- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Evet yaa sorma ama hissediyorum az kaldı çıkıcak az kaldıTutmasaydin iyimis
Çıkmak üzere canım hadi bakalım hayırlısıyla gelsin müjdeli haberEvet yaa sorma ama hissediyorum az kaldı çıkıcak az kaldı
Banada hiç denk gelmediben hiç hayalet çizgi bile göremedim olmazsa bile üzülme olur mu onu bikerecik görmek isterdim gözlerim kör oldu hayalet çizgi görücem diye
ne kadardır deniyorsun canımBanada hiç denk gelmedi
8 yıl olmuyor bir tüp Bebek denemem var negatif miyom var ameliyat olacam kış ikinci tüp Bebek deneyecem normal olmazsane kadardır deniyorsun canım
inşallah bir gün bizimde olur8 yıl olmuyor bir tüp Bebek denemem var negatif miyom var ameliyat olacam kış ikinci tüp Bebek deneyecem normal olmazsa
İnşallah canım sen ne zamandır istiyorsuninşallah bir gün bizimde olur
1 sene oldu benimde hiç bi şekilde hamile kalamadımİnşallah canım sen ne zamandır istiyorsun
Olur canım daha sen yenisin stres yapma1 sene oldu benimde hiç bi şekilde hamile kalamadım
Soğan suyunu denedinmi hiçOlur canım daha sen yenisin stres yapma
YokVar mı habeerrr
soğan suyu , bal çörekotu tarçın, inofolic, vitamin takviyeleri bunları denedim etki etmediSoğan suyunu denedinmi hiç
Ya inşallah bir gün sende müjdeli haber alırsın canımsoğan suyu , bal çörekotu tarçın, inofolic, vitamin takviyeleri bunları denedim etki etmedi
polikistik overim var ama hormonlarım normal çıkıyor sadece amh değerim 6 yani yüksek
inşallah canım Allahtan ümit kesilmez bi bakmışız hamileyiz :)Ya inşallah bir gün sende müjdeli haber alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?