Erken gebelik

nurse23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
45
9
1
25
Yeni evliyim 2. Ayım ve çocuk istiyoruz reglime 10 gün var . Yumurtlama dönemlerimin hepsini değerlendirdim . 10 gün olmasına rağmen regl öncesi sendromlarını yaşıyorum kasıklarımda sancılar var karnıma iğne batarcasına agrı folik asit kullanıyorum düzenli acaba onun etkisimi yoksa gebelik varmıdır . Yardımcı olabilirmisiniz çok heyecan yapıyorum birde bel agrısı yasıyorum . Gaz sancısı gibi sancılarım var

10 gün önceden gebelik belli olmaz, olacaksa da zaten embriyo yeni oluşuyordur onu da anlamazsınız.
Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım sadece merak ettiğim yerleşirken adet öncesi sendromu yaşatıyor mu ? Yoksa folik asit içtiğim için mi sancı yapıyor

Folik asit sancı yapmaz ki
Geçen ay denedik hasta oldum bu ay çok ümitlendim çünkü gün gün yumurtlamamı takip ettim . Normal zamanda hiç bel agrısı yada karın agrısı yaşamam sadece reglime iki gün kala yasarım . Ama şu an reglime 10 gün var iki gün önce kasıklarımda bugün ise karnımın alt kısmında şiddetli kramplar var acaba yerleşiyormuşum yada gebelik varmıdır diye sabırsızlanıyorum

Doğru söylüyorsunuz bende farkındayım sadece merak ettiğim yerleşirken adet öncesi sendromu yaşatıyor mu ? Yoksa folik asit içtiğim için mi sancı yapıyor
Adetiniz gecikmeden ya da adetinize 2-3 gün kalmadan hamileliğe dair bir şey hissetmezsiniz.
Çünkü belli bir seviyeye gelmeden belirti olmuyor, aylarca test yapıp negatif testlerden dağ yapmış biri olarak söylüyorum bunu ümit kırmak istemem.
Yerleşme kanaması olursa eğer adet zamanınızda olur, inşallah hamilesinizdir ancak şuan belirti hissetmek çoook zor. :)

Haklısın inşallah isteyen herkese nasip olur ama işte bir heyecandır aldı başını gidiyor

Teşekkür ederim yardımlarınız için reglim gecikirse test yapıcam mutlaka yazıcam buraya haber veririm

İnşallah hamilesidir canım,bende 8 aydır deniyorum son 3 aydır da aha bu sefer oldu diyorum yarın test yapayım dediğim gün adet oluyorum.Uyku hali,meme ağrısı,bulantı gibi gibi bir sürü şeyler yaşıyorum sonuç hüsran tabi psikolojik oluyor bu belirtiler bence.Bu ayda hiç bi belirti yaşamıyorum kendimi şartladım sanırım ümitlenmeyeceğim diye

Bende söz verdim kendime erken test yapmayacagım gününü bekliyorum . Yoksa hayal kırıklığı çok kötü bir durum inşallah Allah sizinde gönlünüze göre verir mutlu haberlerinizi beklerim

Belki haddime değil ama çok erken değil mi sizce de :) evliliğinize, birbirinize alışmak ve biraz gezip tozmak varken :)

Belki haddime değil ama çok erken değil mi sizce de :) evliliğinize, birbirinize alışmak ve biraz gezip tozmak
İş yerlerimiz var gezip tozmaya çok fırsatımız yok evliliğimiz öncesi bolca gezip tozduk ve çocuk sevgimiz çok fazla bir yana bazen sevgi yeterli değil insanın maddi manevi kendini hazır hissetmesi ve iyi bakabilmesi önemlidir . Bizde kendimizde bu gücü gördüğümüz için istiyoruz

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bende söz verdim kendime erken test yapmayacagım gününü bekliyorum . Yoksa hayal kırıklığı çok kötü bir durum inşallah Allah sizinde gönlünüze göre verir mutlu haberlerinizi beklerim
Benim günüm bugündü ama olmadım testte yapmadım valla zor tuttum kendimi yarında olmazsam eğer salı sabah yapacağım sen ne yaptın canım varmı gelişme

Benim günüm bugündü ama olmadım testte yapmadım valla zor tuttum kendimi yarında olmazsam eğer salı sabah yapacağım sen ne yaptın canım varmı gelişme
Sıcak basmaları var bolca test yaptım yok denilecek kadar silik çıktı karnım inanılmaz agrıyor bilmiyorum kafam bunaldı

Sıcak basmaları var bolca test yaptım yok denilecek kadar silik çıktı karnım inanılmaz agrıyor bilmiyorum kafam bunaldı

Ben hep günümde olurum ama bazen 1-2 gün geçer.Hala olmadım ama yarın yapacaktım testi dayanamadım yaptım ama tek çizgi,bu ayda olmadı yani inşallah senin olur canım silik olunca hamilelik diyorlar

Ben hep günümde olurum ama bazen 1-2 gün geçer.Hala olmadım ama yarın yapacaktım testi dayanamadım yaptım ama tek çizgi,bu ayda olmadı yani inşallah senin olur canım silik olunca hamilelik diyorlar
Bilmiyorum artık bu ay umudum yok yani hiç içime doğmuyor bilmiyorum inşallah senin olmustur ama çıkmamıştır

Bilmiyorum artık bu ay umudum yok yani hiç içime doğmuyor bilmiyorum inşallah senin olmustur ama çıkmamıştır

bende geçtiğimiz 2 ay çok ümitlenmiştim birinde tam günümde diğerinde de 1 gün gecikme ile test almaya giderken yolda adet olmuştum.Bide o 2 ayda psikolojik işte bir sürü belirti yaşamıştım kesin hamileyim diyordum.Bu ayda hiç belirti yok açıkcası umut hep var gene düşünüyorum hamilemiyim diye ama işte test yaptım bugün negatif.Ama hala olmadım adet geçtikten sonra testte belli olur diyorlar ama benim çatlama üzerinden 13 gün geçti acaba erken mi diyede düşünüyorum bu belirsizlikler yıpratıyor insanı olacaksam olayım en azından diyorum.Sizde ümidinizi kaybetmeyin sonuçta hala olmadınız gününüze var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…