• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

ben rahatım bu saaten sonra yazdıkların zerre kadar umrumda değil.ortalık karıştırdığım falan yok azıcık empati yapsan ne demek istediğimi anlardın ama nerdee ,ayrıca ben senin okul arkadaşın değilim susup susmayacağıma sen karar veremezsin. benim ilk yazdığım yorum da bir yanlışlık olmuş ben değilim desen olay bitecek uzattıkça uzattın.hakaret beddua gırla empatiyide açıklayım burada seninle muhabbetimiz oldu benim dediğin içinde diğer arkadaşa neden benim konuştuğum arkadaşın resmini kullanıyorsun diye sordum aslında senin özelini korudum ama nedense sen bunu anlamadan maşallah saydırdıkça saydırıyorsun birde üzerine beni suçluyorsun,kimsenin seni strese soktuğu falan yok sen kendi kendine yapıyorsun hala saldırıya açık şeyler yazıyorsun ,sonrada ben hamileyim sterse giriyorum diyorsun.
@ilkduyansenol o konuşmayı biliyosanız beni etıketleye bılırmısınız ? Resım senın mı konusmasını.

Bu konunun 8. Sayfasinda konusma.
Siz bu sen misin demissiniz.
O da evet dememis. Bu benim demis. Belki resim koyup silmis olabilir dicem o zaman mesaj duzenlendi diye altinda bilgi yazardi o da yok.
Bi onemide yok aslinda. Cok cirkin konusmalar oldu

29 yasindayin cnm bu benim
yaa inan hatırlamıyorum. profıl resmın çok güzel ve 3. çocuk maaşallah diye dusunerek böyle yazmıştım. Eger resim attıysan hangısını atmıştın hatırlıyo musun? Attıgın resmı bana mesajdan at belki ben hatırlamıyorum. Ama ben sadece profıl resmıne bakaraktan yorum yapmıştım.

29 yasindayin cnm bu benim
Birde buraya resim atmış olsaydın beğene tıklardım bıkaç kişide beğene tıklardı diye düşünüyorum :110: Ama yıne de hakka gırmek istemıyorum ıkımızden biri yanlış hatırlıyoruz.. Hay Allah yaa bianda kendımı olayın ortasında buldum :rolleyes: boşverin kızlar yaa helalleşin bence çok gereksiz bir konu :KK19:

herkese merhaba
uzun zaman oldu
yoklugumda şu resim muhabbeti ne kadar uzamış, çok üzüldümm
oysaki burada ne guzel bir sohbetımız vardı
şimdi kim nerede nasıl merak ediyorum, her zaman dediğimiz bir şey vardı, bu topikteki herkes bir gün gebe kalacak dıye, umarım bu gerçek olur, ben bu konuda son zamanlarda ciddi adımlar attım, şimdi istirahat dönemindeyım, sonrasında Rabbim inşallah benımde kucagımı boş bırakmaz..
Hepinize sevgiler.

herkese merhaba
uzun zaman oldu
şimdi kim nerede nasıl merak ediyorum, her zaman dediğimiz bir şey vardı, bu topikteki herkes bir gün gebe kalacak dıye, umarım bu gerçek olur, ben bu konuda son zamanlarda ciddi adımlar attım, şimdi istirahat dönemindeyım, sonrasında Rabbim inşallah benımde kucagımı boş bırakmaz..
Hepinize sevgiler.
Aynen gereksiz yere tadı kaçtı ortamın güzeldi muhabbet oysaki . Sen nasılsın neler yaptın bu süreçte

Olsun devam edilir canım :) iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız? Hayırlısı neyse o olsun inşallah herkesin kucağı sağlıklı evlatlarla dolar :)
herkese merhaba
uzun zaman oldu
Hepinize sevgiler.

