Erken gebelik testime acil bakarmisiniz

Peki nelere dikkat ediyorsun bu süreçte ev işleri beslenme vs
Beslenme olarak beyaz ekmek yememeye çalışıyorum, hazır paketli gıda yemiyorum, süt icemedigim icin günlük yogurt yemeye çalışıyorum,.
Ev işi günlük silip süpürme dışında ağır yapmıyorum, biraz daha büyürse o zaman yaparım şöyle 16. Haftaya gelsin

Aynen canım bende öyle

Ya Perşembe gel demişti doktor sabirsizlandim ben yarın gidecektim hep doluydu gidecegim doktorlar senin betan en son ne çıktı canım bana kese görünmez daha dedi asistanı doktorun 358.98 di pazar günü
6 temmuzda 592 çıkmıştı canım

Ya Perşembe gel demişti doktor sabirsizlandim ben yarın gidecektim hep doluydu gidecegim doktorlar senin betan en son ne çıktı canım bana kese görünmez daha dedi asistanı doktorun 358.98 di pazar günü
Perşembe 1500 geçmiş olur canım muhtemelen rahat görünür inşallah

Hangi şehirdesin canım
Hiç sorma canım ben de aynı, sürekli midem kazınıyor farklı bir açlık hissi sanki
Ben pazartesi yi mı beklesem acaba 1 hafta daha
Bekleyebilirsen bekle canım

Bat a 9 gün kala erken gebelik testime bakabilirmisiniz ilk 2 dakikada çıktı test bozuk olabilirmi?

Eklentiler

• 15B4EB7B-820E-462D-BBAB-1B5548962454.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
  • F9A39A7A-79D4-444D-82EE-8E07A2896708.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 51
Bunun cevabını net verebilen birisi yok. Ama varikosel morfolojiye zarar verdiği için ihtimaller arasında.
Bizim morfoloji iyi çıkmış. %8 dedi doktor. Ben çok anlamıyorum da. Varikosel de var mı yok mu tam bilmiyoruz. Pazartesi ultrason randevusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…