- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İnşallah kuzum önce sen güzel haber alırsın bizede umut olursun rabbim kimsenin evinden çocuk sesini eksik etmesin inşallah amin
Evet verdim 9 buçukta ama eve gelince ilk idrarla ovulasyon testinde denedim dayanamıyorum yaaCanım naptın kan verdin mi
Ovulasyon testi gayat koyu çıkmış bence hamilesin hadi inşallah güzel haber alırsınEvet verdim 9 buçukta ama eve gelince ilk idrarla ovulasyon testinde denedim dayanamıyorum yaa
Yaaa inşallah bu kadar şeyden sonra yok çıkarsa mahvolurum çok ümitlendim ama içimde korku büyük Allah a sığındım..Rabbim ne olursun yarıda bırakma ne olurOvulasyon testi gayat koyu çıkmış bence hamilesin hadi inşallah güzel haber alırsın
Ayy hadi inşallah inşallaahhHamilelik olursa ikiside koyu oluyor sanırım seninki öyle çıkmış stres yapma
Stresli düşünme kuzum inşallah vardır içimden bi ses var diyor adet günün geçmişmiydiYaaa inşallah bu kadar şeyden sonra yok çıkarsa mahvolurum çok ümitlendim ama içimde korku büyük Allah a sığındım..Rabbim ne olursun yarıda bırakma ne olur
Ayy hadi inşallah inşallaahh
Adetlerim pek günü gününe sayılmaz aslında ondan geçti yada geçmedi diyemiyorum hani 32. Gün felan öyle söyleyim canım..Rabbim duysun inşallah sevümdirsin ne olur yaa çok istiyorum istiyoruzStresli düşünme kuzum inşallah vardır içimden bi ses var diyor adet günün geçmişmiydi
İnşallah canım rabbim sevindirsin inşallah senide güzel haberlerini bekliyorumAdetlerim pek günü gününe sayılmaz aslında ondan geçti yada geçmedi diyemiyorum hani 32. Gün felan öyle söyleyim canım..Rabbim duysun inşallah sevümdirsin ne olur yaa çok istiyorum istiyoruz
Allah razı olsun inşallah hemen haber veri cem nasipseİnşallah canım rabbim sevindirsin inşallah senide güzel haberlerini bekliyorum
Yaa testin hala çıkmadı ama şöyle bi işaret var yükselmiş mi demek senceStresli düşünme kuzum inşallah vardır içimden bi ses var diyor adet günün geçmişmiydi
Ahh kalbim dur ucak sanki hala test aşamasında şöyle bir ok çıkmış sence yüksel miş mi demekNe yaptın çıktı mı sonuç ? Haber bekliyorum sendennn
Üzerinde çalışılıyor anlamına geliyordur belki bilmiyorum kiii ama aşırı merak ediyorum bendeAhh kalbim dur ucak sanki hala test aşamasında şöyle bir ok çıkmış sence yüksel miş mi demek
Ya ben ya elim titriyor resmen...Üzerinde çalışılıyor anlamına geliyordur belki bilmiyorum kiii ama aşırı merak ediyorum bende
Mutlaka haber et çıkıncaYa ben ya elim titriyor resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?