naslı işallah size evlilik yıldönümü hediyesi olur :)) üzülmezsiniz işallah 7 gün varmış ama 4 gün sora yaparsan belki çıkar devam ederse belirtilerin 25 ini beklemezsin bi kaçgün sora yaparsın bi test
sorma ya hamılelık tahmınımden çok zorladı benı bıde ilaçların etkılerıyle uyur gezer oldum canım arada da memlekete gıdınce ıyıce koptum tabı inşallah isteyen herkes hamiş kalır sızlerdenn ne var ne yok neler yapıyonuz
ya bu belirtiler tam ne zaman başlıyo tecrubeli arkadaşlarrr litfennn:):) adetime 8 gün var belim agrıyo olabilirmiiii bi belirtiii acabaa
arkadaşlar ya moralim bozuk aşılama yaptırmıştım 14.günüydü bugün tahlil yaptırdım sonucu alamadan regli oldum ağlamaktan öldüm ya kadere bakın ya
naslı benimde bacağıma ağrı girdi bugün epey bi belirgin.ay inanmıyorum ya allahım inşallah yarabbi bu ay dualarımızı duyda hamiş olalım hepimiz tüm isteyenler.naslı ya gerçekten bende hissediyorum hatta emin bile sayılırım.o yüzden testi apmicam doktora gidine dek.olmadı orda öğrenirim olmadığını.inşallah yarabbim ayrıca bu kasıklarımdaki ağrılar arada bir pıtpıt der gibi oluyo arada sanki kalp atışı gibi biraz sürüyo naslı sende demi öle oluyo????
ben, amor, sema, cengame,duygusal hamileyiz inşallah bu ay. başka kimseyi kaldımı kııı.
diğerleri bişey demeye korkuyo ama ben bu ay hamişim biliyorum :sm_confused:
olmazsada üzülücem her ay nasılsa üzülüyorum. bende kaptırdım iyice gidiyo bakalım nolcek.
ya kızlar akıntın yok hamilelik belirtisinde akıntı olmassa olmazların arasındamı ya ben kafaya yiyecem test te yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğraya bilirim
naslı bi de sende ateş yükselmesi oluyomu bi üşüyorum bi yanıyorum anlamadım ki.bi de dayak yamiş gibiyim yorgunum gözlerim kapanıcak gibi.....sende de ölemi yoksabunlar benim hurafelerimmi:)))
canım benim herkeste aynı olcak diye bişe yok herkesin belirtisi başka olur.adetine ne kadar var.?:uhm:
canım ya bir gün geçti üzerinden çok merak ediyorum genelde benim erken olura.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?