- Emoji Skoru
- 414
- Puanlar
- 103
vet kuzum @cuteheart hakli biraz beklet dahada belli olur gorulcek kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledigim fotoya bakabildin mi cnm?vet kuzum @cuteheart hakli biraz beklet dahada belli olur gorulcek kadar
Bunda goremedimFlashlı bu
Ekledigim fotoya bakabildin mi cnm?
Gerci ben de herkes gebe olsun istiyrmcizgi goruyrm hep
![]()
Ya kızlar beni de gaza getiriyorsunuuuzz :))) ama benim adet tarihime daha 7 gün vaar(
Flashlıda yok. Hayırlısı artık napalım.Bunda goremedim
Bende çizgi gibi görüyorum ama ışıkta yok canım. İlk kızlar acil bakın gönderim de paylaştım bi foto o zaman silik çıktı sizde görebilirsiniz ama şuan yok
Döllenme zamanı ne zaman bilmiyorum. Belkide döllenmedi belkide yok.bnm cikmisti cnm
Yapıyorlar özelde canım. Bir saate kadar sonucu alıcam heyecan doruktaYap kız sende :) testkolik olduk inan ya. Acilde isteyince yapıolarmı?
Ay hadi inşallah :) ücretli mi yapıyolar?Yapıyorlar özelde canım. Bir saate kadar sonucu alıcam heyecan doruktaİnşallah hamileyimdir bee
![]()
Ay hadi inşallah :) ücretli mi yapıyolar?
Belli olmuş artık senin canım. :)) nasip işte Allah isterse olur. İstemezse olmaz hayırlısı dicez.Buda bu sabahki ilk idrarimla yaptigim cnm ve bata 3 gün var daha
Ay evet yaz merak ederiz :))Yapıyorlar özelde canım. Bir saate kadar sonucu alıcam heyecan doruktaİnşallah hamileyimdir bee
![]()