedim doktora eşim tüp bebek merkezinde çalışıyor dr. Fatih öğüç'ün belki duymuşsunuzdur. Ona bi gidicem nasipse oda kontrol edelim demiş bakalım demiş
@so sorrir yaptığın testte çift çizgi görüyorum ben ama..?

Bu arada sen hiç dr a gitmedin mi? Dr a gittiğin de çocuk düşünüyoruz dediğin an folikasit veriyor.. Ben haziran'dan beri kullanıyorum.. Folidoce marka benimki.. B12'de var içinde.. Bebeğin gelişimi için çok önemli..

Ben bi şey sorcam :)
Yerleşme kanaması herkeste olur mu?
Bi de yerleşme kanaması kasık ağrılarından sonra mı olur? Ne zaman olur?

Git tatlım biran önce doktora..
Hem bi kontrol etsin hem folikasit yazsın sana..

Taam canım gidince belki verir. Çocuk sevelim oda diyo zaten :))
Bitanem adete iki gun kaldi gecerse bide ozamn kan testi yaparsin daha net olur kafan bu arada folik aside basla hamile olsanda olmasanda bebegin olusumuna tutunmasina yardimci oluyor ben hamile kalmadan baslamistim

Adet gibi olabilir canım adet gününde yani. Okuduklarım genellikle öyle veya 1-2gün öncesinden oluyo diye biliyorum kuzeniminde adet günü çok az gelmişti sonra hamile olduğunu öğrendi

Bi şey kalmamış canım bekle sen en iyisi..
Ben ptesi'ye kadar bekliycem :( belirti falan da kalmadı zaten :( sinir oldum :(
Doktoru da ihmal etme sakın :)

Bi şey kalmamış canım bekle sen en iyisi..
Ben ptesi'ye kadar bekliycem :KK43: belirti falan da kalmadı zaten :KK43: sinir oldum :KK43:
Doktoru da ihmal etme sakın :)

Bende de kalmadı sanki belirtileri. Üzülmek yok cancazım. Hayırlısı dicez. Hayırsızsa olmaz zaten

Ne zor şeymiş çocuk sahibi olmak ve ne kadar stresli! Bi de stres yapmayın diyorlar!
Denemeler yap
Adet tarihini bekle
Hadi adet olmadın, hamilesin diyelim;
Kalp atışını bekle
Hadi onu da duydun;
İlk üç ay riskli onu atlat.....
Nasıl stres olmayalıımmmm :KK53::KK53:

Aynen öyle tatlım.. Hayırlısı ne zamansa o zaten gelir diyorum bende artık :)

Bi de herkes sözleşmiş gibi, hamilesin sen kesin, diyor!
En yakın arkadaşlarım
Eniştem
Gören tanıdıklar vs
İnat mı yapıyolar bana acep? :KK11:

Herkeste olmaz canim nezamn olucagini agrilara bagliyamayiz rahme yerlsirken kilcal damarlardan birinin catlamasoyla olusan bisey

Back
X