- 27 Haziran 2022
- 32
- 16
- 3
Hamilesin canim tebrik ederimmCanım verdim 7.17 çıktı sence nasıl daha adetim bugün ya da 1 gün geçti
Gebelik olabilir evetAddetten hemn snra iliski oldu Bnm adetime bir hafta var korunmasiz ilişki oldu uzerindn 20 gün geçti ogundn ogundn beri göğüs bel karın kasik agrisi yasiyrm ihtiml vermedim ama bugn aşırı karin agrim var kaşık agrimda dizime vurck kdr bide hafif hafif mide bulntisi oluyo gebelik midr
İnşallah yükselir değerlerimHamilesin canim tebrik ederimmama iki gune bir sanirim beta baktirman gerekiyor 2 kati yukselecek degerlerin saglikli bebegin hamileligin olsun insallah
Test yap canımAddetten hemn snra iliski oldu Bnm adetime bir hafta var korunmasiz ilişki oldu uzerindn 20 gün geçti ogundn ogundn beri göğüs bel karın kasik agrisi yasiyrm ihtiml vermedim ama bugn aşırı karin agrim var kaşık agrimda dizime vurck kdr bide hafif hafif mide bulntisi oluyo gebelik midr
Ciddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyazGebelik olabilir evet
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah yükselir değerlerim
Test yap canımbu belirtiler onun habercisi mi adet olckmis gbi agrilar ama göğüs agrisini bel kasik ağrısını ilisknd bı oac gün sonra yasamya başladım hicde kesilmedi ağrılar bugun daha fazla oldu karin ağrım
Bende sevinsemmi uzulsemmi bilmiyorum doktor sınırda dediInsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
Dokunamiyrm uzaninca bile agirisi varEvet olabilir ama adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine benziyor diyorlar bende mesela bel ve kasık ağrım oldu en çok ta bel ama göğüslerim ağrımadi hiç
Aynn bende de öyle oldu akıntı devam ediyor hala adet gunundeyimCiddi misinz sanki adet olckmis gbi agrilarim.akintimda fazla ve beyaz
Acil test yap ne kadar vardı adete eger bir hafta varsa çıkmaz adet gununu bekleDokunamiyrm uzaninca bile agirisi var
Dokunamiyrm uzaninca bile agirisi var
Bı hafta var 18 nde olmam lazimAcil test yap ne kadar vardı adete eger bir hafta varsa çıkmaz adet gununu bekle
Yani bu belirtiler gebelik olur mu sadece bir kere boşalmıştı içineAynn bende de öyle oldu akıntı devam ediyor hala adet gunundeyi
Evet olur önemli değil ki ne kadar boşaldığıYani bu belirtiler gebelik olur mu sadece bir kere boşalmıştı içine
Bende sevinsemmi uzulsemmi bilmiyorum doktor sınırda dediçok merak ediyorum ama Rabbime bırakıyorum o en iyisini bilir
Yumurtlama belirtisi de olabilir geç yumurtlamis da olabilirsinEvet olur önemli değil ki ne kadar boşaldığı
Allah razı olsunAynen kuzum Allah ne yazdiysa o olur simdilik zorlu surec senin icin beklemek. umudunu kaybetme bence guzel dusun guzel olsun
Evet canim en guzeliAllah razı olsuniçin rahat çünkü rabbim en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?