Doğrudur canım senin hesabınİyi yapmışsın canım hm ben değere göre hesapladım ama yalnis mi acaba
Peki nelere dikkat ediyorsun bu süreçte ev işleri beslenme vsDoğrudur canım senin hesabın
Beslenme olarak beyaz ekmek yememeye çalışıyorum, hazır paketli gıda yemiyorum, süt icemedigim icin günlük yogurt yemeye çalışıyorum,.Peki nelere dikkat ediyorsun bu süreçte ev işleri beslenme vs
Aynen canım bende öyleBeslenme olarak beyaz ekmek yememeye çalışıyorum, hazır paketli gıda yemiyorum, süt icemedigim icin günlük yogurt yemeye çalışıyorum,.
Ev işi günlük silip süpürme dışında ağır yapmıyorum, biraz daha büyürse o zaman yaparım şöyle 16. Haftaya gelsin
Senin kontrol ne zaman canımAynen canım bende öyle
Ya Perşembe gel demişti doktor sabirsizlandim ben yarın gidecektim hep doluydu gidecegim doktorlar senin betan en son ne çıktı canım bana kese görünmez daha dedi asistanı doktorun 358.98 di pazar günüSenin kontrol ne zaman canım
6 temmuzda 592 çıkmıştı canımYa Perşembe gel demişti doktor sabirsizlandim ben yarın gidecektim hep doluydu gidecegim doktorlar senin betan en son ne çıktı canım bana kese görünmez daha dedi asistanı doktorun 358.98 di pazar günü
Perşembe 1500 geçmiş olur canım muhtemelen rahat görünür inşallahYa Perşembe gel demişti doktor sabirsizlandim ben yarın gidecektim hep doluydu gidecegim doktorlar senin betan en son ne çıktı canım bana kese görünmez daha dedi asistanı doktorun 358.98 di pazar günü
Güzel çıkmış maşallah seninki canım6 temmuzda 592 çıkmıştı canım
Ben pazartesi yi mı beklesem acaba 1 hafta dahaPerşembe 1500 geçmiş olur canım muhtemelen rahat görünür inşallah
Hangi şehirdesin canımBilmiyorum napıcam doktor araştırmasına girdim ayrıca çok yeni ya bi kaç gün geçsin değerlerim artsın öyle gideyim diyorum en azından kese oluşsun inşallahşimdi giderim daha bişey gözükmüyo derler ben yıkılırım çok kafama takarım kendimi biliyorum
Hiç sorma canım ben de aynı, sürekli midem kazınıyor farklı bir açlık hissi sankiİştahı kapanan var mı ben 1 haftada 2 kilo aldım doğuma kadar 30 kilo almam inşallah yedikçe yiyesi geliyor:/ ve sürekli uykum var demirim düşük çıktı o da yapıyor ama sanırım ilk zamanlar Demir hapı kullanılmıyor :/
Bekleyebilirsen bekle canımBen pazartesi yi mı beklesem acaba 1 hafta daha
İstanbulHangi şehirdesin canım
Ben de İstanbul Ümraniye'de doktorum hastane küçük ama doktorum aşırı tatlı bir bayanİstanbul
Varikosel düşük sebebi mi acaba ?Benim eşim de de varikosel var ben de düşük yapıyorum
Bunun cevabını net verebilen birisi yok. Ama varikosel morfolojiye zarar verdiği için ihtimaller arasında.Varikosel düşük sebebi mi acaba ?
Bizim morfoloji iyi çıkmış. %8 dedi doktor. Ben çok anlamıyorum da. Varikosel de var mı yok mu tam bilmiyoruz. Pazartesi ultrason randevusu varBunun cevabını net verebilen birisi yok. Ama varikosel morfolojiye zarar verdiği için ihtimaller arasında.
Bizim morfoloji %2Bizim morfoloji iyi çıkmış. %8 dedi doktor. Ben çok anlamıyorum da. Varikosel de var mı yok mu tam bilmiyoruz. Pazartesi ultrason randevusu var
Kötü müymüş yani? Bilmiyorum daBizim morfoloji %2
Evet düşükKötü müymüş yani? Bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?