- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
Olabilir her ay aynı gün yumurlicaksın diye birşey yok. Vede en büyük hastalık malesef ki şu stres. Gerçekten stres herşeyin önüne geçiyor biraz sabır olsa ve bu testle ara versen eminim olur Allah sen ve isteyen herkeze nasip etsin çocukMerhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.
Döngülerim 31-32 günde bir düzenlidir.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç yumurtlama mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ?
Bu şekildedir çıktığı halde kan verdiğimde 0.227 çıktı sonra bidaha ne test yaptım ne de kan verdim şuan sonuç ne onu bile bilmiyorum ben de aynı durumdaydım bi yerden sonra stres yapmıyosun bi an önce bırak canımMerhaba kızlar. Her ay olduğu gibi bu ayda çok yoruldum test yapmaktan. 11.ayımıza giricez sebepsiz infertilite vardı.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.
Döngülerim 31-32 günde bir düzenlidir.
Yumurtlamayı 13 Aralıkta gördüm. Yani yumurtlamadan sonraki 10.günüm. Erken gebelik testi yaptım. Predictor. Resimle oynadım biraz ama ben uyduruyor muyum sizce ? Döngülerim geç olduğu için geç döllenme mümkün müdür ? Bu konularda bilgisi olan var mı ?
Böyle bişey yaşayan ? Efektsiz halini de koyuyorum.
Kaç gün sonra kan verdin? Testim markası neydi?Bu şekildedir çıktığı halde kan verdiğimde 0.227 çıktı sonra bidaha ne test yaptım ne de kan verdim şuan sonuç ne onu bile bilmiyorum ben de aynı durumdaydım bi yerden sonra stres yapmıyosun bi an önce bırak canım
Erken gebelik testi işte hatırlamıyorum şuan pembeydiKaç gün sonra kan verdin? Testim markası neydi?
Şuan bildiğim kadarıyla değilim çünkü kan da 0.227 çıkmıştı ve üzerinden yine geçtikten sonra test yaptığımda tekrar silik gördümBen hiç görmedim yalancı bir çizgi . burda hayal bi çizgi var buda çoooook erken bir gebelik demek eğer test bozuk değilse :) gebeyseniz hayırlı olsun simdiden :)
İşte ben de bilemiyorum ki kafa kalmadı bıraktım ben de artık ne test yapıyorum ne kurcalıyorum en son kandan sonra da test yaptım saatler sonra yine silikleştiBu marka test cok yaniltiyor canim ben 3 defa gordum o cizgiyi ama hep negatiftien iyisi kaset test kimyasal gebelik gecirdigimde degerim 14 iken cok net cizgiyle gormustum T tipistipis
Amin inan bana bıraktım zaten artık saldım yani bi yerden sonra salıyorsun hersey Allah'tan sonucta herşeyin hayırlısı olsun canım Allah isteyen herkese nasip eylesinOlabilir her ay aynı gün yumurlicaksın diye birşey yok. Vede en büyük hastalık malesef ki şu stres. Gerçekten stres herşeyin önüne geçiyor biraz sabır olsa ve bu testle ara versen eminim olur Allah sen ve isteyen herkeze nasip etsin çocuk
Sende gebelik var canımBu şekildedir çıktığı halde kan verdiğimde 0.227 çıktı sonra bidaha ne test yaptım ne de kan verdim şuan sonuç ne onu bile bilmiyorum ben de aynı durumdaydım bi yerden sonra stres yapmıyosun bi an önce bırak canım
Son adet tarıhın nedir kan testini ne zaman yaptırdınAmin inan bana bıraktım zaten artık saldım yani bi yerden sonra salıyorsun hersey Allah'tan sonucta herşeyin hayırlısı olsun canım Allah isteyen herkese nasip eylesin
Yok zaten 5 gün kala çıkmaz canımEki Görüntüle 2978562
Bata 5 gün var hayalet bir çizgi vR mi arkadaşlar
Gercekten mi varmıdırSende gebelik var canım
Normalde bugun olmam gerekiyo bakalım gelicek gibi ama bilmiyorum 19 Aralık'ta yaptırdımSon adet tarıhın nedir kan testini ne zaman yaptırdın
Benım 14 aralıkta kan testim 0,1 çıktı yanı gebelık yok adet tarıhım 24 kasımdı neyse sonucum negatif sonra adet tarıhım geçti ama nasılsa gelır dedım sonuçta kan testi negatif 3 gün bekledım adet yok 4. Günü idrar testi yaptım hemen 2. Çizgi çıktı yanı adet gecmeden gec döllenmeden dolayı test yanıldı sonra gittim keseyi gördümŞuan bildiğim kadarıyla değilim çünkü kan da 0.227 çıkmıştı ve üzerinden yine geçtikten sonra test yaptığımda tekrar silik gördüm
Yok malesefYok dmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?