Ne zaman yaptirdin canım insallah hayırlı haberler alirsinBen anlamam ki yeni aşılama yaptırdım bende
7 temmuzda yaptırdımNe zaman yaptirdin canım insallah hayırlı haberler alirsin
Sürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım niyet et çok yakında belli olur 2 3 güne dimi7 temmuzda yaptırdımçok teşekkür ederim amin inşallah
Doktor 22 sine kadar hiç test yapma kan da verme dedi 22 sini bekle dedi ama adet sancısından bile beter sancım var heran olcakmış gibiyim böyle oluyor muSürekli rabbi yesir vela tuasir duasını oku canım niyet et çok yakında belli olur 2 3 güne dimi
Evet canım oluyor benim belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı şimdi bile arada adet sancısı gibi giriyor ağrı sabır etbguzel sonuçlar gelir inşallah az kalmış zatenDoktor 22 sine kadar hiç test yapma kan da verme dedi 22 sini bekle dedi ama adet sancısından bile beter sancım var heran olcakmış gibiyim böyle oluyor mu
İnşallah ya çok istiyoruz rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inşallahEvet canım oluyor benim belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı şimdi bile arada adet sancısı gibi giriyor ağrı sabır etbguzel sonuçlar gelir inşallah az kalmış zaten
Amin canımİnşallah ya çok istiyoruz rabbim isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inşallah
Ne yaptın canım benim gittin mi doktoraBu hafta cuma+cumartesi görürsün bence keseyi değer çok iyi artmış hayırlı olsun canım.
İçim rahat etsin dersen istediğin zaman gidersin, ben bugün 5+5 oldum yarın gideceğim doktora inşallah güzel haberler alırım
Doktorum tatildeymis canım yarın sabah gideceğim inşallah her şey yolundadırNe yaptın canım benim gittin mi doktora
İnşallahDoktorum tatildeymis canım yarın sabah gideceğim inşallah her şey yolundadır
Canım gittin mi doktoraBu hafta cuma+cumartesi görürsün bence keseyi değer çok iyi artmış hayırlı olsun canım.
İçim rahat etsin dersen istediğin zaman gidersin, ben bugün 5+5 oldum yarın gideceğim doktora inşallah güzel haberler alırım
Gittim canım vajinal ultrason ile baktı .karından gorunmez zaman kaybetmeyelim diye . bebeğide, kalp atışını da duydukCanım gittin mi doktora
Ayyy maşallah maşallahGittim canım vajinal ultrason ile baktı .karından gorunmez zaman kaybetmeyelim diye . bebeğide, kalp atışını da duydukçok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım sen en son ne zaman adet oldunGittim canım vajinal ultrason ile baktı .karından gorunmez zaman kaybetmeyelim diye . bebeğide, kalp atışını da duydukçok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhhAyyy maşallah maşallahnasıl sevindim inan
8 Haziran canım ama benim döngüm kısa ve erken yumurtlama olmuştuCanım sen en son ne zaman adet oldun
12 sine de ben oldum daha ben çözemedim Kaç haftalik oldugunu8 Haziran canım ama benim döngüm kısa ve erken yumurtlama olmuştu
İnşallah canım benim özele mi gittin devlete miDarısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhh
Son adet tarihine göre, ultrasonda ya uyumlu ya bir kaç gün geri veya ileride oluyor canım, sen sat'a göre hesapla 4 gün var aramızda 5+2 falansındır12 sine de ben oldum daha ben çözemedim Kaç haftalik oldugunu
Özele gittim canım, devlette sıra pek bulunmaz gibi geldiİnşallah canım benim özele mi gittin devlete mi
İyi yapmışsın canım hm ben değere göre hesapladım ama yalnis mi acabaSon adet tarihine göre, ultrasonda ya uyumlu ya bir kaç gün geri veya ileride oluyor canım, sen sat'a göre hesapla 4 gün var aramızda 5+2 falansındır
Özele gittim canım, devlette sıra pek bulunmaz gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?