Erken gebelik

Ben hep günümde olurum ama bazen 1-2 gün geçer.Hala olmadım ama yarın yapacaktım testi dayanamadım yaptım ama tek çizgi,bu ayda olmadı yani inşallah senin olur canım silik olunca hamilelik diyorlar
Bugün gittim dayanamadım başka bir test alıp gene yaptım tabi yine negatif.Pazar olacaktım hala olmadım en fazla 2 gün gecikir adetimde ama.Bu instgramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ordaki abla da yumurtlama üzerinden 17 gün geçmesi lazım testte çıkması için dedi yine ümitlendim benim daha 15 gün geçti çünkü.

İnşallah ikimizde güzel haber veririz mutlaka yazalım

Ben oldum az önce inşallah senin olur bu ay gebelik

Çok üzüldüm inşallah diğer aya olur . Ben daha olmadım ama 5 gün kaldı Regliye bende de tutmadı bence yarın doktora gidicem bi kontrol amaçlı genel
Bir gelişme oldu mu? Bende de kasın ağrısı var. Catlama sonrası 12.gün, test yaptım negatif. 17 gün beklemek çok zor yaa, erken gebelik testleri çatlamadan kaç gün sonra sonuç veriyor acaba? Çok şiddetli kasık agrım var, psikolojik olma ihtimali de %90 tabii inşallah olur isteyen herkesin

Çok üzüldüm inşallah diğer aya olur . Ben daha olmadım ama 5 gün kaldı Regliye bende de tutmadı bence yarın doktora gidicem bi kontrol amaçlı genel

Adet olunca git canım.Ben 2 ay önce adetken gittim 3. günü banada söylemişlerdi 3. Gün gidiliyor diye.Sonra muayene etti sorun yok vs dedi daha sonra adetin 3. Günü verilmesi gereken testler varmış ama sağlık sigortam sorun çıkardı testleri 2 gün sonra onayladığı için ben testleri adetin 5. Günü vermiş oldum neyse sonra adetim bitince adet ile birlikte 10. Gün doktora gittim sonuçları göstermem için o gün çağırdı hem yumurtlama bakarız dedi.benim yumurtamın çok büyüdüğünü söyledi 10. güne göre çok büyük 25 mm sen bidahaki ay gene gel 8. Günü eğer gene böyle büyükse çatlatma iğnesi yaparız dedi.neyse eve geldim ovülasyon testi yaptım pozitifti ama olmadı o ay çünkü yumurta 20 mm geçince tutmazmış.ben de geçen ay çağırmıştı ama bi ay daha deneyeyim diye gitmemiştim.şimdi kafama şey takıldı testleri adetin 3. Günü vermem gerekirken 5. Günü verdim belki bi problem var ama çıkmamıştır diye bende cuma günü sağlık ocağına gidicem bu sefer orda yaptırcam testleri adetin 8. Günü de doktora gidicem baktırmaya yumurtaya tekrar büyük mü gene diye yoksa o ay mı öyle oldu diye hem sonuçları tekrar gösteririm.Ama gerçekten millet kazayla nasıl hamile kalıyo anlamıyorum kaç aydır uğraş uğraş olmuyor yani.ne kadar zormuş.Adet olacağım haftaya kadar takmıyorum adete 5 gün kala bi tribe giriyor insan olcam mı hamilemiyim diye sonra adet oluyosun bi problem mi var falan hep kafaya takıyo insan.

Erken gebelik ilişkiden 1 hafta sonra gösteriyor deniliyor.Bende çatlamadan 13 gün sonra normal test yaptım negatifti gayet,ama tabi adet günü geçmesinde fayda var.inşallah olur hepimizin ben bide evlendim bi süre yapmayalım diye 2 yıl yapmadım şimdi 8 aydır uğraşıyorum.tabi insan bilse isteyince hemen olmayacağını o süreyi kullanırdı

Öyle düşünmeyi, demek şimdi hazırsınız bebeğe. Ben 6 yıllık evliyim yeni denemeye basladım. Şans eseri hamile kalmak mucize gercekten. Bende pcos da var, reglilerim düzensiz. 3 ay normal yoldan deneyip olmazsa doktor ile ilerleyeceğim. Ovulasyon testi kullanıyor musunuz? Ben her gün ovulasyon testi kullanıp yumurtlama takibi yapıyorum. O şekilde daha garanti, instagramda bir gebenin günlüğü hesabı var, ovulasyon günlük takip için bilgi edinebilirsiniz

evet evet kullanıyorum bende ovülasyon testi 3 aydır kafama takıldığında yazıyorum ordan Ebru hanımada sağolsun dönüş yapıyor.Ama gerçekten zor bu işler de inşallah hayırlı zamanda hepimiz anne oluruz.

İnşallah o çift çizgiyi görürüz, Allah nasip eder. Gercekten zor, şüphelenip test yapıp çıkmaması hayal kırıklığı oluyor. İster istemez stres yaratıyor. Bu ay pozitif düşünelim, olsun inşallah

Senin regl günün ne zaman canım inşallah alırız senin hayırlı haberini

Senin regl günün ne zaman canım inşallah alırız senin hayırlı haberini
Bende pcos oldugu için 45-50 günde bir oluyorum. Hiç belli olmuyor. Ama 8 mayısta ovulasyonda yumurtlama gördüm. Onu degerlendirdim. Bugünkü test yine negatif artık test yapmıycam parama yazık, hapşursam gebelik belirtisi mi diyorum. Allah ikimize de nasip etsin. Ovulasyon testine devam ediyorum bakalım. Ekstra müdahaleye gerek kalmadan normal yolla hamile kalanlar kıymetini bilsin. Büyük şans gercekten

Beta hc 1.20 çıktı reglime 6 gün vardı kanda bugun regli olmam lazım olmadım test yaptım silik çıktı beynim allak bullak gene

Ne zaman kan vermiştin canım
6 gün önce vermiştim bugun 1 saat önce doktora gittim ultrasonla baktı . Regli olmam lazım bugun olmadım silik çizgide gördüm . Çatlamamış 1 tane yumurtan var dedi kan verdim akşam 7 de beni ara dedi doktor bilmiyorum sizce varmıdır . Regliye dair hiçbir belirtim yok

Naptın canım son durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…