- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
Canim bebek var gibi duruyor gec döllenme olmus sanirim. Ama net bi cizgin varBu şekilde olup ta kanda negatif cikarmi acaba nedense içimde hep bu ay hamile kalacağım dedim rüyalarımda gördüm rabbime sukurler olsun
İnşallah canım. Günün geçtimi senin erken mi verdin yoksaMerhaba şu anda ben de sizle aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı kan testi verdim Beta HCG 2.7 çıktı şu an ne yapacağımı bilemiyorum değer çok az acaba daha sonra yükselir mi inşallah ikimiz de hamileyizdir
Adetime 2 gün var.Sizin sonuç belli oldumu?İnşallah canım. Günün geçtimi senin erken mi verdin yoksa
Yok canım 1 saat sonra bnmki bugün adetimAdetime 2 gün var.Sizin sonuç belli oldumu?
Mutlaka yazın inşallah hayırlısı olsun sizin için.Bende adetimi beklemekten başka çarem kalmıyor.Yok canım 1 saat sonra bnmki bugün adetim
Gerçekten mi kız ama o neden öyle dedi ben heyecandan 2 gün geçti dedim öyle dedi ama bugün günümHamişsin
Gerçekten mi kız ama o neden öyle dedi ben heyecandan 2 gün geçti dedim öyle dedi ama bugün
Bende dedim eşime daha emin olamadi adamcağızHamissin boş ver doktoru falan inşallah adet olmuycan Rabbim nohutunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
5 üstü hamilelik tabi ki henüz çok erken zamanla yükselsin inşallahKızlar 7.17 çıktı doktor negatife yakın dedi adet olabilirsin dedi sizce ??
Normal hamile olmayanlarda 0-5 arası çıkar bu değer. 10 ve üzeri olunca hamile kabul edilir. Senin de henüz erken olduğu için değerlerin düşük olabilir. Bence birkaç gün sonra bir daha yapın testKızlar 7.17 çıktı doktor negatife yakın dedi adet olabilirsin dedi sizce ??
Yukselebilir bi deger gec dollenme olabilirKızlar 7.17 çıktı doktor negatife yakın dedi adet olabilirsin dedi sizce ??
İnşallah benimki de yükselirYukselebilir bi deger gec dollenme olabilir
İnşallah canım yaYukselebilir bi deger gec dollenme olabilir
İnşallah canımİnşallah benimki de yükselir
Hayırlısı olsun canım benim inşallah ya daha emin olamadım bak sevinsem mi bilemiyorumBu doktorlar da bir âlem gerçekten basbaya hamilesin işte Allah kucağına almayın nasip etsin canım
heyecanlansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?