- Emoji Skoru
- 215
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben arada bakiyorum kimsede gik yok cikiyorum sen napion cnm nasil gidio hamislik ben bu esnada eksikleri tamamladim haftaya bugun 8 aylik oluyoruz nasipse
selam kızlar sabahtan beri doğum videoları izliyorum.Allah sizide kurtarsın cinsiyeti belli oldumu @so sorrir
Çok izleme canım Ama bende izlemiştim zamanında o nedenle normal doğum istiyorum Allahta nasip ederse tabiki. :)) sezeryandan korkuyorum ben. :)))))) daha cinsiyet belli değil canım nisanın başında inşallah 10-15gün sonra gösterirse belli olucak Dr. %51 kız gibi dedi ama emin değiliz tabiki. Bugünde rüyamda kız gördüm :) nasip sağlıklı olsun da
Aynen bende öyle yapıyodum dedim yazayım artık :)) iyiyim Allaha şükür bikaç sıkıntı oldu. Karnımın içinde keseye yakın kanama vardı yat dinlen dedi dinlenmecedeydim :) Allaha şükür iyiyim büyüyoruz işte. Senin nasıl gidiyo? Ohhh bebişi büyüttün hee maşallah maşallah. Allah tek nefeste eline almayı nasip etsin inşallah :* bende cinsiyet belli olsun başlıcam yavaş yavaş.
öyle video değil doğum giderken ilk anlarını kısa film gibi yapıyorlarya annenin,babanın bebeği ilk görüşü falan onları izliyorum,doğumun neyini izleyim canım ben ilk kez doğum yapmadımki?
Canim cok gecmis olsun biliyosun bnmde kanamam olmustu hep yattim anneler hisseder canm kalbin ne diyorsa cinsiyeti odur ama senin ilk bebisin bence farketmez ama kiz cocunun yeri bambaska bnm dogum erken gelmece olmazsa mayisin 15 inde digerleri sezeryan buda oyuzden sezeryan olucak heycanla bekliyoruz ailecek hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz ins ve tez zamanda gobusleri bos olanlarin gobusleri dolsun ins canlar
Evet canımcım dışarı giden bi kanamam olmadı da içerde varmış karnım ağrıyo demiştim oda öyle dedi. Kese büyüdükçe geçiyormuş o yırtık. Amin canım inşallah :) ay sezeryanı dinliyorum ama kafama bi yatmıyo inşallah normal olur benim. Evet sezeryansa diğerleri de öyle oluyomuş mecburen. Hayırlısıyla dünyaya gelir inşallah. Amin inşallah herkezin göbüşleri bebiş olur :))))
Arkadaslar merhaba hayırlı cumalar. Adetime 5 gün varken gebelik testim negatifti. Dün kahverengi bugün ise pembe akıntım oldu. Daha adete 3 gün olması lazım. Bunlar yerleşme kanaması olabilir mi yoksa erken mi adet oluyorum sizce?
Kızlarrrr :) kızımız olacakmış Allahın izniyle. Kandiliniz mübarek olsun.
Oo hayırlı olsun şanslı annesin, kız annesi :) Allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin . Seninde kandilin mübarek olsunKızlarrrr :) kızımız olacakmış Allahın izniyle. Kandiliniz mübarek olsun.