Valla cift cizgi belirgin canım rabbim hayırlısını versin kan versen aslında Bi yarınÇok korkuyorum test doğru mudur acaba diye . Pozitif arkadaşların testine benziyor belirginligi ama akşam saati yaptım erken gebelik sizce de var mı kesin ? Çok zor süreçlerden geçtim bu ay transfer olacaktım rabbim nasip etsin inşallah
Barış belli cnm gebelik var kan ver hmnÇok korkuyorum test doğru mudur acaba diye . Pozitif arkadaşların testine benziyor belirginligi ama akşam saati yaptım erken gebelik sizce de var mı kesin ? Çok zor süreçlerden geçtim bu ay transfer olacaktım rabbim nasip etsin inşallah
Maşallah maşallahAdet günüm bugün ve test de bugün yaptım
Ay Rabbim nelere kadir. Transfere gerek kalmamış maşallah subhanAllah. Can sağlığı ile kucağına alıp koklamak nasip etsin Rabbim.Çok korkuyorum test doğru mudur acaba diye . Pozitif arkadaşların testine benziyor belirginligi ama akşam saati yaptım erken gebelik sizce de var mı kesin ? Çok zor süreçlerden geçtim bu ay transfer olacaktım rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallah mucizem benimAy Rabbim nelere kadir. Transfere gerek kalmamış maşallah subhanAllah. Can sağlığı ile kucağına alıp koklamak nasip etsin Rabbim.
Merhaba silik çizgi genelde hamilelik var olduğunu gösteriyor benimde silik çıkmıştı ama kan tahlili vermeden kendinizi umutlandırmayın yine sakinliğinizi koruyun ve sonuç alana kadar kendinizi yormayınMerhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve hep bu anı bekledim çok zorluklar çektim yaşayan bilir adetim bir gün geçti bugün erken gebelik testi yaptım bakarmisiniz hemen çıktı sevinsem mi bilemedim çok karmaşık duygular yaşıyorum
Sakın öyle düşünme canım hormonlarda dalgalanmalar olabilir sen kan testi ver stres yapma Allah'a güven işini ona bırakBir gün ara ile yaptım ama kimyasal mi siliklesti testim çok üzüldüm
Kan verdiniz miUmutluyum Rabbimden umut kesilmez yüzümüzü güldürsün rabbim
Yarın vereceğim canım doktor öyle söyledi artışa bakacak salı da doktora gitmek nasip olur inşallah yarın verince yazarımKan verdiniz mi
Güzel haberlerini bekliyoruzYarın vereceğim canım doktor öyle söyledi artışa bakacak salı da doktora gitmek nasip olur inşallah yarın verince yazarım
Biraz önce verdim canım dayanamayıp 5 gün önce vermiştim en son 34.01 di bakalım ne çıkacak nasıl heyecanlıyım bir bilsen inşallah her sey güzel giderGüzel haberlerini bekliyoruz
358.98 çıktı canım 5 günlük sonuç nasıl iyi miGüzel haberlerini bekliyoruz
Gayet guzel bir deger,doktor icin acele etmeyin,bir hafta sonra kese gorulur mubtemelen,358.98 çıktı canım 5 günlük sonuç nasıl iyi mi
Yani daha gitmeyeyim mi canımGayet guzel bir deger,doktor icin acele etmeyin,bir hafta sonra kese gorulur mubtemelen,
Ben anlamam ki yeni aşılama yaptırdım bende358.98 çıktı canım 5 günlük sonuç nasıl iyi mi
Yani sen bilirsin tabi ama bu degerle kese gorulmez,bir haftaya gorulur,eger kanaman agrin yoksa bekleyebilirsin,yine de senin kararin tabiYani daha gitmeyeyim mi canım
Bu hafta cuma+cumartesi görürsün bence keseyi değer çok iyi artmış hayırlı olsun canım.Yani daha gitmeyeyim mi canım
İnşallah canım benimBu hafta cuma+cumartesi görürsün bence keseyi değer çok iyi artmış hayırlı olsun canım.
İçim rahat etsin dersen istediğin zaman gidersin, ben bugün 5+5 oldum yarın gideceğim doktora inşallah güzel haberler alırım
Anladım canım sağolasınYani sen bilirsin tabi ama bu degerle kese gorulmez,bir haftaya gorulur,eger kanaman agrin yoksa bekleyebilirsin,yine de senin kararin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?