• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Peki döllenme olmadan rahimde kalınlaşma olur mu?
Dollenen yapiya embriyo denir. Embriyo da rahme gelir yerlesir. Kalinlasma embriyo rahme ulsinca mi ulasmadan mi ne zaman olur tam bilmiyrm. Ama sanirim ulasinca olur.
Bir de adet yaklasinca da kalinlasma olur. ama gebelikte kalinlasma fazladir. Sanirim 10mm en fazla olan kalinlasma adet zamani. Benim 11.5mm di tam regl gunu. Dr gebelim baslamis demisti. Betahcg de 336 idi o zaman.

Ben senin dr.u tam anlayamadim cnm.

Muhtemelen ben anlatamıyorum.. Ya da yanlış anldım.. Ama yanlış anlama ihtimalim çok yok.. Çünkü bu ay hamile kalmış olabilirsin, dendiğini pek yanlış anlayamam :))))
Aman neyse düşünmekten sıkıldım vallaha..
Varsa zaten bir kaç güne görcem.. Yoksa da yapacak bi şey yok..
Psikolojim bozuldu resmen artık..

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim?
Benim kafam karıştı da..
Benim 5/6 eylül yumurtlama günümdü.. İlişkiye girdik..
7 eylül'de doktorda randevum vardı..
Alttan ultrasona bakarken doktor, yumurtlaman olmuş sprem tüplerine girmiş artık iş döllenmeye kalıyor demişti.. Bu ay hamile olabilirsin yani, demişti..
Ben bunu daha önce söylediğinde, sperm ultrasonla gözükmez dediler buradaki kızlar.. Ama böyle dedi doktor?..
Belkide başka bir şey gördü böyle dedi.. Bilmiyorum.. Ama böyle dedi..

Benim soruma gelince, eğer doktorun dediği gibi sperm tüplere girdiyse döllenme olmama olasılığı varmıdır?

Cnm sen yanlis anlamisindir oyle sey olurmu ya spermi nasil gorcek.yumurtayi gorur catladini gorur ama spermin girdini mikroskop olsa anca o doktor ne icmis tobe tobe dollenme olasiligi tabiki var ama diger dedigin imkansiz oyle bi yol olsa herkes test yapmadan nezamn hamile oldunu bilirdi

Kızçeler selam :) Yüzler gülüyor ama yürek endişeli :) Maşallah subhanallah diyeyim önce. 11.25 çıktı sonuç. 3 gün sonra yeniden test yaptiracam bakalım iki katına çıkacak mı değer. Yavru kuşlar Allah benim sevincimi yarım bırakmasın, isteyen herkese de tez zamanda evlat nasip eylesin. Aminnn. Test sonucum çok enteresandı, ama tutturdu sonucu :p Bu arada daha çok yeni kesin bir şey diyemeyiz dediler. Ben 1.20 bchg'leri sıkça görmüş biri olarak şuan hamileyim edasıyla geziyorum :KK70: Adete 7 gün kala belli olabiliyor kızlar, ama çok stresli. Dış gebelik mi yok kimyasal gebelik mi kalbi atacak mı endişelerini başladı. Bi de göğüslerim küçüldü sanki, acısı hafifledi. Ne zor işler. Canlar bana dua edin iyi haberlerle geleyim, sizlere bol bol dua edicem. Öpücükler :)

Sonucu alınca hastanede çok ağladım ha bu arada. Aklıma geldi bak yine ağlıcam. Kardeşlerim dilerim Rabbim bu duyguları size de yaşatsın. Benim minnak bebiş/bebişler de bana tutunsun inşallah.Aminnn

@neslihanssss doğru söylüyor canım bencede mantıken öyle. Sana şu zaman test yap veya gel kan testi yapalım veya kontrole tekrar çağırması lazım bence.

@keenlemyekun inşallah canım dualarımız seninle sende dua et. İnşallah güzel haberleri alırsın inşallah bizlerde haberleri alırız sizlerle paylaşırız. Çok isterim :) Allah gönlüne göre versin

@keenlemyekun inşallah canım dualarımız seninle sende dua et. İnşallah güzel haberleri alırsın inşallah bizlerde haberleri alırız sizlerle paylaşırız. Çok isterim :) Allah gönlüne göre versin
Aminnn canım benim. Pes etmeyin vazgeçmeyin hiç. Ben dedim yine kesin negatif patlayacak yüzüme, ilginç şeyler yaşadım. İnşallah güzel süper haberlerle gelirim yine. Sizlerin de bebiş müjdelerinizle dolsun şu sayfa inşallah.

@keenlemyekun bunlar mutluluk göz yaşları olsun inşallah dikkat et kendine önemli zamanlar bu zamanlar.

Aminnn canım benim. Pes etmeyin vazgeçmeyin hiç. Ben dedim yine kesin negatif patlayacak yüzüme, ilginç şeyler yaşadım. İnşallah güzel süper haberlerle gelirim yine. Sizlerin de bebiş müjdelerinizle dolsun şu sayfa inşallah.
İnşallah canım inşallah. Şimdilik 2iyi haber neslihan ve senden :) benimde negatif diye gitmiyorum test yapmak istemiyorum gerçekten :63:

@keenlemyekun bunlar mutluluk göz yaşları olsun inşallah dikkat et kendine önemli zamanlar bu zamanlar.
Çok tecrübesizim :) Korkularım mutluluğumdan büyük. Kaygı bozukluğu sorunum var. Ben bat'a kadar çatlamam inşallah. Kızlar folic asit kullanıyor musunuz? Ben folic asit kullanıyordum belki yararı olmuştur.

Çok tecrübesizim :) Korkularım mutluluğumdan büyük. Kaygı bozukluğu sorunum var. Ben bat'a kadar çatlamam inşallah. Kızlar folic asit kullanıyor musunuz? Ben folic asit kullanıyordum belki yararı olmuştur.

Yok ben kullanmıyorum neler onlar? Hayırlısı canım Allah ın izni ile bizde sizlere güzel haberleri vericez inşallah

Canım bebeğin omurga gelişiminin sağlıklı olmasını sağlıyormuş. Hamile kalmadan en az 3/ay önce folic asit içmeye başlayın diyorlar.

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

keenlemyekun .!.:
Canım bebeğin omurga gelişiminin sağlıklı olmasını sağlıyormuş. Hamile kalmadan en az 3/ay önce folic asit içmeye başlayın diyorlar.
Folic asit neler canım? Bende tecrübesizim cancazım okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum işte. Kasıklarım acıyo şuan nedeni ne acaba bilemiyorum

Folic asit neler canım? Bende tecrübesizim cancazım okuya okuya öğrenmeye çalışıyorum işte. Kasıklarım acıyo şuan nedeni ne acaba bilemiyorum
Folic asit eczanede bulabilirsin ama alerjin olabilir sen doktora danışıp al. Ben Folibol kullanıyorum.

Yok tatlım yaptırmadım korkudan. Endişe var az çok. Adetimi beklicem ama sabah yapıcam ilk idrar ile @keenlemyekun

Back
X