Erken gebelik testime acil bakarmisiniz

Kızlar 7.17 çıktı doktor negatife yakın dedi adet olabilirsin dedi sizce ??
Canım inşallah sağlıkla yükselir buradan bir annemiz adet günü 1.2 gibi bir değerle öğrenmişti ve sağlıkla yükseldi şimdi 20 küsür haftasındadır 2 gün sonra yine ver bakalım

Yazarım canım ne zaman vereyim tekrar kan
2 gun sonra ayni kan verdigin yerde vermeye çalış. 2 kat olmasi gerek yani şuan 7 ya birdahaki verdiginde 14-20 arasi olmasi gerekli. Evdede sabah idrariyla test yapin ayni marka olsun testler yukselisini takip edebilirsin cizgilerin kirmiziligindan testin 5 dakika sonrasini resimleyebilirsiniz karsilastirirsiniz

Tamm canım saolasin

Canım inşallah sağlıkla yükselir buradan bir annemiz adet günü 1.2 gibi bir değerle öğrenmişti ve sağlıkla yükseldi şimdi 20 küsür haftasındadır 2 gün sonra yine ver bakalım
Hayırlısı olsun Rabbime bıraktım işimi kolaylastirsin inşallah

Yazarım canım ne zaman vereyim tekrar kan
Kan
Yazarım canım ne zaman vereyim tekrar kaben hamileyken test yapdim.cikmadi kan verdim.ondada çıkmadı bir hafta sora 7 haftalık hamile cikdim

5 üstü hamilelik tabi ki henüz çok erken zamanla yükselsin inşallah bende rüyamda gördüm ve erkek olursa rüyamda ismi bile belli allahım herkese nasip etsin inşallah

Ben hamileyken kanda bile cikmiyo test ediyorum yok kan veriyorum ondada hiç bişey yok tam 7 haftalık olduğu zaman kusmaya başladığımda tesde cikiyo o yüzden kaç tane olsa doguracagim sakalı biyiki çıkınca belli ediyo kendini

Çok ilginç

İdrarda çıkmayanı duymuştum ama kanda çıkmayanı ilk defa duydum canım kana da güvenmeyeceksek ne yapalım benim hiç bulantım da olmuyor adetim de hep gecikir ay öyle olsam doğurana kadar anlamazdım herhalde

Benim şimdiki hamileliyimdi adetde olmuşum hele sadece az oldu herzamnkinden daha sonra bakdim benim.midem bulaniyo bu arada kızımda süt emiyodu kan vermedim cunki kanımda cikmiyo tesde 7 hafdadan önce cikmiyo doktora gitdim önce dedi bişey yok sonra bı bakdik saklanmış kenarda az kalsın iki aylık kalbi falan carpiyo şimdi 8 aylık

Oy maşallah

Addetten hemn snra iliski oldu Bnm adetime bir hafta var korunmasiz ilişki oldu uzerindn 20 gün geçti ogundn ogundn beri göğüs bel karın kasik agrisi yasiyrm ihtiml vermedim ama bugn aşırı karin agrim var kaşık agrimda dizime vurck kdr bide hafif hafif mide bulntisi oluyo gebelik midr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…