Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

cnm bnm, eerken den yapıp üzülmek istemiyorum. Biraz daha geçsin hatta bu dafa adetten 5 gün geçmesini beklicem. Çok üzülüyorum yoksa .

sorma ya hamılelık tahmınımden çok zorladı benı bıde ilaçların etkılerıyle uyur gezer oldum canım arada da memlekete gıdınce ıyıce koptum tabı inşallah isteyen herkes hamiş kalır sızlerdenn ne var ne yok neler yapıyonuz

ben 3 ayı tamamladım 4. aydan ılk haftamıda tamamladım hayırlısı daha ne kadar surecek bu iştahsızlık 49 kıloya düştüm yaw

arkadaşlar ya moralim bozuk aşılama yaptırmıştım 14.günüydü bugün tahlil yaptırdım sonucu alamadan regli oldum ağlamaktan öldüm ya kadere bakın ya

ben, amor, sema, cengame,duygusal hamileyiz inşallah bu ay. başka kimseyi kaldımı kııı.
diğerleri bişey demeye korkuyo ama ben bu ay hamişim biliyorum :sm_confused:
olmazsada üzülücem her ay nasılsa üzülüyorum. bende kaptırdım iyice gidiyo bakalım nolcek.

ya bu belirtiler tam ne zaman başlıyo tecrubeli arkadaşlarrr litfennn:):) adetime 8 gün var belim agrıyo olabilirmiiii bi belirtiii acabaa

Manolyacım benim belrtilerim adet bittikten 1 hafta sonra başladı. Ama şuan sadece göğüslerdeki ağrı kaldı inşallah vardır.Herkeste aynı omayabilyor panik yapma sakin ol.

arkadaşlar ya moralim bozuk aşılama yaptırmıştım 14.günüydü bugün tahlil yaptırdım sonucu alamadan regli oldum ağlamaktan öldüm ya kadere bakın ya

izmit bende 2 ay önce kan sonucunu almadan adet olmuştum çok kötü bi durum. güler misin ağlar mısın denecek bi durum yani..
ağlama ağlama çare değil :teselli:

naslı benimde bacağıma ağrı girdi bugün epey bi belirgin.ay inanmıyorum ya allahım inşallah yarabbi bu ay dualarımızı duyda hamiş olalım hepimiz tüm isteyenler.naslı ya gerçekten bende hissediyorum hatta emin bile sayılırım.o yüzden testi apmicam doktora gidine dek.olmadı orda öğrenirim olmadığını.inşallah yarabbim ayrıca bu kasıklarımdaki ağrılar arada bir pıtpıt der gibi oluyo arada sanki kalp atışı gibi biraz sürüyo naslı sende demi öle oluyo????

naslı bi de sende ateş yükselmesi oluyomu bi üşüyorum bi yanıyorum anlamadım ki.bi de dayak yamiş gibiyim yorgunum gözlerim kapanıcak gibi.....sende de ölemi yoksabunlar benim hurafelerimmi:)))

anaaaaaaaaaaaaammmmmmm sema kız benimde öyle.
böyle pıt pıt kalp atışı gibi. belim ve sağ kalçam aşağı bacağıma doğru ağrıyo..
bende biliyorum sema bu ay o yüzden heyecanlıyım. böyle hissetmedim çünkü hiç bir yıldır.

ya kızlar akıntın yok hamilelik belirtisinde akıntı olmassa olmazların arasındamı ya ben kafaya yiyecem test te yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğraya bilirim

aslında ben şööle ilginç bi durum yaşadım. ben hep yumurtlak günümü ayın 11-12 si diye hesaplıyodum ama daha erken oldu diye düşünüyorum. ayın 7-8 i gibi yapışkan sıvıdan gelmişti ve daha erken diye çok umursamamıştım. muhtemelen benim o günlerde oldu bişel olduysa. çünkü sonraki günlerde çalışmalar sırasında bi engel varmış gibiydi hep. bööle bi rahatsızlık vardı çalışma sırasında. sonra bunları kızlar anlattı bana bende parçaları birleştirdim. ilişki sırasında yaşadıklarım sonra şu an yaşadığım belirtiler bir araya gelince ben hamişim diyorum ne diyim. yani benim yumurtlama günüm bu ay erken oldu. onun için test yapsam çıkabilir bile. ama biraz daha beklicem..

inşallah naslıcım inşallahhhhhhh ağzından bal damlıo walla ben zaten moda girdim olmazsa çok üzülücem ya

ya kızlar akıntın yok hamilelik belirtisinde akıntı olmassa olmazların arasındamı ya ben kafaya yiyecem test te yapmak istemiyorum hayal kırıklığına uğraya bilirim

canım benim herkeste aynı olcak diye bişe yok herkesin belirtisi başka olur.adetine ne kadar var.?:uhm:

naslı bi de sende ateş yükselmesi oluyomu bi üşüyorum bi yanıyorum anlamadım ki.bi de dayak yamiş gibiyim yorgunum gözlerim kapanıcak gibi.....sende de ölemi yoksabunlar benim hurafelerimmi:)))

anaaaammmm sema benimde öyle. :roflol::roflol::roflol:
bıraksalar masada uyurum. dün bende bi üşüyüp bi terliyodum. bugün ayaklarıma falan kapalı ayakkabı çorap giydim ama yanıyorum resmen yaa. şööle eve gidip şunları bi çıkarıp yerlere bi bassaydım diyorum.

ben evde olduğum için şort askılı badi soyundum yani öle oturuyom.üşürsec üstüme hırka giyiyom .ama benim bugün heryerim bi ayrı yorgun acaba????????

canım ya bir gün geçti üzerinden çok merak ediyorum genelde benim erken olura.s

sende bizim gibi testten mi korkuyosun yoksa yap gitsin anacım benim daha günüme 4-5 gün var yapsammı acaba diyorum???bence yap ama bize de söle bizimle de paylaş ok?:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…