• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Ay inşallah cancazım ya. Ama nasip işte. Tamam eşim gidince yapıcam. 8de giriyorum ben genellikle bakıyorum şöyle bi. Sol kasığım çatlicak sanki neden öyle oldu ki.

index-1.webp

Netten almistim. Labquick strip test bu. Normal test yani. Yumurtadan 5gun sonra pozitifti.

Bu asagidaki yine netten aldigim labquick kaset tipi test. Normal gebelik testi bu da. Regle 5 gun kala bu da pozitifti. Yani yumurtanin 9.gununde.
Ornek olur belki size de. Bosa erken gebelik testlerine para vermeyin derim.

index.webp

Bu kadar erken sonuç veriyor olması çok enterasan yaaa..
Neslihan 7 gün önce yaptım demişsin ama sonra bat a 3 gün kala yaptım demişsin? Anlayamadım ben.. :(

Bu arada bu gösterdiğiniz testleri kesin ben negatif diye çöpe atardım :) iyiki resim koydunuz.. Ben illa çizgi olacak diye düşünüyorum..
Belki yarın sabah ilk idrarla yaparım bende.. Evde 3 tane test var nasılsa :KK70::KK70:

Bu arada bu gösterdiğiniz testleri kesin ben negatif diye çöpe atardım :) iyiki resim koydunuz.. Ben illa çizgi olacak diye düşünüyorum..
Belki yarın sabah ilk idrarla yaparım bende.. Evde 3 tane test var nasılsa :KK70::KK70:
T nin iyice koyu olmasi icin beta degerinin 1000i gecmesi gerekiyr ;)

Bu kadar erken sonuç veriyor olması çok enterasan yaaa..
Neslihan 7 gün önce yaptım demişsin ama sonra bat a 3 gün kala yaptım demişsin? Anlayamadım ben.. :KK43:

@Cekhu Canim 7 gün evvel test yaptim tek cizgiyi gorunce beklemeden cope attim.posete bagladim attim burda arkadaslarin yorumunu okuodum dün diolardiki iki uc dakka bekledik ikinxi cizgiyi gorduk ben yok die beklemeden atmistim icime kurt dustu copten testi cikardim bide ne görim test pozitif şok oldum esimde gorunce cabuk dedi gece nobetci eczane bulucaz 3 gundur copteydi test nobetci eczaneden de iki test aldim birini gece birini sabah yaptim ikiside pozitifti yani 7 gun once yaptigim.pozitifmis film gibi dimi :)))

@Cekhu Canim 7 gün evvel test yaptim tek cizgiyi gorunce beklemeden cope attim.posete bagladim attim burda arkadaslarin yorumunu okuodum dün diolardiki iki uc dakka bekledik ikinxi cizgiyi gorduk ben yok die beklemeden atmistim icime kurt dustu copten testi cikardim bide ne görim test pozitif şok oldum esimde gorunce cabuk dedi gece nobetci eczane bulucaz 3 gundur copteydi test nobetci eczaneden de iki test aldim birini gece birini sabah yaptim ikiside pozitifti yani 7 gun once yaptigim.pozitifmis film gibi dimi :)))
Kan vermis miydin?

Kan vermis miydin?

Yok bitanem gerekte yok bence tecrubeliyim cunku olmayan sey cikmazki zaten gidecegi varsada adet gunumde yada sonrasinda belli olur cok uzak hastane bayramdan sonra aksilik olmazsa doktora gidicem 3 testinde yanlis olmasi zor dimi

Daha önce bahaettiğim belirtiler bugün hiç olmadı :(
Bir tek göğüslerim hala çok acıyor..
Bir de akıntım var..
Ağrım çok az oldu bugün..
Onun dışında hiç bir şey yaşamadım bugün :( o yüzden de biraz umudumu yitirmeye başladım :(

Daha önce bahaettiğim belirtiler bugün hiç olmadı :KK43:
Bir tek göğüslerim hala çok acıyor..
Bir de akıntım var..
Ağrım çok az oldu bugün..
Onun dışında hiç bir şey yaşamadım bugün :KK43: o yüzden de biraz umudumu yitirmeye başladım :KK43:

Testi dun yaparken tum belirtiler kaybolmustu bugun yine fenayim umudunu kesme bitanm

@keenlemyekun
Canım naptın? Merak ediyorum :) haber vermedin

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim?
Benim kafam karıştı da..
Benim 5/6 eylül yumurtlama günümdü.. İlişkiye girdik..
7 eylül'de doktorda randevum vardı..
Alttan ultrasona bakarken doktor, yumurtlaman olmuş sprem tüplerine girmiş artık iş döllenmeye kalıyor demişti.. Bu ay hamile olabilirsin yani, demişti..
Ben bunu daha önce söylediğinde, sperm ultrasonla gözükmez dediler buradaki kızlar.. Ama böyle dedi doktor?..
Belkide başka bir şey gördü böyle dedi.. Bilmiyorum.. Ama böyle dedi..

Benim soruma gelince, eğer doktorun dediği gibi sperm tüplere girdiyse döllenme olmama olasılığı varmıdır?

Kızlar size bir şey sorabilirmiyim?
Benim kafam karıştı da..
Benim 5/6 eylül yumurtlama günümdü.. İlişkiye girdik..
7 eylül'de doktorda randevum vardı..
Alttan ultrasona bakarken doktor, yumurtlaman olmuş sprem tüplerine girmiş artık iş döllenmeye kalıyor demişti.. Bu ay hamile olabilirsin yani, demişti..
Ben bunu daha önce söylediğinde, sperm ultrasonla gözükmez dediler buradaki kızlar.. Ama böyle dedi doktor?..
Belkide başka bir şey gördü böyle dedi.. Bilmiyorum.. Ama böyle dedi..

Benim soruma gelince, eğer doktorun dediği gibi sperm tüplere girdiyse döllenme olmama olasılığı varmıdır?
Ben demistim.cnm..dr goremez diye.

Simdiki soruna gelelim. Dollenme olsa bile rahme yerlesmeme durumu olur. Adet kanamasiyla atilir ve kimyasal gebelik olur. Yani dollenme ile iş bitmiyr ne yazik ki

Peki döllenme olmadan rahimde kalınlaşma olur mu?

Back
X