Evet teyzesi geldi :) az kaldı eğer olmazsa cuma nasipse kucağımıza alıcaz :)
Enee 39. Hafta maşallah doğumun gelmiş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) ben iyiyim çok şükür , sen nasılsın ne zaman doğum daha gelmiyor mu senin kız :)

@Eda1654 @so sorrir kızlar selam :)
bir ara ne çok muhabbetimiz vardı, şimdi buraya bakamaz olduk..nasılsınız diye sorup kaçmışım en son :)
ben iyiyim, bildiğiniz gibi annem de rahatsızdı, kemoterapi görüyordu, çok şükür ki o süreci atlattık, haftaya radyoterapisi başlayacak inşallah, onu da iyi şekilde atlatırız umarım...
bana gelince ben haziran da laparoskopi oldum, kistlerim var diye anlatmıştım, hatırlarsanız. daha önce açık ameliyat olduğum için çok korkarak girdim ameliyata,ama sonrasında gaz sancısı dısında cok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım.
ameliyattan sonra 1 ay doktor yasak koydu, sonra 1 ay da mecburen doğum kontrol kullanmam gerekti.. ameliyat sonrası yine kist oluşumu başlamıştı ki, 1 aylık süreçte çok şükür ki onu da atlattık :) doğum kontrol sonrası 2 kez kendime deneme hakkı tanıdım.ilkinde olmadı,hatta geç gelen adet günü beni baya bi heyecanlandırmıştı... :(
şimdi bu ay son kez deneyeceğim bakalım..olmazsa doktorlarımın tavsiyesi ile daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeke başlayacağız. hayırlısı Allah'tan..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah tüp bebek işine başlamaya gerek kalmaz...
bendeki durumlar böyle,umarım sizinde keyfiniz yerinde,sağlığınız mükemmeldir..
sevgiler hepinize ;)

bir ara ne çok muhabbetimiz vardı, şimdi buraya bakamaz olduk..nasılsınız diye sorup kaçmışım en son :)
ben iyiyim, bildiğiniz gibi annem de rahatsızdı, kemoterapi görüyordu, çok şükür ki o süreci atlattık, haftaya radyoterapisi başlayacak inşallah, onu da iyi şekilde atlatırız umarım...
bana gelince ben haziran da laparoskopi oldum, kistlerim var diye anlatmıştım, hatırlarsanız. daha önce açık ameliyat olduğum için çok korkarak girdim ameliyata,ama sonrasında gaz sancısı dısında cok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım.
ameliyattan sonra 1 ay doktor yasak koydu, sonra 1 ay da mecburen doğum kontrol kullanmam gerekti.. ameliyat sonrası yine kist oluşumu başlamıştı ki, 1 aylık süreçte çok şükür ki onu da atlattık :) doğum kontrol sonrası 2 kez kendime deneme hakkı tanıdım.ilkinde olmadı,hatta geç gelen adet günü beni baya bi heyecanlandırmıştı... :KK43:
şimdi bu ay son kez deneyeceğim bakalım..olmazsa doktorlarımın tavsiyesi ile daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebeke başlayacağız. hayırlısı Allah'tan..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah tüp bebek işine başlamaya gerek kalmaz...
sevgiler hepinize :KK66:
umarım en kısa zamanda gönlünce olur herşey
annen ve senin için geçmiş olsun

@befer çok teşekkür ederim..hepimiz için hayırlı haberler,hayırlı gelişmeler olur inşallah..
sen nasılısn,ne yaptın,bir gelişme var mı ?

@befer çok teşekkür ederim..hepimiz için hayırlı haberler,hayırlı gelişmeler olur inşallah..
sen nasılısn,ne yaptın,bir gelişme var mı ?
sağol iyiyim bende ufaktan düşünmeye başladım
bakalım artık gecen ay kaçırdık günleri bu ay belki olur
çocuk hala korkutuyor beni ama ne yapalım

ameliyattan sonra 1 ay doktor yasak koydu, sonra 1 ay da mecburen doğum kontrol kullanmam gerekti.. ameliyat sonrası yine kist oluşumu başlamıştı ki, 1 aylık süreçte çok şükür ki onu da atlattık :) doğum kontrol sonrası 2 kez kendime deneme hakkı tanıdım.ilkinde olmadı,hatta geç gelen adet günü beni baya bi heyecanlandırmıştı... :KK43:
sevgiler hepinize :KK66:
Çok geçmiş olsun annenede sanada , sanırım zor günleri atlaşmışıssınız inşAllah bundan sonrası sağlıkla gönlünden geçtiği gibi olur ;)
tüp bebek için doktorlar mı acele ediyor sen mi zaman kaybetmek istemiyorsun bikaç ay daha deneseydin

Back
X